• 6 Μαΐου 2024,

Στην έκθεση της Σόφιας κι ο Δήμος Νέστου

 Στην έκθεση της Σόφιας κι ο Δήμος Νέστου

Συνεδρίασε χθες στο δημαρχείο της Χρυσούπολης η δημοτική επιτροπή τουρισμού του Δήμου Νέστου. Αποφάσισε να συμμετάσχει μόνο του ο Δήμος Νέστου στην έκθεση της Σόφιας, στο τέλος του μήνα, μισθώνοντας από τους διοργανωτές δικό του περίπτερο.

Σ΄ αυτό θα προβληθεί κυρίως η Κεραμωτή, αλλά κι άλλοι προορισμοί στον πρώην Δήμο Ορεινού, όπως επίσης και η δουλειά που γίνεται, ειδικότερα στο Δήμο Νέστου.

Στο περίπτερο θα βρίσκονται εκπρόσωποι του Δήμου Νέστου, εκπρόσωποι των ξενοδόχων της Κεραμωτής, ενδεχομένως και εκπρόσωποι πολιτιστικών συλλόγων.

Στο περίπτερο του Δήμου Νέστου θα υπάρχει έντυπο υλικό και στη βουλγαρική γλώσσα, όπως επίσης στα αγγλικά και στα ελληνικά. Το υλικό που θα μοιράζεται στους επισκέπτες του περιπτέρου αφορά κυρίως την Κεραμωτή.

Ο Δήμος Νέστου θα προμηθεύσει ίδιο υλικό, ώστε να υπάρχει και στο περίπτερο που θα έχει στην έκθεση της Σόφιας η Ανατολική Μακεδονία και Θράκη.

Με άλλη απόφασή της η Δημοτική Επιτροπή Τουρισμού του Δήμου Νέστου αποφάσισε να συμμετάσχει στις εκθέσεις του Βουκουρεστίου και του Βελιγραδίου, αλλά όχι με δικό της περίπτερο, απλά θα βρίσκονται στο περίπτερο της περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

 

 

Διαβάστε επίσης