• 26 Απριλίου 2024,

Η πιο κρίσιμη μέρα για το μέλλον του AOK

 Η πιο κρίσιμη μέρα για το μέλλον του AOK

Τα πάντα κρίνονται σήμερα για τον ΑΟΚ, στο σήριαλ που ξεκίνησε από το Μάιο και έχουμε φτάσει στα μέσα του Σεπτέμβρη.

Στις 11 το πρωί θα συνεδριάσει η ΕΠΟ και εκεί χρειάζεται να ξεπεραστεί το νομικό κώλυμα που υπάρχει στην όλη υπόθεση για τις 3 ομάδες, προκειμένου να συμμετάσχουν στη FootBall League.

Σαφώς είναι καθοριστική η συνεδρίαση της ΕΠΟ. Υπήρχαν χθες πληροφορίες ότι οι ομάδες θα «περάσουν» από την ΕΠΟ και το μπαλάκι θα πέσει στη FootBall League που έχει ορίσει συνεδρίαση για σήμερα μεσημέρι στις 2. Αν πάμε σε ψηφοφορία, όλα παίζονται.

Πολλά θα κριθούν στην ανακοίνωση που θα βγάλει η ΕΠΟ αλλά και από τις πιέσεις που θα υπάρχουν από την πολιτεία. Ο Ιωαννίδης θέλει αλλά το θέμα δεν έχει κλείσει.

Οι άνθρωποι του ΑΟΚ χθες πίστευαν ότι τελικά θα ξεπεραστούν όλα τα προβλήματα. Αν φυσικά δεν υπάρχει η νομική κάλυψη από την ΕΠΟ, τότε όλα τελειώνουν. Δεν έλειψαν και χθες, οι συνεχόμενες επαφές με την Αθήνα. Οι διαβεβαιώσεις πάλι ήταν πολλές. Το θέμα είναι να το δούμε στην πράξη.

Όλα κρέμονται σε μια κλωστή.

*Στην Αθήνα ο Τσοκτουρίδης

Ο Γιώργος Τσοκτουρίδης βρίσκεται από σήμερα το πρωί στην Αθήνα για την τελική μάχη. Ο μεγαλομέτοχος του ΑΟΚ θα «κατασκηνώσει» αρχικά στην ΕΠΟ και μετά στα γραφεία της FootBall League. Αν όλα πάνε καλά, θα παραμείνει για την κλήρωση του πρωταθλήματος που είναι προγραμματισμένη για τις 4 το απόγευμα.

Οι πάντες μέσα στην ομάδα είναι σε αναμονή. Φυσικά ουδείς μπορεί να προδικάσει την επόμενη μέρα, αν το αποτέλεσμα δεν είναι θετικό.

*Αύριο ο αγιασμός αν όλα πάνε καλά

Αν σήμερα η απόφαση είναι θετική για τον ΑΟΚ, τότε το πρώτο ραντεβού για τη νέα σεζόν θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 6 το απόγευμα στο «Ανθή Καραγιάννη».

Ο Κώστας Βασιλακάκης θα δώσει το παρών του μαζί με τους συνεργάτες του Γιώργο Μαραντά και Γιάννη Γκιόκα.

Επίσης οι περισσότεροι από τις μεταγραφές που έχουν κλείσει. Εκπλήξεις δεν αποκλείουμε. Μεγάλες μάλιστα.

Ο Ντιέ με τον Ντος Σάντος ήδη είναι στην Καβάλα και περιμένουν την τελική απόφαση. Επίσης εκτός από τους παίκτες που έχουν κλείσει, στην πρώτη προπόνηση θα λάβουν μέρος και ορισμένοι από την περσινή ομάδα που αγωνίστηκε στο Περιφερειακό. Αυτοί είναι οι: Αποστολίδης, Μαυροβασίλης, Γαβριηλίδης και πάσα πιθανότητα ο Παπαδόπουλος, ο Κάπατζης, ο Κάργας και ο Ντομί. Δεν αποκλείουμε και κάποιον άλλο από την ομάδα νέων.

 

 

Διαβάστε επίσης