Ενωση: Ατομικό πρόγραμμα σε τρείς

 Ενωση: Ατομικό πρόγραμμα σε τρείς

Ο Κρις Χουγκάζ βρίσκεται στην Καβάλα και χθες προπόνησε τρείς καλαθοσφαιριστές της Ενωσης. Συγκεκριμένα στο κλειστό της Καλαμίτσας «Αλεξάνδρα Δήμογλου» βρέθηκαν ο Γιωργάκης, ο Καραθανάσης και ο Αράπης.

Σήμερα επίσης θα συνεχιστεί το ατομικό πρόγραμμα.

Ο Καραθανάσης πέρυσι είχε αγωνιστεί ελάχιστα λόγω των αλλεπάλληλων τραυματισμών που είχε. Φέτος ξεκινάει μια νέα προσπάθεια, ενώ σαφώς έχει δυνατότητες να βοηθήσει την ομάδα. Ο Γιωργάκης είχε περισσότερο χρόνο συμμετοχής αλλά σίγουρα πρέπει να βελτιωθεί σε αρκετά βασικά πράγματα.

Ο Αράπης αγωνίστηκε ελάχιστα στο περυσινό πρωτάθλημα. Κυρίως έπαιξε με την εφηβική ομάδα. Ο Κρις Χουγκάζ με αυτόν τον τρόπο θέλει να αποκτήσει και μια καλύτερη εικόνα για το ρόστερ της ομάδας, παράλληλα να δουλέψει περισσότερο με παίκτες που φέτος αναμένεται να παίξουν περισσότερο, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις.

*Ο Χαφ παραμένει… Ιταλία

Ο Σον Χαφ που αγωνίστηκε στο στρατόπεδο της Ενωσης μέχρι το Μάρτιο του 2011, θα αγωνιστεί στη Σορεσίνα Βάνολι, που από τη νέα αγωνιστική σεζόν θα αγωνίζεται στη Serie A του Ιταλικού πρωταθλήματος. Ο Χαφ πέρυσι αγωνίστηκε στη Φορλί και είχε μια καλή χρονιά με 15, 5 πόντους και 6,8 ριμπάουντ σε 36 λεπτά συμμετοχής.

Ο Χαφ έχει Φινλανδικό διαβατήριο και είχε έρθει στην Καβάλα, με προπονητή τον Κώστα Πιλαφίδη.

Τάσος Πατσίδης

 

 

 

Διαβάστε επίσης