Θεόδωρος Μήτρας στους 93,7: « Είμαστε όλοι μαζί, ένα»

 Θεόδωρος Μήτρας στους 93,7: « Είμαστε όλοι μαζί, ένα»

Δηλώσεις για τη συνάντηση γνωριμίας την Τετάρτη αλλά και για επόμενες κινήσεις της διοικούσας επιτροπής, έκανε στους 93, 7 ο πρόεδρος Θεόδωρος Μήτρας.

Τόνισε την αισιοδοξία του για τη νέα περίοδο, στέλνοντας παράλληλα το μήνυμα ότι η τριπλέτα, Ερασιτέχνης, Παλαίμαχοι, Επιχειρηματίες θα είναι πολύ κοντά στην προσπάθεια της ομάδας. Αν Αναλυτικά οι δηλώσεις του.

Ερώτηση: Έγινε η πρώτη συνάντηση γνωριμίας με τους παίκτες του ΑΟΚ, τι μπορούμε να πούμε για τη νέα χρονιά;

Απάντηση: Μέσα στην όλη κατάσταση που ζούμε και που είναι πολύ δύσκολη, είχαμε την πρώτη συνάντηση με χαμόγελα.

Ευχηθήκαμε υγεία σε όλους, τους καλωσορίσαμε και το κυριότερο θέλαμε να δούνε ότι είμαστε πολλοί. Η τριπλέτα που αποτελείτε από τον Ερασιτέχνη, τους Παλαιμάχους και τους Επιχειρηματίες που βάζουν τα χρήματα τους, ήμασταν όλοι εκεί.

Είπαμε κάποια πράγματα, χωρίς να είναι η επίσημη πρώτη.  Η επίσημη πρώτη είναι τη Δευτέρα, με προπόνηση και θέλουμε τον κόσμο να έρθει. Είναι στις 7 το απόγευμα της Δευτέρας στο «Ανθή Καραγιάννη».  Θέλουμε όλοι να είναι εκεί.

Ερώτηση: Υπάρχει αισιοδοξία για την προσπάθεια που ξεκίνησε, έστω και άτυπα, το απόγευμα της Τετάρτης;

Απάντηση: Με αυτά που βλέπω κάθε μέρα, είμαι αισιόδοξος. Μείναμε λίγο πίσω με αυτά που γίνονται κάθε μέρα, αλλά η αισιοδοξία υπάρχει.

Ερώτηση:  Το κυριότερο είναι ότι ο ΑΟΚ περικλείεται από ανθρώπους που τον αγαπάνε.

Απάντηση: Είμαστε όλοι μαζί ένα.  Η μπάλα θα είναι χαμηλά, τα κεφαλιά σκυμμένα, πολύ δουλειά και τον κόσμο δίπλα μας. Εγώ το λέω, όπου και να βρίσκομαι, χωρίς τον κόσμο δε μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα. Αυτός θα είναι που θα μας βάλει τον πήχη.

Ερώτηση: Ποιες θα είναι οι άμεσες κινήσεις από εδώ και πέρα;

Απάντηση: Οι άμεσες κινήσεις θα είναι ότι την επόμενη εβδομάδα θα βγούμε με τα εισιτήρια διαρκείας στον κόσμο. Όταν είναι σίγουρο κάτι 100% θα το ανακοινώσουμε. Τα διαρκείας μάλλον θα κυκλοφορήσουν την επόμενη εβδομάδα. Οι τιμές δε θα είναι αλλαγμένες σε σχέση με πέρσι.

Παράλληλα προσεκτικά βήματα για να ενισχύσουμε την ομάδα μας, σε μεταγραφικό επίπεδο.

Το θέμα το χειρίζονται οι αρμόδιοι από μέσα  και περιμένουμε.

Ερώτηση: Ποιο θα είναι το κεντρικό μήνυμα για τη νέα χρονιά;

Απάντηση: Αυτό θα το πούμε με τα εισιτήρια διαρκείας. Έχουμε βρει κάποια πράγματα.

Στην ουσία ο αθλητισμός είναι χαρά.  Μας κάνει και ξεφεύγουμε από τη καθημερινότητα μας. Θέλουμε να δώσουμε χαμόγελα.

Είναι ένα παιχνίδι, σαν να πηγαίνεις να δεις θέατρο.  Πολύ βασικό να έρθουν και πάλι οικογένειες στο γήπεδο. Θέλουμε γυναίκες, θέλουμε παιδιά, θέλουμε τις ακαδημίες που υπάρχουν στο νομό μας,  δίπλα μας.

Θα προσπαθήσουμε θα δουλέψουμε και θα ανοίξουμε το πρόσωπο μας, στην κοινωνία της Καβάλας.

*Μετά τον Μκριτσιάν και ο Μπαρέτας στα Χανιά

Μετά τον Ανδρέα Μκριτσιάν, ένας ακόμη παίκτης του ΑΟΚ, μεταγράφηκε στα Χανιά.

Πρόκειται για τον Αργύρη Μπαρέτα που πέρσι είχε παίξει δανεικός στην Καβάλα για 6 μήνες από τη Σκόντα Ξάνθη. Είχε από το Γενάρη και μετά 16 συμμετοχές, πετυχαίνοντας 4 γκολ.

Ο 21χρονος επιθετικός, υπέγραψε συμβόλαιο 1 χρόνου στην ομάδα της Κρήτης.

Εκτός από τους δυο προαναφερόμενους, οι παίκτες που έχουν φύγει από τον ΑΟΚ, έχουν καταλήξει στις εξής ομάδες:

Γαβριηλίδης στον Πανθρακικό, Διαμαντίδης στη Δόξα Δράμας, Γκαρακλίδης στη Δόξα Δράμας.

Δεν έχουν βρει ομάδα προς το παρόν ο Κανούλας, ο Ιορδανίδης, ο Κρυστάλλης  και ο Παρμαξίδης.

 

*Ενωση: Κάνουν οι πάντες… υπομονή

 Στο στρατόπεδο της Ενωσης δεν κουνιέται φύλλο.

Οι εξελίξεις στη χώρα μας, έχουν φρενάρει τα πάντα σε μεταγραφικό επίπεδο αλλά και σε θέματα οργάνωσης. Ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Τζήμας βρέθηκε στην Καβάλα, πριν από 2-3 μέρες και είχε διαδοχικές συναντήσεις με τον πρόεδρο της ομάδας Κώστα Παπακωνσταντίνου και τους συνεργάτες του, στο προπονητικό τιμ.

Φυσικά δεν μπορούν να προχωρήσουν οι μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας, ούτε οι ανανεώσεις με κάποιους παίκτες από το περσινό ρόστερ που ενδεχομένως να ήθελαν να παραμείνουν.

Υπάρχουν στόχοι αλλά δεν μπορούν να υλοποιηθούν αυτή το χρονικό διάστημα. Δε μπορείς να πείσεις έναν Αμερικάνο, να έρθει σε μια επαρχιακή ομάδα που δεν έχει το μεγάλο χρηματοδότη με «έτοιμα» χρήματα.  Έχουν «παγώσει» και οι υποθέσεις Ντούβνιακ και Στεφανίδη.

Πολλά θα κριθούν για τις ομάδες της Α1 από τη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ, που θα γίνει την επόμενη εβδομάδα.

Εκεί θα δοθούν απαντήσεις όσον αφορά τα τηλεοπτικά για τη νέα σεζόν αλλά και τα έσοδα των ομάδων από τον ΟΠΑΠ.  Βέβαια είναι σίγουρο ότι θα γίνει συζήτηση για την εγγυητική των 100.000 ευρώ για τα σωματεία της Α1.  Σαφώς τέτοιες εποχές το ποσό συμμετοχής, κρίνεται υπερβολικό.

Σίγουρα θα ήταν καλή είδηση να μειωθεί σε αρκετά μεγάλο βαθμό. Υπάρχουν ομάδες που θα δυσκολευτούν σε μεγάλο βαθμό να καλύψουν το ποσό της εγγυητικής. Ανάμεσα σε αυτές και η Ενωση.  Κακά τα ψέματα.

Σε όλα αυτά δε μπορεί να οριοθετηθεί και η ημερομηνία έναρξης της προετοιμασίας.  Όλα είναι ρευστά.

Για τα διαρκείας της νέας αγωνιστικής σεζόν, υπάρχει λογική καθυστέρηση, αφού είναι δύσκολο να απευθυνθείς στον κόσμο  με την υπάρχουσα κατάσταση στις τράπεζες.

Επίσης η Ενωση, εκ των πραγμάτων, έχει παγώσει και τις επαφές με τους υποψήφιους χορηγούς για τη νέα χρονιά.

Οπότε υπομονή…

Διαβάστε επίσης