Η Πίτα των Προπονητών Ποδοσφαίρου Καβάλας

 Η Πίτα των Προπονητών Ποδοσφαίρου Καβάλας

Με πολλές απουσίες μελών, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο «Κουτούκι του Σαρρή» στο Εμπορικό Κέντρο, η κοπή της πίτας του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Καβάλας. Απουσίαζαν πολλοί προπονητές, μάλλον αδικαιολόγητα.

Παρόντες ήταν ο προπονητής του ΑΟΚ, Μιχάλης Ιορδανίδης παρέα με τον Παύλο Δερμιτζάκη, τον Νίκο Καραμπιμπέρη, τον Μωυσή Σπανίδη και τον Γιώργο Στρατηλάτη. Στο ίδιο τραπέζι ο Πέτρος Πετρόπουλος.

Επίσης από τους προπονητές ομάδων της Καβάλας οι: Καραμπετάκης, Πανταζίδης, Μελισσόπουλος, Κεσαπίδης, Τοπούζης, Κεκετζής, Βαγενάς, Τουρνανέλης, Τσοκακτσίδης, Κ. Βακιρτζής, Σ. Βακιρτζής, Γ. Παπαγεωργίου, Π. Παπαγεωργίου, Τσιλίδης, Π, Καραμπατζάκης, Κλεανθίδης, Σιώπης Δ, Πατεράκης, Π. Λαζαρίδης, Μαρούδας, Τουρασανίδης.

Η παλιά φουρνιά: Λιόλιος, Τοπούζης, Ρουμελιώτης, Παπαδάκης.

Από την ΕΠΣΚ: Μπάμπης Ευσταθιάδης, Γιώργος Σουφλέρης και Χρόνης Γκαϊτατζής.

Ο Κώστας Κωνσταντινίδης από το σύνδεσμο διαιτητών.

Εκπρόσωπος του Δήμου Καβάλας ο Κυριάκος Σταυρίδης που παράλληλα είναι και στο Διοικητικό Συμβούλιο των Προπονητών.

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών Γιώργος Παντελίδης τόνισε την ομιλία του: « Θεωρήσαμε σκόπιμο να συνεχίσουμε μια παράδοση, που έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετά χρόνια ενώ μας έγινε πρόταση να κόψουμε την πίτα μας, στην εκδήλωση της ΕΠΣΚ που θα γίνει την Παρασκευή της ΕΠΣΚ. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε το σύνδεσμο διαιτητών, που μας παραχώρησε γραφεία για την καλύτερη λειτουργία του συνδέσμου μας. Ευχαριστούμε τη διοίκηση της ΕΠΣΚ για τη συμπαράσταση που έχουμε σε όλα τα θέματα. Εύχομαι σε όλους τους προπονητές καλή επιτυχία στο έργο τους. Κάθε χρόνο προσπαθούμε με το έργο μας , να βάλουμε και ένα λιθαράκι»

Το κομμάτι της Πίτας για την ΕΠΣΚ, παρέλαβε ο Μπάμπης Ευσταθιάδης, που κάλεσε τους πάντες στη γιορτή που θα γίνει την Παρασκευή με τη βράβευση των καλυτέρων της χρονιάς του 2013.

Ο Μιχάλης Ιορδανίδης για την ΠΑΕ ΑΟΚ, ο Κώστας Βακιρτζής για τους Παλαιμάχους του ΑΟΚ. Ο Νίκος Καραμπετάκης για τους προπονητές της Καβάλας.

Για τα ΜΜΕ η Ντίνα Τσολακίδου.

Το φλουρί στη μεγάλη πίτα κέρδισε η ΕΠΣΚ. Τα φλουριά στα πιτάκια ο Νίκος Καραμπετάκης, ο Πέτρος Κεκετζής και ο Παναγιώτης Παπαγεωργίου.

 

 

Διαβάστε επίσης