Η εκδήλωση ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ

 Η εκδήλωση ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ

Την χθεσινή εκδήλωση με ομιλητή τον καθηγητή Γιάννη Τσαμουργκέλη διοργάνωσαν στο ξενοδοχείο Γαλαξίας οι νομαρχιακές επιτροπές ΠΑΣΟΚ- ΔΗΜΑΡ. Επέλεξαν –γνωρίζοντας τα δεδομένα της εποχής- μια μικρή σχετικά αίθουσα του ξενοδοχείου. Έκαναν λάθος εκτίμηση. Η αίθουσα νωρίς γέμισε ασφυκτικά, οι παρευρισκόμενοι διαμαρτύρονταν αφού παρακολουθούσαν όρθιοι από τον διάδρομο. «Η σημερινή μας εκδήλωση δείχνει ότι πάμε καλά» σχολίασε ο Κυριάκος Κελίδης, γραμματέας της ΔΗΜΑΡ. Χαρούμενος από την προσέλευση του κόσμου και ο γραμματέας της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Ιορδάνης Καραβέλης.

Στο ακροατήριο στελέχη και ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ. Ήταν οι περισσότεροι. Μπροστά μπροστά ο υποψήφιος βουλευτής του κόμματος Ποτάμι Γιώργος Γκαϊταντζής, ενισχύει με την παρουσία του τα σενάρια συνεργασίας με την Δημοκρατική Συμπαράταξη. Είδαμε επίσης τον Λάζαρο Βασιλειάδη, τον Μάκη Παπαδόπουλο με την Λένα Γαρυφάλλου, ψηφοφόρους ακόμη και του ΣΥΡΙΖΑ όπως επίσης και της ΝΔ. Αυτή η εικόνα είναι πιθανό να οφείλεται και στον ομιλητή. Ο Γιάννης Τσαμουργκέλης έχει την εκτίμηση ανθρώπων που προέρχονται απ’ όλα τα κόμματα.

Εισαγωγικά μίλησαν οι Ιορδάνης Χοροζίδης, Κυριάκος Κελίδης, Γιάννης Μούτλιας. Ο κ. Τσαμουργκέλης μεταξύ των άλλων είπε ότι αυτή τη χρονιά θα είναι η πιο κρίσιμη αφού θα αποδειχθεί αν αντέχουμε ή όχι.

Διαβάστε επίσης