Η …Κοινωνική Λειτουργός βρέθηκε σε χωριό της Καβάλας

 Η …Κοινωνική Λειτουργός βρέθηκε σε χωριό της Καβάλας

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας, συνελήφθη σε χωριό του Δήμου Παγγαίου, 52χρονη αλλοδαπή υπήκοος Αλβανίας, γιατί σε βαρος της εκκρεμούσε ερυθρά αγγελία διεθνών αναζητήσεων της Ιντερπόλ Αλβανίας. Η 52χρονη αλβανιδα διώκεται για απάτη, όσον καιρό βρίσκονταν στη χώρα της. Ειδικότερα οι αρχές της Αλβανίας έχουν πολλά στοιχεία ότι η εν λόγω γυναίκα, εμφανίζονταν ως κοινωνική λειτουργός, ενώ δεν έχει αυτή την ιδιότητα. Κατηγορείται ότι από μία οικογένεια στην Αλβανία πήρε ποσό 2000 ευρώ για να τη βοηθήσει σε πρόβλημά της. Αφού όμως πήρε τα χρήματα, δεν έκανε ότι υποσχέθηκε και εξαφανίστηκε.

Όπως φαίνεται οι αρχές της Αλβανίας παρακολούθησαν την πορεία αυτής της γυναίκας, είχαν στοιχεία ότι βρίσκεται στην περιοχή της επαρχίας Παγγαίου, ειδοποίησαν τους αστυνομικούς στην Ελευθερούπολη, οι οποίοι και την συνέλαβαν.

Κατά πάσα πιθανότητα θα εκδοθεί για να δικασθεί στην Αλβανία.

Άλλες ειδήσεις από το αστυνομικό δελτίο:

 

Εξιχνίαση διάρρηξης σε οικία της Καβάλας

 

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και έρευνες του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, διάρρηξη που είχε διαπραχθεί, την 3-1-2012, σε οικία της Καβάλας και σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 16χρονου ημεδαπού για κλοπή.

Αναλυτικότερα, ο 16χρονος, αφού διέρρηξε την οικία, εισήλθε στο εσωτερικό της και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 2.000 Ευρώ και διάφορα χρυσαφικά.

Σημειώνεται, ότι ο δράστης έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές και ναρκωτικά.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα υποβληθεί στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας.

 

Σύλληψη αλλοδαπής διωκόμενης με Διεθνές Ένταλμα Σύλληψης

 

Συνελήφθη στις (18-4-2013) το απόγευμα, σε χωριό της Καβάλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ελευθερούπολης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας, 52χρονη αλλοδαπή, υπήκοος Αλβανίας, η οποία διώκεται με Διεθνές Ένταλμα Σύλληψης, από τις Αλβανικές Δικαστικές Αρχές, για απάτη.

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Εφετών Θράκης.

 

Αιφνιδιαστικός έλεγχος στο Γενικό Κατάστημα Κράτησης Μακεδονίας, στην περιοχή Νιγρίτας Σερρών

 

Αιφνιδιαστικός έλεγχος πραγματοποιήθηκε χθες (18-04-2013), σε κελιά του Γενικού Καταστήματος Κράτησης Μακεδονίας, στην περιοχή Νιγρίτα Σερρών.

Ο έλεγχος πραγματοποιήθηκε από υπαλλήλους της εξωτερικής φρουράς των φυλακών και προσωπικό της Αστυνομικής Διεύθυνσης Σερρών, με τη συνδρομή ομάδας Ε.Κ.Α.Μ και αστυνομικών σκύλων ανίχνευσης ναρκωτικών και εκρηκτικών.

Συγκεκριμένα κατά τον έλεγχο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

-Δύο (2) κινητά τηλέφωνα

-Ένα (1) μοτοράκι για δημιουργία διάστιξης (τατουάζ)

-Δύο (2) ακουστικά κινητού τηλεφώνου

-Τρεις (3) αυτοσχέδιους βραστήρες (κλέφτες) για τη δημιουργία αλκοολούχων ποτών

-Μία (1) κάρτα SIM κινητού τηλεφώνου

-Ένας (1) φορτιστής αυτοκινήτου κινητού τηλεφώνου

-Μία (1) τράπουλα

-Πέντε (5) αυτοσχέδια μαχαίρια

-Δύο (2) λάμες μεγάλες.

-Σχεδόν σε κάθε κελί που ελέγχθηκε, αυτοσχέδια κομμάτια από σκουπόξυλα, αιχμηρά και ακονισμένα.

Διενεργείται προανάκριση και σχηματίζεται ποινική δικογραφία από τις αρμόδιες αστυνομικές Αρχές.

Οι έλεγχοι στα σωφρονιστικά καταστήματα θα συνεχιστούν.

 

Εξιχνίαση διάρρηξης σε κατάστημα

 

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από έρευνες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, διάρρηξη που είχε διαπραχθεί, την 13/14-10-2011, σε κατάστημα στην Αλεξανδρούπολη.

Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο (2) ημεδαπών, ηλικίας 22 και 37 ετών, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κλοπής, αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος.

Συγκεκριμένα, μετά από τις έρευνες των αστυνομικών, προέκυψε ότι ο 22χρονος διέρρηξε το κατάστημα και αφαίρεσε από το εσωτερικό του πέντε (5) ηλεκτρονικές συσκευές και έξι (6) ηχεία, ενώ στη συνέχεια μία από τις ηλεκτρονικές συσκευές τη διέθεσε στον 37χρονο.

Η παραπάνω ηλεκτρονική συσκευή, βρέθηκε στην κατοχή του 37χρονου, κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

Οι δράστες δε συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης.

Την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.

 

 

Διαβάστε επίσης