Θετικοί οι 3 για το Χρήστο Ηλιάδη

 Θετικοί οι 3 για το Χρήστο Ηλιάδη

Στα περιφερειακά λιμάνια της χώρας οι αλλαγές προέδρων και διοικήσεων δρομολογήθηκαν από τη νέα Κυβέρνηση. Κάπου έγιναν, κάπου θα γίνουν άμεσα. Εκτός από δύο. Της Καβάλας και της Ραφήνας. Σε αυτά τα δύο μεγάλα λιμάνια το τοπίο δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη. Φαίνεται μάλιστα ότι αμέσως μετά τις γιορτές θα υπάρξουν αποφάσεις και εξελίξεις για το λιμάνι της Ραφήνας. Η Καβάλα – όλα δείχνουν ότι- θα μείνει τελευταία.

Την ίδια ώρα οι 3 κυβερνητικοί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας παραδέχονται την άριστη συνεργασία τους με τον πρόεδρο του ΟΛΚ Χρήστο Ηλιάδη. Συναντήθηκαν πολλές φορές μαζί του (πρόσφατα τέτοια συνάντηση έγινε στην Αθήνα), συνεργάστηκαν αποτελεσματικά. Γενική είναι η εντύπωση ότι και οι 3 εισηγούνται θετικά για την παραμονή Ηλιάδη στη θέση του προέδρου. Είναι αυτό αρκετό; Είναι δύσκολο να απαντήσει κάποιος το ερώτημα μιας και για την Καβάλα υπάρχει κι άλλος ενδιαφερόμενος. Προερχόμενος από τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Οι 3 βουλευτές λέγε για τον Χρήστο Ηλιάδη ότι ενδιαφέρεται συνεχώς για τα λιμάνια του Νομού, δεν κρύβουν ότι αναγνωρίζουν πως κάνει καλά τη δουλειά του. Αυτή η επιβράβευση Ηλιάδη από τους 3 βουλευτές δεν είναι μυστικό. Ο θετικός σχολιασμός «βγαίνει» προς τα έξω συνεχώς. Μαζί με την βούληση τους ο Χρήστος Ηλιάδης να μείνει στη θέση του. Μια προσπάθεια που είναι σε πλήρη εξέλιξη κι όπως φαίνεται έφθασε ακόμη και στο Μέγαρο Μαξίμου.

Η απόφαση θα παρθεί σε κεντρικό πολιτικό επίπεδο, μάλλον μετά τις γιορτές. Μένει να μάθουμε ποιο από τα δεδομένα της υπόθεσης θα υπερισχύσει. Η εισήγηση των 3 βουλευτών που στηρίζεται σε πραγματικά δεδομένα ή η παρέμβαση στελέχους των ΑΝΕΛ που θέλει να γίνει πρόεδρος του Οργανισμού Λιμένα Καβάλας; Σημειώνουμε ότι κατά το τυπικό της υπόθεσης αρμόδιο για τις διοικήσεις των λιμανιών είναι το ΤΑΙΠΕΔ. Η διοίκηση του οποίου παρακολουθεί την πορεία και το έργο του προέδρου του ΟΛΚ κι έχει για αυτόν μόνο θετικά σχόλια και συμπεράσματα.

Διαβάστε επίσης