• 20 Μαΐου 2024,

Η Ενωση στο 22ο Δημοτικό Σχολείο – Γιάννης Τζήμας: « Να περάσει το ματς με τη Βέροια, χωρίς απώλειες και τραυματισμούς»

 Η Ενωση στο 22ο Δημοτικό Σχολείο – Γιάννης Τζήμας: « Να περάσει το ματς με τη Βέροια, χωρίς απώλειες και τραυματισμούς»

Σήμερα  το μεσημέρι η Ενωση επισκέφτηκε το 22ο Δημοτικό Σχολείο του Βύρωνα, χωρίς να επιτραπεί η είσοδος στα ΜΜΕ.

Για πρώτη φορά έγινε αυτό , βάση απόφασης σύμφωνα με δάσκαλο του σχολείου,  του διευθυντή της πρωτοβάθμιας κ. Κουράκου. Απόφαση μάλλον υπερβολική σε πολύ μεγάλο βαθμό που προκάλεσε αρνητική εντύπωση σε όλους του εκπροσώπους των ΜΜΕ που βρέθηκαν στο 22ο δημοτικό σχολείο.

Οι δηλώσεις  του Γιάννη Τζήμα, του Τάσου Χαρισμίδη αλλά και καλαθοσφαιριστών της ομάδας, έγιναν έξω από το 22ο σχολείο.

Αναλυτικά.

*Γιάννης Τζήμας: « Νομίζω ότι αυτές οι εκδηλώσεις είναι ότι σημαντικότερο, μπορούμε να κάνουμε. Πήγαμε την Τετάρτη στον Αμυγδαλεώνα και σήμερα(χθες) ήρθαμε στο 22ο.

Υπάρχει μια λίστα στα γραφεία για τα σχολεία που θέλουν να  επισκεφτούμε. Είναι ότι καλύτερο και ευχάριστο  για μας, παρά κάποιες γραφειοκρατικές δυσκολίες που συναντάμε. Τα παιδιά μας έχουν επιφυλάξει μια έκπληξη μέσα με πανό και με διάθεση να συμπαρασταθούν στο ματς του Σαββάτου με τη Βέροια.

Χθες(προχθές) είχαμε ένα  μεγάλο τεστ με τη Δράμα. Μόνο και μόνο που κοντράρουμε και κερδίζουμε τέτοιες ομάδες φορμαρισμένες, σημαίνει ότι είμαστε σε καλό δρόμο.

Παρόλο που έχουμε πάλι κάποιους τραυματισμούς. Δυστυχώς για μας ο Κριστέφσκι και ο Κατσαρές , έχουν δυο τραυματισμούς, που είναι αρκετά ύπουλοι και μακροχρόνιοι. Αυτό που έχει αξία, είναι να περάσει το ματς με τη Βέροια, χωρίς να έχουμε απώλειες και τραυματισμούς.

Μας περιμένουν μετά τα μεγάλα ντέρμπι με Εθνικό και Αρκαδικό. Πρέπει να κάνω υπομονή άλλες δυο μέρες για να πάρουμε το οκ από τους γιατρούς, για τους δυο παίκτες που προανέφερα. Ελπίζουμε να είναι στην αποστολή. Τώρα πιθανώς με την έκβαση του αγώνα, να χρησιμοποιηθούν η όχι.

Η Βέροια είναι μια ομάδα που παίζει την κατηγορία της σε κάθε ματς. Κουβαλάει επικινδυνότητα.  Δεν είναι η ομάδα των μεγάλων αστέρων αλλά και του μεγάλου βάθους στον πάγκο. Είναι μια ομάδα που έχει κερδίσει Ψυχικό και Αρκαδικό και έχει πάρει διπλό μέσα στον ΟΦΗ. Δείχνει αυτή η κατηγορία, ότι οποιοσδήποτε μπορεί να κάνει την έκπληξη.

Είμαστε φαβορί, θέλουμε να κερδίσουμε, θέλουμε να φύγουν αυτά τα παιχνίδια από πάνω μας, γιατί μας περιμένουν τα πιο δύσκολα.

Η ομάδα πήρε ανάσες, απλά δε θέλαμε να είναι η διακοπή τόσο μεγάλη. Δίπλωσε το ματς του Ηλυσιακού, μαζί με τη διακοπή και μείναμε 20 μέρες χωρίς αγώνα πρωταθλήματος.

Ευχή για μας αλλά και τύχη που είναι η Δράμα, δίπλα μας. Βήμα- βήμα ανδρωνόμαστε και γινόμαστε περισσότεροι. Από την προπόνηση που έρχονται παιδιά, φίλοι και συνάδελφοι γυμναστές.

Από τα φιλικά που δίνουμε γινόμαστε περισσότεροι αλλά και από τον Λαγκαδά, που ήμασταν επίσης περισσότεροι.

Εύχομαι να συνεχιστεί και στα εντός έδρας, στην Καβάλα. Για μένα η έδρα θα κρίνει την άνοδο».

 *Νίκος Πενταζίδης: « Για μια άλλη φορά επισκεπτόμαστε ένα δημοτικό σχολείο. Αυτή τη φορά το 22ο. Είναι στα πλαίσια των επισκέψεων που κάνει η Ενωση, σε όλα τα σχολεία του νομού μας. Πήγαμε αυτή την εβδομάδα και στον Αμυγδαλεώνα.

Θα συνεχίσουμε το ίδιο και στο άμεσο μέλλον. Πιστεύουμε ότι με αυτό τον τρόπο, θα προσελκύσουμε κάποια παιδιά στον αθλητισμό. Αν μπορέσουμε να έρθουν παιδιά στο μπάσκετ και στην Ενωση. Είναι κάτι το μοναδικό και θα εξακολουθήσουμε να το κάνουμε από τη στιγμή που είμαι εγώ εδώ αλλά και το ζητάει η διοίκηση».

*Πέτρος Βελισσαρίου: « Άλλη μια φορά επισκεπτόμαστε ένα δημοτικό σχολείο. Είμαστε πολύ  χαρούμενοι που ερχόμαστε σε επαφή με μικρά παιδιά. Μας δίνουνε χαρά και δύναμη που έρχονται στο γήπεδο και τους ευχαριστούμε. 

Το ματς με τη Βέροια είναι δύσκολο. Είμαστε προετοιμασμένοι, παρά τα μικροπροβλήματα που αντιμετωπίζουμε. Πιστεύω ότι θα έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα και για μια άλλη φορά θέλουμε τον κόσμο να βρεθεί στην Καλαμίτσα. Δεν πιστεύω ότι θα έχουμε κάποιο πρόβλημα. Είμαστε καλά προετοιμασμένοι και το Σάββατο θα είμαστε όπως σε κάθε παιχνίδι».

 *Τάσος Χαρισμίδης: «  Η ομάδα κάνει άλλη μια επίσκεψη σ` ένα σχολείο. Θέλει τους μικρούς φίλους, κοντά της. Να έρθουμε να γνωριστούμε λίγο καλύτερα με τα παιδιά και να τα προσκαλέσουμε στον αγώνα του Σαββάτου και σε κάθε παιχνίδι. Τα θέλουμε κοντά μας. Είναι ένα κομμάτι της κοινωνίας που πρέπει να υπάρχει στα γήπεδα. Το παιχνίδι του Σαββάτου, θέλει σοβαρότητα. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Μπορούμε να το κάνουμε εύκολο, μόνο αν παίξουμε καλά.

Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο και πιστεύω να βγούμε νικητές από ένα άλλο παιχνίδι. Χρειάζεται να κοιτάμε κάθε παιχνίδι, ξεχωριστά. Η σοβαρότητα θα μας κάνει να υλοποιήσουμε το στόχο μας. Το μυστικά πάνω απ` όλα είναι, ότι πρέπει να κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά»

 

Διαβάστε επίσης