Η υπονόμευση ξεκίνησε εκ των έσω …

 Η υπονόμευση ξεκίνησε εκ των έσω …

Χαμός στην Τουρκία τα τελευταία 24άωρα με τις εξεγέρσεις του κόσμου ενάντια στις αποφάσεις Ερντογάν που σύμφωνα με το ρεπορτάζ κατα την διάρκεια της τελευταίας του θητείας επιδυκνείει μια φοβερή αλλαζονική συμπεριφορά που έχει εκνευρίσει τους περισσότερους Τούρκους που ψάχνανε την ευκαιρία για να βγούνε στους δρόμους.

Την ευκαρία που ψάχνανε την βρήκανε στην απόφαση του Τούρκου πρωθυπυοργού να κάνει την μοναδική όαση πρασίνου που υπάρχει στο κέντρο της Κωνσταντινούπολης ένα μεγάλο εμπορικό κέντρο.

Αυτό ήτανε η αφορμή για να βγούνε οι Τούρκοι στους δρόμους οχι μόνο της Πόλης αλλά και σε άλλες περιοχές και να τα σπάσουν.

Το αίτημα είναι να παραιτηθεί ο Ταγίπ και να πάμε παρακάτω.

Ο Ταγίπ βέβαια που δεν παίρνει χαμπάρι αφού σε αυτόν οφείλεται η μεταμόρφωση της Τουρκίας προς το καλύτερο με ρυθμούς ανάπτυξης τρελούς λέει οτι το εμπορικό κέντρο θα γίνει ο κόσμος να χαλάσει και θα χαλάσει γιατί και οι Τούρκοι είναι αποφασισμένοι για όλα.

Μετά απο μια εβδομάδα φοβερών επεισοδίων ο Ταγίπ ακούγοντας τις φωνές των πιο ψύχραιμων φεύγει για 4ήμερο ταξίδι μήπως και βοηθήσει στην εκτόνωση των επεισοδίων.

Δεν ξέρω αν η απουσία του του Ταγίπ θα βοηθήσει πρόσχαιρα στην εκτόνωση της κατάστασης αλλα είμαι σίγουρος οτι ο Ερντογάν έχει μπλέξει και δεν βλέπω να ξεμπλέκει ούτε εύκολα , ούτε γρήγορα.

Φοβάμαι οτι η κρίση που ξεκίνησε εκ των έσω θα δημιουργήσει πρόβλημα οχι μόνο στην Κυβέρνηση Ερντογάν αλλά και σε όλη την Τουρκία αφού καλώς ή κακώς η οικονομική ανάταση της Τουρκίας που έφθασε να είναι οι ΗΠΑ των Βαλκανίων ταυτίστηκε με τον παρουσία του Ερντογάν στην εξουσία.

Αν πέσει ο τελικά ο Ερντογάν θα ξεκινήσει για τους Τούρκους και την Τουρκία μια νέα σκοτεινή περίοδο που θα τους επηρεάσει όλους.

Απο τα επεισόδια που γίνονται σε 42 πόλεις της Τουρκίας αυτές τις μέρες ξέρετε πόσους τουρίστες έχασαν οι γείτονες ;

Τους έχασαν αυτοί και τους κερδίσαμε εμείς γιατί όπως εμείς τόσα χρόνια διώχναμε τους τουρίστες και τους στέλναμε στην αγκαλιά των Τούρκων έτσι και αυτοί τώρα τους στέλνουν στην δική μας αγκαλια΄ με αυτά που συμβαίνουν στην χώρα τους.

 

Ο Μάϊκλ Ντάγκλας ξέρει ποια είναι η αιτία της ασθένειας του …

Ο Μάικλ Ντάγκλας έκανε μια φοβερή δήλωση για το καρκίνο που έπαθε στον φάρυγγα.

Ο Ντάγκλας είπε οτι έπαθε καρκίνο γιατί του άρεσε να κάνει στοματικό έρωτα στις γυναίκες που βρέθηκαν στον δρόμο του και στο πλευρό του.

Και συνέχισε : Δεν φταίγανε ούτε τα πολλά τσιγάρα ούτε τα ποτά.

Σωστός ο Ντάγκλας.

Αυτά βέβαια τα υποστηρίζει ο ίδιος και δεν ξέρουμε αν με όλα αυτά συμφωνεί και ο γιατρός του.

Ετοιμαστείτε για την πρώτη δόση του νέου χαρατσιού τέλη του μήνα

Απο τα τέλη του Ιούνη ξεκινάει να έρχεται το χαράτσι για την νέα χρονιά και όλοι εμείς που πιστεύαμε οτι θα παίρναμε μια ανάσα μέχρι να αρχίσουμε να πληρώνουμε το χαράτσι της νέας χρονιάς απογητευτήκαμε αφού στην ουσία δεν υπάρχει κενό ούτε ενός μήνα για να πάρουμε τις ανάσες μας και να κάνουμε μερικές βουτιές ξένοιαστες.

Το μόνο που δεν γνωρίζω είναι αν για το νέο χαράτσι επειδή ξεκινάνε πιο νωρίς οι δόσεις θα υπάρχουν περισσότερες και θα μας έρθει πιο βολικό.

Κάτι είναι και αυτό.

Απο το τίποτα κάτι είναι και αυτό.

Μια παροιμία λέει το εξής :

Οτι δεν μπορείς να αποφύγεις κοίταξε να το χαρείς.

Καλό καλοκαίρι …

Κατά τα άλλα πάμε καλά και πάμε καλοκαιρινά αφού το ημερολόγιο δείχνει σήμερα 4 Ιουλίου.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ ο καιρός αυτήν την εβδομάδα θα είναι άστατος με μεγάλα διαστήματα συννεφιάς στην διάρκεια της ημέρας και θερμοκρασίες κάτω απο τους 30 βαθμούς.

Βελτίωση αναμένουμε απο την Πέμπτη και μετά.

Το καλό είναι οτι αυτήν την εβδομάδα πέφτουν οι άνεμοι και ξεχνάμε τις συνθήκες ΜΥΚΟΝΟΥ.

Λοιπόν αυτά και για σήμερα.

Να είστε καλά μέχρι αύριο που θα τα ξαναπούμε.

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης