• 4 Μαΐου 2024,

Η πιο ρομαντική βραδιά του καλοκαιριού …

 Η πιο ρομαντική βραδιά του καλοκαιριού …

Σήμερα είναι Τετάρτη 21 Αυγούστου και είμαστε έτοιμοι να ζήσουμε μια πολύ ρομαντική βραδιά ίσως την πιο ρομαντική της σαιζόν με το φεγγάρι γεμάτο και την Νατάσσα Θεοδωρίδου στον Μπάτη να μας ταξιδεύει με τις μελωδίες της.

Δεν ξέρω τι έχετε στο μυαλό σας αλλα να έχετε υπόψη σας οτι η πρόταση του Μπάτη για σήμερα το βράδυ είναι απο τις καλύτερες , αν όχι η καλύτερη.

Αλλωστε νομίζω οτι η Νατάσσα είναι οτι πρέπει για την βραδιά αυτή.

Επανήθλε η ζωή στους κανονικούς της ρυθμούς

Στο νησί απέναντι η ζωή των ντόπιων αλλα και των τουριστών έχει αρχίσει να επανέρχεται στους κανονικούς της ρυθμούς αφού η φωτιά έσβησε και πλέον όλοι βλέπουν την επόμενη μέρα προκειμένου να ξεκινήσει η άμεσα η αποκατάσταση της ζημιάς.

Η φωτιά είναι γεγονός οτι σβήστηκε σχετικά γρήγορα αλλα τα στρέμματα που καήκαν χιλιάδες αφού ο δυνατός άνεμος βοήθησε την φωτιά να τρέχει.

Το Sea Ranger ερευνεί παραλίες και νησιά …

Τώρα όσο αφορά τον σάλο που δημιουργήθηκε στο νησί απο την παρουσία του ερευνητικού και καλά Sea Ranger θα πρέπει να πούμε σε όλους αυτούς που το παρουσιάσανε ώς ερευνητικό και τούρκικο οτι είναι ξημερωμένοι αλλού.

Αφού το πρώην ερευνητικό και τούρκικο σήμερα είναι μια υπερπολυτελή θαλαμηγό που ανήκει σε κάποιο μεγιστάνα ο οποίος δεν έχει σχέση ούτε με έρευνες ούτε με Τουρκία.

Ο άνθρωπος αγόρασε το συγκεκριμένο πλοίο το μετέτρεψε σε ξενοδοχείο 5 αστέρων και κάνει κρουαζιέρες.

Στο πρόγραμμα του ταξιδιού ήτανε και η Θάσος και όσοι ανησύχησαν θα πρέπει να ενημερωθούν καλύτερα για την τύχη που είχε το συγκεκριμένο πλοίο απο την εποχή που ήτανε όντως ερευνητικό.

Εδώ και μερικά χρόνια το Sea Ranger ερευνεί νησιά και παραλίες και όπου βρεί πράσινα νερά σταματάει και οι επιβάτες της βουτάνε με μάσκα και αναπνευστήρα.

Πέφτει λίγο η θερμοκρασία

Κατα τα άλλα πάμε καλά και νομίζω οτι τις τελευταίες μέρες του Αυγούστου θα τις περάσουμε με καιρικές συνθήκες ιδανικές αφού το θερμόμετρο τα επόμενα 24άωρα πέφτει 2-3 βαθμούς.

Νομίζω οτι απο το φετεινό καλοκαίρι δεν πρέπει να έχουμε κανένα παράπονο αφού ο καιρός ήτανε πάρα πολύ καλός.

Αν και είχαμε νοτιάδες δεν είχαμε υψηλές θερμοκρασίες και νομίζω οτι και τα ποσοστά υγρασίας ήτανε πολύ νορμάλ.

Μακάρι όλα τα καλοκαίρια που θα έρθουν να είναι σαν το φετεινό.

Ερωτηματικό παραμένει ο χειμώνας που ακολουθεί και είναι αλήθεια οτι μας φοβίζει γιατί κάποιοι κάνουν λόγο για χειμώνα στα κόκκινα.

Εμείς αν με ρωτάτε θέλουμε ένα χειμώνα σαν τον περσυνό με την τιμή του πετρελαίου να πέφτει.

Αυτός θα ήτανε ο καλύτερος συνδυασμός αλλα δεν ξέρω αν είναι εφικτός.

Φούσκωσε η Ελένη …

Το άλλο μεγάλο θέμα της τελικής ευθείας του Αυγούστου και του καλοκαιριού είναι η ενδεχόμενη εγκυμοσύνη της Ελένης Μενεγάκη η οποία σύμφωνα με το ρεπορτάζ εμφανίσθηκε σε ένα γλέντι στην Κάρπαθο φουσκωμένη.

Μπορεί να φούσκωσε το κορίτσι απο τα τσίπουρα.

Καλοκαίρι είναι , λίγο τα μπυρόνια , λίγο τα τσίπουρα μπορεί να δοθεί η λάθος εντύπωση.

Πάντως και έγκυος να είναι δεν τρέχει τίποτα γιατί δεν είναι η Ελένη των ανέμων αλλα η Ελένη Μενεγάκη η οποία μπορεί να κάνει όσα παιδιά θέλει.

Δύο νταντάδες αναλογούν σε κάθε παιδί και καταλαβαίνετε οτι δεν υπάρχει το παραμικρό μαράζι.

Και εγώ αν ήμουνα Μενεγάκη και ζούσα τον μεγάλο έρωτα της ζωής μου δεν θα είχα πρόβλημα να κάνω άλλο ένα παιδί.

Άλλωστε την Ελένη δεν την πήρανε και τα χρόνια.

Είναι ώριμη και είναι έτοιμη να σφραγίσει τον έρωτα της με τον καρπό ενός παιδιού.

Λοιπόν λεβέντες αυτά και για σήμερα.

Να είστε καλά μέχρι αύριο που θα τα ξαναπούμε και να έχετε το νού σας γιατί οι καιροί εκτός απο δύσκολοι είναι και πονηροί.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης