• 8 Μαΐου 2024,

Η Ντόρα Μπακογιάννη σε δημαρχείο – διοικητήριο

 Η Ντόρα Μπακογιάννη σε δημαρχείο – διοικητήριο

Στην προγραμματισμένη γνωστή από μέρες ώρα, δηλαδή στις 12.30  το μεσημέρι κατέφθασε στο διοικητήριο της Καβάλας η Ντόρα Μπακογιάννη, αρχίζοντας την επίσκεψή της προεκλογικού χαρακτήρα στην πόλη μας.

Η κα Μπακογιάννη κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας με παρόντες στο διοικητήριο στον α΄ όροφο και στο ισόγειο περισσότερους από τριάντα αστυνομικούς, συνάντησε τον αντιπεριφερειάρχη Θόδωρο Μαρκόπουλο. Εκεί, στο διοικητήριο την περίμεναν οι υποψήφιοι βουλευτές με τη Ν.Δ., στελέχη του κόμματος, ο πρόεδρος της νομαρχιακής επιτροπής Κ. Ευθυμιάδης, περιφερειακοί σύμβουλοι, ο πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου Κ. Αντωνιάδης, ακόμη και ο πρώην νομάρχης Θ. Καλλιοντζής.

Η κα Μπακογιάννη χαιρέτισε τους συνεργάτες του Θ. Μαρκόπουλου, άκουσε τον αντιπεριφερειάρχη να την καλωσορίζει, σημειώνοντας στις δηλώσεις του το πόσο σημαντικές είναι οι εκλογές που έρχονται.

Η Ντ. Μπακογιάννη ενημερώθηκε για τα προβλήματα στην εκπαίδευση και τα κενά που υπάρχουν στα γυμνάσια και λύκεια σε σύντομη συνάντηση που είχε με το διευθυντή της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Καβάλας, Απόστολο Βαγενά.

Στη συνέχεια μίλησε για τις επικείμενες εκλογές και οι δημοσιογράφοι αποχώρησαν προκειμένου να έχει «κλειστή» συνάντηση με όλους τους προαναφερθέντες, κυρίως με το Θ. Μαρκόπουλο.

Λίγη ώρα αργότερα η Ντ. Μπακογιάννη κάτω από τις ίδιες συνθήκες ακριβώς, συναντούσε τη δήμαρχο Δ. Τσανάκα. Στην προσφώνησή της η κα Τσανάκα αναφέρθηκε στην Ντ. Μπακογιάννη, σαν την πρώτη ελληνίδα δήμαρχο.

Η αλήθεια είναι ότι έχω καιρό να έρθω στην Καβάλα, είπε η Ντ. Μπακογιάννη μιλώντας στον κ. Μαρκόπουλο. Και η συνάντησή της με τη Δ. Τσανάκα έγινε κεκλεισμένων των θυρών.

Τη Ντ. Μπακογιάννη περίμεναν χθες στο διοικητήριο και στο δημαρχείο συνεργάτες της από την Καβάλα, τον καιρό που είχε δημιουργήσει το δικό της κόμμα.

Το μεσημέρι η κα Μπακογιάννη γευμάτισε στο «Φλοίσβο» στην Ακτή της Ραψάνης και το απόγευμα ακολούθησε το υπόλοιπο πρόγραμμά της με παρουσία στη συνεδρίαση της ΝΟΔΕ, επίσκεψη στο επιμελητήριο και συνέντευξη τύπου.

Διαβάστε επίσης