• 25 Απριλίου 2024,

Η σύσκεψη τη Δευτέρα με την επιστροφή Ιωαννίδη από Λονδίνο

 Η σύσκεψη τη Δευτέρα με την επιστροφή Ιωαννίδη από Λονδίνο

Η κρίσιμη σύσκεψη για το μέλλον του ΑΟΚ αλλά του Ολυμπιακού Βόλου και του Ηρακλή, θα πραγματοποιηθεί τελικά τη Δευτέρα.

Ο Γιάννης Ιωαννίδης απουσιάζει στο Λονδίνο για την τελετή έναρξης της Ολυμπιάδας και θα επιστρέψει τη Δευτέρα.

Εκείνη τη μέρα θα πραγματοποιηθεί η σύσκεψη που πρότεινε ο πρόεδρος της ΕΠΟ Σοφοκλής Πιλάβιος, προκειμένου να κριθεί οριστικά το όλο θέμα, που ταλαιπωρεί αφάνταστα τις τρείς ομάδες. Στη σύσκεψη θα συμμετέχουν ο Γιάννης Ιωαννίδης, ο Σοφοκλής Πιλάβιος, ο Σπύρος Καλογιάννης και μάλλον τη Σουπερ Λιγκ θα εκπροσωπήσει ο Γιάννης Μώραλης.

Αν υπάρχει συμφωνία σε κάποια βασικά θέματα, τότε όλα θα πάνε καλά.

Το κυριότερο είναι το οικονομικό. Αν δώσει λύση στο οικονομικό ο Γιάννης Ιωαννίδης, ΑΟΚ, Βόλος και Ηρακλής θα παίξουν στη Β` Εθνική.

Ο Γιάννης Ιωαννίδης πρέπει να διαβεβαιώσει τα σωματεία, ότι θα υπάρχει γενναία αύξηση των εσόδων. Επίσης θα συζητηθεί η άνοδος 5 ομάδων στη Σουπερ Λιγκ και η αύξηση των ομάδων από 16 σε 18.

*Θετικό το κλίμα

Παρά το μούδιασμα της Τετάρτης, το κλίμα για τις τρείς ομάδες, παραμένει θετικό.

Οι πιθανότητες να παίξει ο ΑΟΚ στη Β` Εθνική, παραμένουν πολλές. Οι αντιδράσεις είναι λίγες. Ο πρόεδρος της Παναχαϊκής Αλέξης Κούγιας για διαφόρους λόγους σήκωσε το… λάβαρο της επανάστασης. Δε θα δεχτεί είπε την είσοδο των τριών ομάδων, στη Β` Εθνική.

Όλα όμως μπορούν να ξεπεραστούν. Αρκεί να βρεθεί λύση στο οικονομικό αλλά και να τακτοποιηθούν ορισμένες άλλες λεπτομέρειες.

Επίσης είναι ώρα να πιέσουν ακόμη περισσότερο όλες οι βουλευτές. Να δραστηριοποιηθούν περισσότερο, προκειμένου να αποκατασταθεί η αδικία. Να πιέσουν προς πάσα κατεύθυνση.

*Παγώνουν τα πάντα

Μέχρι τη Δευτέρα παγώνουν τα πάντα στο στρατόπεδο του ΑΟΚ.

Δε θα υπάρχουν εξελίξεις σε μεταγραφικό επίπεδο. Εκ των πραγμάτων δε μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο.

Επίσης δε θα έχουμε εξελίξεις στο θέμα του προπονητή. Από τη στιγμή που δεν υπάρχουν επίσημες ανακοινώσεις, οι άνθρωποι του ΑΟΚ δε μπορούν να κάνουν την παραμικρή ενέργεια. Χθες υπήρχε στις τάξεις του ΑΟΚ, υπήρχε συγκρατημένη αισιοδοξία ενώ οι επαφές με πολιτικά πρόσωπα συνεχίστηκαν. Η καθυστέρηση αυτή σαφώς δεν ευνοεί τον ΑΟΚ, σε καμία περίπτωση. Οι μέρες περνάνε και όσο δε βγαίνει η απόφαση, καθυστερεί και το φτιάξιμο της νέας ομάδας. Αν μάλιστα και την επόμενη εβδομάδα δεν υπάρχει απόφαση, τότε τα περιθώρια θα στενέψουν ακόμη περισσότερο. Θα τρέχει και δε θα φτάνει.

*Τα «χώνει» η ΛΦΚ στους βουλευτές

Σκληρή ανακοίνωση που αφήνει αιχμές για τους βουλευτές του νομού μας, εξέδωσε η ΛΦΚ.

Επίσης στην ίδια ανακοίνωση η ΛΦΚ, ζητά την άμεση παρέμβαση των βουλευτών προκειμένου να αποκατασταθεί η αδικία που έχει γίνει εις βάρος του ΑΟΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση.

Κύριοι Βουλευτές Ν. Καβάλας

Ένα χρόνο, τώρα συμπαραστέκεστε στον αγώνα του ΑΟΚ, στα λόγια. Συμφωνείτε, με δηλώσεις σας, ότι ο ΑΟΚ καταδικάστηκε με πολιτικές αποφάσεις. Μας λέτε ότι η δικαίωση είναι αυτονόητη και θέμα χρόνου μόλις θα «άλλαζε η κατάσταση».

Λοιπόν η «κατάσταση» άλλαξε και η ώρα έφτασε. Τα λόγια πλέον δεν αρκούν. Ο υπουργός Αθλητισμού μας διαβεβαιώσατε επανειλημμένως ότι είναι φίλος σας και αδελφός σας. Ο αδελφός σας, λοιπόν πρέπει να πάρει άμεσα την απόφαση που θεωρεί σύμφωνα με τις δηλώσεις του ότι αποδίδει δικαιοσύνη. Πρέπει να δικαιώσει τον ΑΟΚ άμεσα, πριν πάει στους Ολυμπιακούς, πριν βρεθεί μια αφορμή για αναβολή.

Κάθε λεπτό που περνάει χωρίς αποτέλεσμα είναι καθοριστικό. Σε λίγες μέρες δε θα υπάρχουν περιθώρια για προετοιμασία. Σε λίγο δε θα υπάρχει κατηγορία για τον ΑΟΚ, δε θα υπάρχει μέρος να κρυφτούν οι υπεύθυνοι…

Ένα χρόνο τώρα αυτοί που διαδεχτήκατε στην εξουσία μας κορόιδευαν. Πολύ φοβόμαστε ότι δεν άλλαξαν και πολλά πράγματα σε αυτόν τον τομέα.

Θα ευχόμασταν να μας αποδείξετε ότι οι φόβοι μας είναι αβάσιμοι, ότι έχετε τη δυνατότητα ουσιαστικής παρέμβασης. Σε άλλη περίπτωση θα πρέπει να μελετήσετε την περίπτωση την εξέλιξη του γνωστού Γερουλάνου…

 

Διαβάστε επίσης