• 12 Μαΐου 2024,

Θολό το τοπίο παρά τις δηλώσεις Τσοκτουρίδη – Αισιοδοξία ότι δε θα υπάρχει πρόβλημα με την αδειοδότηση

 Θολό το τοπίο παρά τις δηλώσεις Τσοκτουρίδη – Αισιοδοξία ότι δε θα υπάρχει πρόβλημα με την αδειοδότηση

Παρά τις δηλώσεις αισιοδοξίας του Γιώργου Τσοκτουρίδη την περασμένη εβδομάδα, παραμένει θολό το τοπίο στα διοικητικά του ΑΟΚ.

Τα ερωτηματικά είναι πολλά για το αν όντως υπάρχει ομάδα ατόμων που ενδιαφέρεται να αγοράσει τις μετοχές. Μήπως τελικά προκύψει μια ομάδα που θα αναλάβει τη διαχείριση της ομάδας;

Ο νυν πρόεδρος της ΠΑΕ φάνηκε αισιόδοξος για τις εξελίξεις αλλά κάτι τέτοιο δεν προκύπτει από τις πληροφορίες που υπάρχουν.

Αυτές λένε ότι προς το τέλος του μήνα θα είναι το καλύτερο να έχει βρεθεί λύση αλλά περισσότερο με άνθρωπο που θα αναλάβει να τρέξει την ομάδα. Δεν αποκλείουμε τον αγοραστή αλλά αυτή την ώρα δε φαίνεται κάτι τέτοιο στον ορίζοντα.

Είναι περισσότερο εφικτό να βρεθεί διαχειριστής παρά αγοραστής. Τώρα ποια είναι αυτή η ομάδα ατόμων που ενδιαφέρεται να αγοράσει την ΠΑΕ, μόνο ο Γιώργος Τσοκτουρίδης γνωρίζει.

Υπάρχει άκρα μυστικότητα από τον Τσοκτουρίδη. Ονόματα δεν έχουν βγει προς τα έξω.

Το ιδανικό θα είναι μέχρι τέλος του Ιούνη να έχουμε θετικές εξελίξεις, διαφορετικά τα πράγματα θα δυσκολέψουν. Επιμένουμε πάντως ότι αυτή τη στιγμή δύσκολα θα πάει η ομάδα σε νέο αγοραστή.

Ένα άλλο σενάριο είναι να μην αλλάξει ούτε η μετοχική σύνθεση. Απλά να αλλάξει ο πρόεδρος και ο διευθύνων σύμβουλος. Θέσεις που αυτή τη στιγμή κατέχει ο Γιώργος Τσοκτουρίδης, που πάντως μπορεί να… μείνει μεγαλομέτοχος. Η σύνθεση του διοικητικού συμβουλίου να είναι διαφορετική από τη μετοχική. Στο διοικητικό συμβούλιο δεν αποκλείουμε να συμμετέχουν Καβαλιώτες αλλά ο πρόεδρος πολύ δύσκολα θα είναι μέσα από την πόλη.

Όλα ίσως ξεκαθαριστούν στο επόμενο 15νθήμερο. Οι παίκτες εξακολουθούν να περιμένουν στο ακουστικό τους. Περιμένουν να ενημερωθούν για πληρωμές. Συζητήσεις με τους παίκτες που έχουν ακριβά συμβόλαια, μάλλον δε θα γίνουν αυτή την εβδομάδα παρά τα λεγόμενα του Γιώργου Τσοκτουρίδη.

Χθες το μεσημέρι έκανε δηλώσεις στους 93, 7 ο πρόεδρος του ερασιτέχνη ΑΟΚ Ντίνος Κανάκης ο οποίος υποστήριξε μεταξύ των άλλων: « Αναμένουμε τις εξελίξεις. Η ομάδα πρέπει όσο το δυνατό γρηγορότερα σε μια γραμμή. Σε μια ορθή γραμμή, όχι την περσινή. Έχω την εντύπωση ότι και πάλι θα βοηθήσει ο Γιώργος Τσοκτουρίδης. Πρέπει να κατατεθεί ο φάκελος, να πληρωθούν οι παίκτες και όλα τα έξοδα. Αν δεν γίνουν αυτά η ομάδα δε θα τραβήξει. Αυτοί που θέλουν να βοηθήσουν, μακάρι να έρθουν και αύριο. Εμείς θα είμαστε στο πλευρό τους.

Εγώ νομίζω ότι κατά 90% είναι διαχειριστές παρά αγοραστές».

*Δεν υπάρχει ανησυχία για την αδειοδότηση

Παράλληλα κύκλοι της ΠΑΕ αναφέρουν ότι δεν υπάρχει η παραμικρή ανησυχία για την αδειοδότηση από την ΕΕΑ, όσον αφορά τη νέα περίοδο. Εχει κατατεθεί ήδη το παράβολο που χρειαζόταν ενώ δεν υπάρχει πρόβλημα με την ασφαλιστική ενημερότητα.

Στα μέσα της εβδομάδας θα κατατεθεί ο φάκελος. Η ΠΑΕ είναι αισιόδοξη ότι όλα θα πάνε καλά.

 

Διαβάστε επίσης