Η Πίτα του ΣΦΑΟΚ

 Η Πίτα του ΣΦΑΟΚ

Το βράδυ της Δευτέρας πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας του ΣΦΑΟΚ, που φέτος συμπλήρωσε 33 χρόνια παρουσίας στα δρώμενα του ΑΟΚ.

Ο πρόεδρος του συνδέσμου Γιάννης Καραμάνης προλόγισε την εκδήλωση: « Ο ΣΦΑΟΚ είναι εδώ σε μια δύσκολη κατάσταση για τον ΑΟΚ. Βλέπουμε τις εξελίξεις και είμαστε κοντά στην ομάδα. Εδώ και 33 χρόνια, κάνουμε το ίδιο.

Ευχόμαστε να βρει ο ΑΟΚ το δρόμο του και να αποφύγει τον υποβιβασμό. Επίσης θέλω να ευχηθώ στην Ενωση, να επανέλθει στην Α1 κατηγορία, εκεί που αξίζει. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον κ. Παπακωνσταντίνου, που είναι συνέχεια στην ομάδα. Ευχαριστούμε τους πάντες που βρίσκονται εδώ και μας τιμάνε με την παρουσία τους».

Από την ΠΑΕ ΑΟΚ παραβρέθηκαν ο προπονητής Μιχάλης Ιορδανίδης που είπε: « Θέλουμε να είσαστε κοντά μας, χωρίς φιλάθλους δεν φτιάχνονται ομάδες. Όλα τα παιδιά δώσανε τον καλύτερο τους ευατό στο ματς με τον Εθνικό Γαζώρου και αξίζουν συγχαρητήρια. Θέλουν όμως τη συμπαράσταση σας, στο ματς της Κυριακής με τον Πιερικό» και αντιπροσωπία παικτών. Ο Παντελής Ντουτσαρίδης παρέλαβε το κομμάτι, του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Ο Τάσος Μεταξάς εκπροσώπησε τον Ερασιτέχνη ΑΟΚ και ο Μπάμπης Κουφατζής τους μετόχους, λέγοντας τα εξής: « Δυστυχώς τα πράγματα δεν πάνε καλά σε διοικητικό επίπεδο. Εγώ σαν ένας μικρός μέτοχος, είμαι στη διάθεση όλων για να βοηθήσω. Για το καλό της ομάδας, πρέπει όλοι μας να είμαστε κοντά. Ο ΑΟΚ θα ήταν καλό να δημιουργήσει μια ομάδα με παίκτες από την Περιφέρεια και αφού σταθεροποιηθεί στη Β` Εθνική, σιγά- σιγά να δει και τη Σουπερ Λιγκ».

Παρόν ο πρόεδρος της Ενωσης Κώστας Παπακωνσταντίνου που τόνισε: « Πρέπει οι φίλαθλοι να είναι κοντά μας. Χρειαζόμαστε την παρουσία τους, στη δύσκολο προσπάθεια που κάνουμε, εμείς και ο ΑΟΚ.

Να είναι και στα δύσκολα, κοντά μας. Δεν είναι μόνο η βιτρίνα, η Α1 για μας και η Σουπερ Λιγκ για τον ΑΟΚ. Αξία έχει να αγαπάς τις ομάδες της πόλης, σε οποιαδήποτε κατηγορία και να παίζουν».

Το σύλλογο Παλαιμάχων του ΑΟΚ εκπροσώπησαν ο Σίμος Ανθουλάκης και ο Λάκης Χατζηαποστολίδης. Ο Σίμος Ανθουλάκης δήλωσε ότι ο σύλλογος είναι έτοιμος να βοηθήσει σε διοικητικό επίπεδο. Επίσης παρόντες ο Σάκης Κακαλής, ο Παύλος Κούντουρας και ο Κώστας Λιόλιος. Ο Παύλος Κούντουρας συνέστησε τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του ΑΟΚ, να συνεχίσουν την προσπάθεια τους για το καλό της ομάδας αλλά και για να αναδειχθούν στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Την γυναικεία ομάδα Καβάλα 86 εκπροσώπησαν ο Σούλης Ρουμελιώτης και ο Πόλυς Πολιτίδης.

Ο Χρήστος Ρέμος παρέλαβε το κομμάτι της ΠΑΕ και ευχήθηκε στον ΑΟΚ να βρει το δρόμο του. Ο Σάκης Τσιρωνίδης ήταν ο εκπρόσωπος από την Κ20 του ΑΟΚ.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν η ΛΦΚ και η ΛΦΓΚ.

Ακόμη ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιάννης Παπαϊωάννου και ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Αντώνης Πρασίνης. Από την πλευρά της ΕΠΣΚ, ο πρόεδρος Μπάμπης Ευσταθιάδης.

Από το πολιτικό χώρο εκπρόσωποι της Περιφέρειας και του Δήμου, ο Κώστας Παπακοσμάς και ο Ανέστης Δημητριάδης. Το κομμάτι για τα ΜΜΕ παρέλαβε ο Πέτρος Πετρόπουλος.

Το φλουρί έτυχε ο Σάκης Κακαλής ενώ ο ΣΦΑΟΚ δώρισε δυο μπουφάν στους φροντιστές του ΑΟΚ, Απόστολο Χατζησάββα και Γιάννη Σοκολάκη.

Μετά το τέλος της εκδήλωσης ακολούθησε μπάρμπεκιου με σουβλάκια στα κάρβουνα και άφθονο κρασί.

 

 

Διαβάστε επίσης