• 18 Ιουνίου 2024,
cialis Online φαρμακείο Farmakeio Trikala με τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα. keybank login

Η συμφωνία πρέπει να περάσει και απο την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ

 Η συμφωνία πρέπει να περάσει και απο την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ

Νομίζω οτι και εσείς πλέον έχετε διαπιστώσει οτι η συμφωνία με τους δανειστές είναι προ των πυλών και ο Τσίπρας πλέον ρίχνει το βάρος της προσοχής του στην κοινοβουλευτική του ομάδα αφού θα πρέπει να απορροφήσει όλους τους κραδασμούς που θα προκαλέσει αυτή η νέα συμφωνία που θα έχει και  δυσάρεστα μέτρα.

Μπορεί όλα τα μέτρα να μην είναι υφεσιακά αλλα σίγουρα θα υπάρχουν πολλά αγκάθια στην νέα αυτή συμφωνία που ευελπιστούμε να είναι και η τελευταία πρίν η χώρα μας αποχαιρετήσει οριστικά την εποχή των ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ.

Οι κυβερνητικοί είναι τόσο σίγουροι για το περιεχόμενο της συμφωνίας που προεξοφλούν τις παραιτήσεις των αρχηγών τόσο της Νέας Δημοκρατίας όσο και του ΠΑΣΟΚ.

Λέτε ο κακομοίρης ο Σαμαράς μετά το ατύχημα με το χέρι του να αρχίσει να τραβιέται με υποθέσεις διαδοχής στην ηγεσία του κόμματος ;

Διότι ο Σαμαράς στο πίσω μέρος του μυαλού του έχει την επιστροφή του στην εξουσία αφού δίνει την εντύπωση οτι ακόμα δεν έχει καταλάβει τι έχει γίνει.

Αυτή η υψομετρική διαφορά της θέσης του πρωθυπουργού με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης μέσα στο κοινοβούλιο δεν χωνεύεται εύκολα απο αυτόν που φεύγει απο τα ψηλά και καταλήγει στα χαμηλά.

Θέλει ψυχική ισορροπία μια τέτοια εξέλιξη κυρίως για αυτόν που χάνει.

Και αυτός που ΄κερδίζει έχει θέματα ψυχολογικής προέλευσης αλλα νομίζω οτι για τον κερδισμένο τα πράγματα είναι πιο εύκολα.

Ο Τσίπρας τόνισε στην κοινοβουλευτική του ομάδα οτι πάμε για συμφωνία σε δύο φάσεις και αυτό είναι που με ανησυχεί αφού η δεύτερη φάση της συμφωνίας  που θα είναι κάπου εκεί γύρω στο Φθινόπωρο βλέπω να μας βγάζει και πάλι την ψυχή αφού σίγουρα δεν θα είναι εύκολη.

Μακάρι η συμφωνία που έρχεται να είναι για όλα τα θέματα γιατί μας βλέπω αυτά που ζούμε εδώ και περίπου ένα τρίμηνο να τα ζήσουμε και το Φθινόπωρο.

Ισως οχι με την ίδια ένταση αφού θα έχει προηγηθεί η συμφωνία της πρώτης ΄φάσης αλλά θα υπάρχει θέμα.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ ο καιρός το τριήμερο που ξεκινάει απο την Παρασκευή της “ΛΕΥΚΗΣ ΝΥΧΤΑΣ” θα είναι άκρως ανοιξιάτικος προς το καλοκαιρινός αφού η θερμοκρασία και πάλι θα είναι εκεί γύρω στους 30 βαθμούς κελσίου , ίσως λίγο πιο χαμηλή.

Καταλαβαίνετε οτι αυτές οι θερμοκρασίες συνιστούν μπουρνοζοπετσέτα , σαγιονάρα (δίχαλο) και παραλία.
Όσο αφορά την “ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ” ο εμπορικός σύλλογος εκτός απο τους αθλητές που θα είναι στην πόλη για το παγκόσκιο πρωτάθλημα ιστιοπλοϊας αναμένει και Βούλγαρους αλλα και Τούρκους τουρίστες πολλοί απο τους οποίους θα έρθουν στην Καβάλα μόνο και μόνο για την συγκεκριμένη γιορτή.

Έχω την εντύπωση οτι για άλλη μια χρονιά η “ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ” θα πάει καλά αν και φέτος εκτός απο την νύχτα λευκές είναι και οι τσέπες μας λόγω της διαπραγμάτευσης με τους δανειστές που δεν καταλήγει πουθενά.

Αν η ¨ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ “ ΄ήταν κανά μήνα μετά την υπογραφή συμφωνίας σίγουρα η αγοραστική δύναμη των καταναλωτών θα ήταν διαφορετική.

Πάμε καλά , θα μπορούσαμε να πάμε καλύτερα αλλα μην χάνετε το κουράγιο σας.

΄Όπως πέρασαν τόσα άλλα θα περάσει και αυτό.

Υπομονή και μην χάνετε το κουράγιο και την πίστη σας.

Έτσι και αλλιώς στο τέλος ολα καλά θα πάνε , το λένε και οι ΙΝΔΟΙ.

Και αν κάτι στραβώσει σημαίνει οτι δεν ήρθε το τέλος.

Καλή σας ημέρα.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ!

Διαβάστε επίσης