Θα ζορίσει τον Αλέξη ο Κυριάκος …

 Θα ζορίσει τον Αλέξη ο Κυριάκος …

Αυτός που στεναχωρέθηκε ακόμα περισσότερο και απο τον χαμένο Βαγγέλη Μεϊμαράκη θα πρέπει να είναι ο Τσίπρας που με αντίπαλο στις επόμενες εκλογές τον Μεϊμαράκη θα έκανε περίπατο αφού του Βαγγέλα του έχει πάρει τον αέρα απο τις προηγούμενες του νίκες σε διάφορες αναμετρήσεις που δεν ήταν μόνο εκλογικές.

Ο Τσίπρας τον Μεϊμαράκη τον είχε για πρωϊνό και θα μπορούσε να τον κερδίσει στο ρελαντί.

Με τον Κυριάκο που είναι και ο επόμενος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας που έκανε την μεγάλη ανατροπή θα είναι ζόρικος αντίπαλος αφού και έχει πείσει πρώτα τους ψηφοφόρους του κόμματος του οτι είναι ένας πολιτικός που δεν κατεβαίνει για να χάσει και όταν χάνει δεν χάνει εύκολα.

Ο Κυριάκος είναι ο επόμενος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και ο επόμενος πρωθυπουργός της χώρας.

Θα έχει και αυτός την ευκαιρία του όπως και τόσοι άλλοι.

Η νίκη του στα εσωκομματικά της Νέας Δημοκρατίας έχει την υπογραφή του και δεν είναι τυχαίο οτι αυτό που δεν κατάφερε να κάνει χρόνια τώρα η αδερφή του Ντόρα, μόνιμα στην πρώτη γραμμή και μόνιμο φαβορί για την προεδρία του κόμματος, το κατάφερε ο ίδιος μέσα σε λίγους μήνες χωρίς μάλιστα να προκαλέσει πολύ φόρυβο.

Είναι μεγάλη ιστορία να φθάνεις σε μεγάλες νίκες  με αφόρυβη τακτική.

Ο Μητσοτάκης ο Κυργιάκος έχει την ευκαιρία να αλλάξει το κόμμα και να το οδηγήσει σε νέες νίκες.

Να είστε σίγουροι οτι η πορεία του Κυργιάκου ώς αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας θα απομυθοποιήσει και τον ρόλο του Καραμανλή που παρά το γεγονός οτι δεν είναι στην πρώτη γραμμή διαθέτει τον ρόλο του ΣΩΤΗΡΑ της Νέας Δημοκρατίας έτοιμος να επέμβει ανά πάσα στιγμή.

Αυτό ο Κυργιάκος θα το αλλάξει και παράλληλα θα τον απαλλάξει απο τον ρόλο αυτό.

Ο Καραμανλής αργά και σταθερά σε βάθος χρόνου θα παροπλιστεί εντελώς.

Κατά τα άλλα πάμε καλά και αναμένουμε σύμφωνα με τα δελτία ειδήσεων το κύμα κακοκαιρίας που θα σαρώσει όλη την Ευρώπη και το κύριο του χαρακτηριστικό θα είναι οι σφοδρές χιονοπτώσεις.

The Big One το ονομάζουν το φαινόμενα οι επιστήμονες και τον χαρακτηρίζουν ώς το χειρότερο χιονιά της τελευταία 20ετίας.

Δεν ξέρω αν τα πράγματα είναι έτσι αλλά εμείς για καλό και για κακό να έχουμε το νού μας και τα μάτια μας 14.

Αν μας επηρεάσει και εμάς το “The Big One” τότε θα επαληθευτούν οι προβλέψεις απο τα ημερομήνια που απο το καλοκαίρι μας κάνανε λόγο για έναν χειμώνα με σοβαρές χιονοπτώσεις.

Ο Γενάρης αγαπητοί αναγνώστες φαίνεται οτι θα έχει φαινόμενα και μάλιστα έντονα.

Πάντως οτι είναι να γίνει θα γίνει και εμείς θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να το αντιμετωπίσουμε.

Η ΕΜΥ μας λέει οτι σε εμάς το κύμα κακοκαιρίας με τις έντονες χιονοπτώσεις θα μας επηρεάσει κατά πάσα πιθανότητα απο την Κυριακή και μετά.

Μέχρι την Κυριακή ο καιρός θα είναι καλός με ηλιοφάνειες και πολύ καλές θερμοκρασίες για την εποχή.

Χωρίζει τελικά ο Γιώργος Παπανδρέου με την Άντα που φαίνεται οτι ζούνε δύο παράλληλες ζωές εδώ και αρκετούς μήνες.

Είχε θιχτεί το ζευγάρι όταν αυτή η είδηση του χωρισμού είχε ακουστεί για πρώτη φορά πέρσι και με μανία την διέψευδε αλλα για άλλη μια φορά αποδυκνείεται οτι όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά.

Δεν είναι τυχαίο οτι το ζευγάρι πέρασε χωριστά την περίοδο των εορτών.

Στην Άνδρο και στα ΑΧΛΑ τον επίγειο της παράδεισο πέρασε το Σαββατοκύριακο της η Ελένη Μενεγάκη που δεν χάνει ευκαιρία για αποδράσεις κοντινές και κάποιες φορές και πιο μακρυνές.

Απο τις Μαλβίδες στα Άχλα γιατί μια ζωή την έχουμε και αν δεν την γλεντήσουμε.

Η κυβέρνηση θεωρεί οτι το νομοσχέδιο για το ασφαλιστικό θα το ψηφίσουν και άλλοι βουλευτές εκτός απο τους βουλευτές της συγκυβέρνησης και αναμένουν πλέον και την τοποθέτηση του νέου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας που θα κληθεί να πάρει την πρώτη σοβαρή και παράλληλα δύσκολη απόφαση του ώς πρόεδρος του κόμματος.

Κανονικά θα πρέπει ο Κυργιάκος να ψηφίσει υπέρ του ασφαλιστικού το οποίο θα ψήφιζε χωρίς δεύτερη σκέψη αν είχαμε κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας.
Λοιπόν λεβέντες αυτά και για σήμερα.

Να είστε καλά και και να έχετε το νού σας.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης