• 8 Μαΐου 2024,

Η πόλη ετοιμάζεται για το παγκόσμιο πρωτάθλημα ιστιοπλοΐας

 Η πόλη ετοιμάζεται για το παγκόσμιο πρωτάθλημα ιστιοπλοΐας

Πλησιάζουμε κάθε μέρα και περισσότερο στην πραγματοποίηση στην πόλη μας του παγκοσμίου πρωταθλήματος ιστιοπλοΐας, διοργάνωση που έχει αναλάβει ο Ναυτικός Όμιλος Καβάλας, σε συνεργασία όμως με όλους τους τοπικούς φορείς.

Αυτές τις μέρες άρχισαν να γίνονται εργασίες ευπρεπισμού περιοχών που θα προβληθούν μέσα από το παγκόσμιο πρωτάθλημα ή χρησιμοποιηθούν για τις οργανωτικές του ανάγκες.

Χθες το πρωί προσωπικό του οργανισμού λιμένα Καβάλας (ΟΛΚ), απομάκρυνε παλιά ξύλα που βρίσκονται μπροστά απ΄ το κτήριο του Ναυτικού Ομίλου στο κεντρικό λιμάνι. Ο χώρος έγινε σαφώς πιο όμορφος, θα είναι χρήσιμος για τη διοργάνωση καθώς στο ισόγειο του κτηρίου, στη θέση του παλιού μπαρ θα λειτουργεί η γραμματεία των αγώνων.

Ενδιαφέρουσα πρωτοβουλία προς την ίδια κατεύθυνση έλαβαν οι ερασιτέχνες αλιείς του συλλόγου «Αλκυών» στο λιμανάκι μπροστά από το ξενοδοχείο LUCY.

Έβαψαν τις εγκαταστάσεις τους, τις καθάρισαν περιμετρικά, απομάκρυναν περίπου δέκα παλιές βάρκες που δεν χρησιμοποιούνταν.

Ο σύλλογος «Αλκυών» έχει νέο διοικητικό συμβούλιο με πρόεδρο τον Μπάμπη Τσαπιτζόγλου, που δραστηριοποιείται στα θέματα που αφορούν το σύλλογο με αφορμή το ότι και η περιοχή μπροστά από το ξενοδοχείο θα είναι περιοχή λειτουργική τις ημέρες του παγκοσμίου πρωταθλήματος ιστιοπλοΐας.

Διαβάστε επίσης