Η νέα φουρνιά στη διοικούσα επιτροπή του ΑΟΚ – Βασίλης Κελεμένης στους 93, 7: « Η προσπάθεια ξεκινάει με υγεία για κάτι καλό»

 Η νέα φουρνιά στη διοικούσα επιτροπή του ΑΟΚ – Βασίλης Κελεμένης στους 93, 7: « Η προσπάθεια ξεκινάει με υγεία για κάτι καλό»

Μεγάλη συνέντευξη παραχώρησε στους 93,7, ο Βασίλης Κελεμένης που σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα κατέχει τη θέση του αντιπροέδρου στη διοικούσα επιτροπή του ΑΟΚ.

Ο Βασίλης είναι άνθρωπος του αθλητισμού, αφού διέπρεψε στον κλασσικό αθλητισμό, με πολλές διακρίσεις. Μάλιστα ήταν αθλητής του ΑΟΚ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του.

Ερώτηση: Τώρα φαίνεται ότι σε κερδίζει το ποδόσφαιρο και ο ΑΟΚ;

Απάντηση: Ήμουν πάντοτε κοντά στο ποδόσφαιρο.  Πάντα μου άρεσε, ήταν η κρυφή μου  αγάπη. Τώρα είμαστε με τον ΑΟΚ και από ένα άλλο πόστο θα προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε την προσπάθεια.

Κατεπέκταση την πόλη.  Ολοι ενδιαφερόμαστε για τον ΑΟΚ. Εγώ μπορώ τους είπα, ότι μπορώ να βοηθήσω την ομάδα, ανεξάρτητα από τη θέση που θα κατέχω στη διοικούσα επιτροπή.

Θα βοηθήσω όπως και τα άλλα παιδιά, για να μπορέσει να κάνει κάτι καλύτερο από πέρσι, όπου είχε πολύ καλή παρουσία. Θα είμαι στρατιώτης της ομάδας.

Ερώτηση: Ποιοι ήταν αυτοί που σε παρακινήσανε περισσότερο;

Απάντηση: Ναι μίλησα με τον κ. Αντωνίου και με τον κ. Κρίτων(Αθανασίου). Με προτείνανε για τη θέση του αντιπροέδρου και δεν έχω πρόβλημα.

Εχω όρεξη, γιατί είδα όλους τους ανθρώπους που συμμετέχουν, να έχουν όρεξη.

Ολοι μαζί σαν γροθιά, αυτό που είπε και ο κ. Μήτρας.   Απλά τώρα όταν έχεις κάποιο τίτλο, μπορείς και πηγαίνεις σε κάποιους φορείς διαφορετικά.

Με άλλο τρόπο, ασκείς διαφορετική  πίεση.

Ερώτηση: Θεωρείς ότι φέτος ο ΑΟΚ, μπορεί να κάνει την υπέρβαση, που θα είναι η άνοδος στην παραπάνω κατηγορία;

Απάντηση: Γιατί όχι. Η ομάδα είναι έτοιμη από πέρσι.  Υπάρχει ένας κορμός, πολύ καλός. Πιστεύω ότι με σωστές κινήσεις και λίγο παραπάνω να βοηθήσει ο κόσμος, θα τα καταφέρουμε στο τέλος να ανέβουμε κατηγορία. Ο κόσμος αγαπάει την ομάδα και πρέπει και εμείς φυσικά να τον βοηθήσουμε.

Ο κ. Ανυφαντάκης έκανε πολύ καλή δουλειά τους τελευταίους μήνες. Φυσικά για το αγωνιστικό θα εκφέρουν άποψη, οι αρμόδιοι. Ο ρόλος μου δε θα είναι να υποδεικνύω ποδοσφαιριστές, να κάνω πράγματα τα οποία δε τα γνωρίζω.  Θα βοηθήσω σε όλο το άλλο κομμάτι. Θα βοηθήσω στο κομμάτι, πως θα μαζευτούν κάποια χρήματα και πως θα φέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο.

Πέρσι η ομάδα είχε συνοχή και πρέπει να υπάρχει και φέτος. Ολοι χρειάζεται να είμαστε ενωμένοι.  Να βγάζει υγεία.

Ερώτηση: Ένας λόγος εκτός του ότι μίλησες με τους κ.κ Αντωνίου, Αθανασίου, είναι ότι σε αυτή τη διοικούσα επιτροπή, συμμετέχουν και παλαίμαχοι του ΑΟΚ;

Απάντηση:  Εγώ τους έβλεπα κάθε στιγμή, που τότε έκαναν τις προπονήσεις. Τους ήξερα, έναν- έναν σε προσωπικό επίπεδο. Κάναμε προπόνηση στο ίδιο γήπεδο.

Φυσικά και είναι ένας λόγος.

Ερώτηση: Σίγουρα η τοπική κοινωνία, πρέπει να σταθεί κοντά σε αυτή την προσπάθεια.

Απάντηση: Πρέπει να σταθεί, γιατί θα δει, ότι αυτή η προσπάθεια ξεκινάει με υγεία και με άτομα που πραγματικά θέλουν να κάνουν κάτι καλό.

Δεν υπάρχει καλύτερη διαφήμιση για την πόλη, από το να προχωρήσει αυτή η ομάδα.

 

 

Διαβάστε επίσης