ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 24 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 24 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015

Ο δημοτικός σύμβουλος Μάκης Παπαδόπουλος έδωσε χθες στη δημοσιότητα υλικό των Ενόπλων Δυνάμεων το οποίο αποδεικνύει την πρωτοβουλία του Στρατού να βρει ιδιώτες επενδυτές για τα ακίνητα τόσο του στρατοπέδου Ασημακοπούλου όσο και του αεροδρομίου του Αμυγδαλεώνα. Η πρωτοβουλία υλοποιείται στο διαδίκτυο, χωρίς καμία ενημέρωση της τοπικής κοινωνίας. Η Δήμαρχος Δήμητρα Τσανάκα σχολιάζοντας την ανακοίνωση υποστήριξε στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ότι την ερχόμενη εβδομάδα θα αρχίσει πάλι τις διαπραγματεύσεις με τον εκπρόσωπο του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

Κατά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου χθες η διοίκηση του Δήμου επέμενε στον περιορισμό του δακτυλίου εντός του οποίου απαγορεύεται η ίδρυση και λειτουργία νέων ιχθυοπωλείων. Αποσύρθηκε το θέμα μη επανασύστασης της δημοτικής αστυνομίας. Πρόστιμο 2.000 ευρώ επέβαλε η διεύθυνση Εμπορίου της Π.Ε. Καβάλας σε ιχθυοπωλείο της Θάσου επειδή ψάρια εισαγόμενα από την Ισπανία τα διέθετε ως ντόπια. Το αργότερο την ερχόμενη εβδομάδα αρχίζει το έργο ανακαίνισης του 5ου Γυμνασίου στην οδό Θ. Πουλίδου. Σήμερα προσγειώνονται στο αεροδρόμιο «Μέγας Αλέξανδρος» τα πυροσβεστικά αεροπλάνα Πετζετέλ. Τον Υπουργό κ. Σταθάκη συνάντησαν χθες οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας για τον αγωγό ΤΑΡ. Για το ίδιο θέμα η περιφερειακή σύμβουλος Κατερίνα Γεροστεργίου κατηγορεί τον κ. Σταθάκη ότι βοήθησε τους εκπροσώπους του αγωγού ενώ θα έπρεπε να τους πιέσει για την αλλαγή της όδευσης στην επαρχία Καβάλας. Συγκέντρωση κατά της νέας συμφωνίας οργανώνει αύριο το απόγευμα στην πλατεία Καπνεργάτη το ΚΚΕ. Συνεδριάζει σήμερα η διοίκηση του ΟΛΚ, στη διάρκεια της θα δηλώσει την παραίτηση του από μέλος της ο Μανώλης Φρατζεσκάκης.

Συνεδριάζει το απόγευμα στην Κομοτηνή το Περιφερειακό Συμβούλιο ΑΜΘ. Μεταξύ των άλλων θα συζητηθεί και το θέμα των Λουτρών των Ελευθερών. Το μεσημέρι έκτακτη γενική συνέλευση του σωματείου ασφαλιστικών διαμεσολαβητών. Συναντήσεις με τον Αστυνομικό Διευθυντή και τον διοικητή της Τροχαίας είχε η Δήμαρχος. Δεν λειτουργούν σήμερα λόγω νέων ρυθμίσεων οι φωτεινοί σηματοδότες στις διασταυρώσεις Βενιζέλου- Δαγκλή, Δαγκλή- Ερυθρού Σταυρού. Έργα πρασίνου το 2013 και το 2014 στο Δήμο Καβάλας ερεύνησε το Σώμα Επιθεωρητών Δημόσιας διοίκησης, εντόπισε παρατυπίες. Η υπόθεση οδηγείται στη δικαιοσύνη.

Ο ξεναγός Γιάννης Κιουρκτσόγλου ξεναγεί συμπολίτες το απόγευμα ακολουθώντας τα βήματα του Αποστόλου Παύλου. Στις 8 το απόγευμα στο 3ο Γυμνάσιο εκδήλωση για τα 80 χρόνια λειτουργίας του σχολείου. Παρουσιάζεται στο καφέ μπαρ Μαρκίζα σήμερα το νέο βιβλίο της Ευαγγελίας Ευσταθίου.

Την απόκτηση του Μηνά Πτηνόπουλου ανακοίνωσε ο ΑΟΚ. Μένει στην ομάδα ο Χάρης Παππάς και ο Νάσος Αθανασίου. Νέος πρόεδρος των παλαιμάχων του Ορφέα Ελευθερούπολης ο Θόδωρος Παπαδόπουλος. Γενική συνέλευση για την εκλογή νέας διοίκησης σήμερα στον Αστέρα.

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης