• 23 Απριλίου 2024,

Η Πίτα της Ακαδημίας του Νίκου Καραμπιμπέρη

 Η Πίτα της Ακαδημίας του Νίκου Καραμπιμπέρη

Το βράδυ της Κυριακής μ` ένα πρωτότυπο πάρτυ στο «Μοτέλ», έκοψε την πίτα της η Ακαδημία ποδοσφαίρου του Νίκου Καραμπιμπέρη.

Όλα τα παιδιά με τους γονείς τους και καλεσμένοι από τον αθλητικό χώρο, έδωσαν το παρόν τους. Στο ίδιο τραπέζι ο Γιώργος Σουφλέρης, ο Χρόνης Γκαϊτατζής, ο Σάκης Τσιρονίδης. Παρόντες ο Παύλος Δερμιτζάκης αλλά και Αλέξης Σαπουντζής.

Μιλώντας ο Νίκος Καραμπιμπέρης τόνισε τα εξής: « Πρώτα απ` όλα θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς των παιδιών που είναι αρωγοί στην προσπάθεια που κάνουμε. Η εμπιστοσύνη που μας δείχνουν μας γεμίζει με περισσότερες ευθύνες. Είναι κοντά μας, ακούμε τις γνώμες τους και προσπαθούμε όλοι μαζί για το καλύτερο.

Προσπαθούμε να κάνουμε μια σωστή δουλειά, προκειμένου να αναδείξουμε ταλέντα. Θέλουμε τα παιδιά να μάθουν σωστά το ποδόσφαιρο. Ελπίζω ότι τα αποτελέσματα θα φανούν στο άμεσο μέλλον. Το ποδόσφαιρο πλέον είναι στις υποδομές. Μακάρι σε κάποια στιγμή η μεγάλη ομάδα της πόλης μας, να βασιστεί σε παιδιά μέσα από το νομό μας. Θα είναι ότι καλύτερο, σε μια εποχή πολύ δύσκολη, όσον αφορά τα οικονομικά δεδομένα.

Εύχομαι καλή χρονιά με υγεία σε όλους».

Ο Νίκος Καραμπιμπέρης ευχαρίστησε τους χορηγούς της Ακαδημίας ενώ το πάρτυ συνεχίστηκε μέχρι αργά, με πολλές εκπλήξεις και δώρα για τα μικρά παιδιά.

 

Διαβάστε επίσης