• 30 Απριλίου 2024,

Αυτοψία της Δημάρχου στους πεζόδρομους

 Αυτοψία της Δημάρχου στους πεζόδρομους

Το μεσημέρι της Παρασκευής ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Νομού Καβάλας, Γιάννης Παναγιωτίδης, βρέθηκε μία ακόμη φορά στο δημαρχείο για το ίδιο θέμα, τη διαδικασία αδειοδότησης καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, που χρησιμοποιούν δημοτικούς κοινόχρηστους χώρους.

Ουσιαστικά συζήτησε μία ακόμη φορά με τη δήμαρχο, πως θα πάρουν άδειες από τις δημοτικές υπηρεσίες καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος για τα τραπεζοκαθίσματά τους που βρίσκονται στους πεζόδρομους.

Η διαδικασία των συζητήσεων προχωρά αργά μεν, σταθερά δε, είναι προς την σωστή κατεύθυνση όλη η διαβούλευση, κι όπως είπε στη συνέχεια, την Παρασκευή το απόγευμα ο Γ. Παναγιωτίδης, είναι βέβαιο ότι θα υπάρξει πλήρης συμφωνία για τη διαδικασία της αδειοδότησης που πρέπει να υλοποιηθεί.

Μάλιστα σ΄ αυτή τη συνάντηση με τη δήμαρχο ο κ. Παναγιωτίδης πέραν όλων των άλλων, άκουσε από την κα Τσανάκα  ότι σήμερα μέχρι το μεσημέρι θα περπατήσει η ίδια στους πεζόδρομους για να δει την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί καθώς ήδη οι καταστηματάρχες εφαρμόζουν για τα τραπεζοκαθίσματα μπροστά από τις επιχειρήσεις τους, το νέο κανονισμό χρήσης κοινόχρηστων χώρων.

Η κα Τσανάκα και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Γιάννης Παναγιωτίδης, συζήτησαν λεπτομέρειες για την αδειοδότηση των επιχειρήσεων στις οποίες αν δεν συμφώνησαν ήδη, θα συμφωνήσουν σύντομα.

 

Διαβάστε επίσης