• 17 Μαΐου 2024,

Η πιο δύσκολη φορολογικά χρονιά το 2013 για όλους τους έλληνες …

 Η πιο δύσκολη φορολογικά χρονιά το 2013 για όλους τους έλληνες …

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Σαμαρά που έδωσε αλλη μια τηλεοπτική συνέντευξη , αυτή την φορά στην εκπομπή του ΜΕΓΚΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ το 2013 ήτανε η πρώτη και τελευταία τόσο δύσκολη και άσχημη χρονιά κυρίως φορολογικά για όλους τους έλληνες.

Οχι οτι οι επόμενες που θα έρθουν θα θυμίζουν την πρώτη μέρα της άνοιξης αλλα δεν θα είναι και αυτό το χάλι που ζήσαμε και ζούμε μέσα στο 2013.

Αυτά είπε ο Σαμαράς και υποσχέθηκε μεταξύ άλλων και σύντομα έξοδο απο την κρίση.

Βέβαια επειδή αυτό το ακούμε τους τελευταίους μήνες όλο και πιο συχνά μην νομίζετε οτι η έξοδο απο την κρίση που θα έρθει με το που θα σταματήσει η ύφεση στην οικονομία και θα περάσουμε έστω σε οριακή ανάπτυξη δεν σημαίνει οτι θα αλλάξει και η καθημερινότητα μας.

Αυτό για να συμβεί θα πρέπει να πέσει χρήμα στην αγορά απο τις τράπεζες , πράγμα δύσκολο θα πρέπει να μειωθούν τα ποσοστά της ανεργίας , επίσης δύσκολο να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας μέσα απο νέες ιδιωτικές επιχειρήσεις, πράγμα ακατόρθωτο και να στηριχθούν οι ήδη υπάρχουσες επιχειρήσεις πράγμα απίστευτο.

Εαν γίνουν όλα αυτά που κανείς δεν πιστεύει οτι μπορεί να γίνουν τα επόμενα χρόνια τότε ίσως να μπορούμε να μιλάμε για έξοδο απο την κρίση.

Η καλή είδηση , να μπορεί να θεωρηθεί καλή είναι οτι τον φόρο ακινήτων θα τον εισπράττουν οι Δήμοι οι οποίοι σίγουρα κάτι θα κρατάνε και θα ενισχύουν την ρευστότητα τους που ως γνωστόν ΄τα τελευταία χρόνια είναι προβληματική.

Κατα τα άλλα και πέρα απο τις προσδοκίες οι διαπραγματεύσεις με την τρόϊκα έχουν ξεκινήσει και θα είναι δύσκολες.

Αυτό δεν αλλάζει και δεν θα αλλάξει τόσο εύκολα αφού η τρόϊκα έχει πάρει για άλλη μια φορά την εντολή να μας πετάξει τα τζιγέρια έξω.

Έρχονται για να κάνουν ζημιά έρχονται για να πάρουν και να μας στριμώξουν οικονομικά ακόμα περισσότερο.

Η κυβέρνηση Σαμαρά έχει την θέληση αλλα δεν έχει την δύναμη και την ικανότητα να αποκρούσει αυτές τις πιέσεις και προσπαθεί να στείλει απο άλλο δρόμο , πιο μακρύ τις απαιτήσεις της τρόϊκα.

 

Ο καιρός χάλασε για να ξαναστρώσει …

Κατα τα άλλα όπως όλοι περιμέναμε ο καιρός χάλασε και όταν λέμε χάλασε εννοούμε οτι ανοίξανε οι ουρανοί και σαπίσαμε στην βροχή που κατά διαστήματα ήτανε εντονότατη.

Βέβαια το καλό είναι οτι δεν επηρεάστηκε η θερμοκρασία που σε γενικές γραμμές έμεινε σε πολύ καλά επίπεδα για την εποχή και έτσι θα πάει και τις επόμενες ημέρες.

Δεν θέλουμε να πούμε όλο τον Νοέμβρη για να μην το γκαντεμιάσουμε αλλά εκεί πάει η δουλειά.

 

Ενα RIVIERA κάνει την διαφορά !

Το κρουαζιερόπλοιο RIVIERA είναι μακράν το καλύτερο , μεγαλύτερο και πιο χλειδάτο που έχει έρθει στο λιμάνι της Καβάλας και στην κυριολεξία όταν έρχεται γεμίζει το λιμάνι της Καβάλας και αλλάζει την εικόνα της πόλης.

Η θερμή μάλιστα υποδοχή του συγκεκριμένου κρουαζιερόπλοιου απο την Δημοφέλεια έκανε το πρακτορείο του συγκεκριμένου κρουαζειερόπλοιου να μας υποσχεθεί πάνω απο 10 επισκέψεις – αφίξεις του RIVIERA μέα στο 2014 στο λιμάνι της Καβάλας.

Πάντως πέρα απο κάθε πλάκα θα πρέπει η Καβάλα να ανοίξει τα μάτια της και να δώσει βάση στον τουρισμό της κρουαζιέρα που μπορεί να μας αναστήσει και να μας δώσει την φόρα που θέλουμε.

Λοιπόν λεβέντες αυτά και για σήμερα.

Να είστε καλά μέχρι αύριο που θα τα ξαναπούμε και να έχετε το νού σας γιατί οι καιροί εκτός απο δύσκολοι και πονηροί είναι και ύποπτοι.

Κάντε υπομονή κανα 6μηνο αφου τόσο θα χρειασθεί για να φανεί η διαφορά στην καθημερινότητα του έλληνα σύμφωνα με τον Σαμαρά τον Αντώνη τον πρωθυπουργό αυτής της χώρας που έχει πάρει χαμπάρι οτι αν δεν δεί χαϊρι και προκοπή ο ελληνικός λαός μετά απο τόσες θυσίες η Νέα Δημορκατία θα πέσει στα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ.

Τα λέμε και πάλι αύριο

 

ΑΛΟΡΑ !

 

Διαβάστε επίσης