Η προσπάθεια για να επιστρέψει ο ΑΟΚ στην Football League θα πρέπει να συνεχιστεί

 Η προσπάθεια για να επιστρέψει ο ΑΟΚ στην Football League θα πρέπει να συνεχιστεί

Η χρονιά που πέρασε για τον ΑΟΚ ήτανε πετυχημένη οργανωτικά αφού μετά απο μια δύσκολη και μαύρη περίοδο μπορέσαμε με μπροστάρηδες τους παλαίμαχους να φτιάξουμε μια ομάδα που έβγαζε υγεία και πρωταγωνίστησε στο δύσκολο 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής τερματίζοντας στην 3η θέση πίσω απο τον Πανσερραϊκό και τον ΑΡΗ που παρά τις προσπάθειες του εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων δεν μπόρεσε να τερματίσει πρώτος και διεκδικεί σήμερα την άνοδο του στην Β’ Εθνική μέσα απο την δεύτερη θέση που μπορεί σε ένα βράδυ (στην Ελλάδα ζούμε) να του δώσει τελικά το εισητήριο για την πολυπόθητη football league.

H αποτυχία ήτανε στον αγωνιστικό τομέα αφού στόχος της ομάδας ήταν η πρώτη θέση.

Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο και θα πρέπει απο σήμερα να σκεφτόμαστε την επόμενη μέρα και τον νέο ΑΟΚ της νέας χρονιάς που θα οργανωθεί καλύτερα και λειτουργώντας με ένα διαφορετικό μοντέλο απο αυτό που λειτούργησε την αγωνιστική περίοδο που μόλις τελείωσε να κάνει και πάλι πρωταθλητισμό και να κόψει αυτή την φορά πρώτος το νήμα.

Οι παλαίμαχοι θα δώσουν τις επόμενες ημέρες μια συνέντευξη τύπου απολογιστικού χαρακτήρα και θα τοποθετηθούνε όμως και στην δική τους παρουσία στην ομάδα την επόμενη χρονιά αφού οι συζητήσεις με κάποιους ντόπιους επενδυτές έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό και είναι σε καλό δρόμο.

Η παρουσία βέβαια κάποιων επιχειρηματιών της πόλης δεν θα πρέπει να αναιρέσει σε καμμία περίπτωση και την βοήθεια του κόσμου αλλα και των τοπικών επιχειρήσεων που ΄βοήθησαν την ομάδα την αγωνιστική που τελειώνει αφού μόνο όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Η ομάδα υπάρχει και δεν ξεκινάει απο το 0 όπως έγινε πέρσι το καλοκαίρι.

Έγιναν σίγουρα λάθη που δεν θα πρέπει να επαναλάβουμε και θα πρέπει επιτέλους να φέρουμε κοντά στον ΑΟΚ ανθρώπους που θέλουν πραγματικά να βοηθήσουν την ομάδα και όχι να πάρουν απο αυτή.

Ο Κώστας Ανυφαντάκης έχει αποχωρήσει απο την πόλη μας αλλα έχει αφήσει μια αναλυτική έκθεση για αυτά που πρέπει να γίνουν σε αγωνιστικό επίπεδο προκειμένου η ομάδα να επιστρέψει στην Β’ Εθνική.

Στις 31/6 οι παλαίμαχοι παραδίδουν την ομάδα στον Ερασιτέχνη αφού βέβαια καταθέσουν την δική του πρόταση για την επόμενη μέρα της ομάδας.

Θα πρέπει με συνοπτικές διαδικασίες ο Ερασιτέχνης να τους εμπιστευτεί για δεύτερη χρονιά έτσι ώστε να  υπάρχει ο χρόνος για να φτιάξουμε μια καλύτερη ομάδα.

Αυτή η ομάδα θα πρέπει γρήγορα να αποκτήσει νέα διοίκηση και να προχωρήσει με Ανυφαντάκη στο τιμόνι της ομάδας για να αρχίσει το χτίσιμο του ΑΟΚ της νέας αγωνστικής περιόδου.

Οι Παλαίμαχοι δώσανε εξετάσεις και περάσανε άσχετα αν η ομάδα και την νέα χρονιά θα αγωνίζεται στην μίζερη Γ’ Εθνική.

Θα πρέπει να αναλάβουν εκ νέου τις τύχες της ομάδας και με το πλάνο που έχουν κατα νού να προετοιμάσουν την ομάδα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου μαθαίνοντας απο τα λάθη που γίνανε την σαιζόν που τελείωσε για την ομάδα μας μια εβδομάδα νωρίτερα λόγω της αγωνιστικής με την Καστοριά που όμως τα έχει παρατήσει και έτσι το παιχνίδι θα το πάρουμε στα χαρτιά.

Αυτά και για σήμερα λεβέντες.

Να είστε καλά και να είστε σίγουροι οτι ο καιρός απο εδώ και στο εξής θα γίνεται όλο και πιο καλοκαιρινός.

Το νού σας και τα μάτια σας 14 γιατί οι καιροί είναι και δύσκολοι και πονηροί και ύποπτοι.

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης