• 19 Μαΐου 2024,

Η φθηνότερη μεταφορική λύση – Το Υπεραστικό ΚΤΕΛ εξυπηρετεί και ικανοποιεί

 Η φθηνότερη μεταφορική λύση – Το Υπεραστικό ΚΤΕΛ εξυπηρετεί και ικανοποιεί

Δύσκολα κυλάει και ο φετινός χειμώνας για τους μετόχους τους Υπεραστικού ΚΤΕΛ Καβάλας που αναμένουν την αποπληρωμή των οφειλομένων από τις μαθητικές μετακινήσεις. Μπορεί η πληρότητες των δρομολογίων να ήταν ικανοποιητικές στη διάρκεια της εορταστικής περιόδου, μετά τη λήξη της όμως η επιβατική κίνηση μειώθηκε κατακόρυφα. Τα προσχήματα σώζονται από τις δυο γραμμές προς Θεσσαλονίκη και προς Αθήνα εξαιτίας του φθηνού εισιτηρίου. Ίσως οι πολίτες να μη γνωρίζουν ότι τα τελευταία δύο χρόνια το μετ’ επιστροφής εισιτήριο για Θεσσαλονίκη κοστίζει 26 ευρώ και το μετ’ επιστροφής εισιτήριο για Αθήνα κοστίζει 75 ευρώ. Πρόκειται για τις πλέον συμφέρουσες τιμές μετακινήσεως που απέχουν κατά πολύ από τα υπόλοιπα μεταφορικά μέσα.

Τέσσερα δρομολόγια εξπρές υπάρχουν σε καθημερινή βάση προς Θεσσαλονίκη με χρονική διάρκεια ταξιδιού τις δύο ώρες. Τα δρομολόγια προς Αθήνα επηρεάζονται χρονικά από την κυκλοφοριακή κίνηση στην περιοχή του Κηφισού, ενώ με συμπεριλαμβανόμενες δύο στάσεις διαρκούν 8 – 8,5 ώρες. Επιπλέον, τα δρομολόγια εκτελούνται από τα νεότερα και πλέον σύγχρονα λεωφορεία του στόλου, σύμφωνα με απόφαση της διοικήσεως του Υπεραστικού ΚΤΕΛ.

Σε λογικά επίπεδα προσπαθεί η διοίκηση της επιχειρήσεως να διατηρεί και τις τιμές των ασυνόδευτων δεμάτων, ενώ ισχύουν προσφορές ακόμη και σε αυτόν τον τομέα. Η εναλλαγή της νέας διοικήσεως δεν επέφερε «κραδασμούς» στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ, αφού ο νυν πρόεδρος Παναγιώτης Τσεντεμεϊδης ήταν μέλος της διοικήσεως Τουμανίδη κατά τις δύο τελευταίες θητείες. Γεγονός που μεταφράζεται σε άριστη γνώση όλων των θεμάτων, ενώ το διοικητικό συμβούλιο εργάζεται ομαδικά για την εύρυθμη λειτουργία του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Καβάλας.

 

=

 

Διαβάστε επίσης