ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 11 ΙΟΥΝΗ 2013

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 11 ΙΟΥΝΗ 2013

Πολύ μικρό ήταν το ενδιαφέρον των επιχειρηματιών επαγγελματιών του Νομού Καβάλας για την χθεσινή εκδήλωση όπου παρουσιάστηκε το πρόγραμμα του ΕΤΕΑΝ. Εισαγωγικά στην ίδια εκδήλωση ο Άγγελος Τσατσούλης αναρωτήθηκε τι θέλει να πετύχει το οικονομικό επιτελείο της Κυβέρνησης αφού επιμένει να ζητά πίσω τα δάνεια που έχουν την εγγύηση του κράτους, τις επιχορηγήσεις και τις επιδοτήσεις που δόθηκαν προ του 2007. «Δεν πρέπει να μένουμε απαθείς, πρέπει να διεκδικούμε» είπε στην ομιλία του ο πρόεδρος του ΕΤΕΑΝ Γιώργος Γεροντούκος. Λειτουργούν από τις 12 το μεσημέρι τα διόδια στην Μουσθένη. Η Εγνατία Οδός προκειμένου να προφυλάξει τη λειτουργία τους αλλά και τα έσοδα από αυτά σχεδιάζει διόδια στην είσοδο-έξοδο του κόμβου Εξοχής. Ουδέν νεότερο από το Ελεγκτικό Συνέδριο σε σχέση με την καταπολέμηση των κουνουπιών. Η Περιφέρεια ΑΜΘ ετοιμάζεται για κάθε ενδεχόμενο. Την Τετάρτη στην Αθήνα ο Άρης Γιαννακίδης. Εκτός δρομολογίων λόγω νέας βλάβης το πλοίο «Ταξιάρχης». Αύριο στο λιμάνι το «European Express». Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τις ιδιωτικοποιήσεις που προωθεί το ΤΑΙΠΕΔ γίνεται αύριο το πρωί στον Λιμένα της Θάσου. Αυξημένους ελέγχους για την χρήση προστατευτικού κράτους και τον θόρυβο, προγραμματίζει για τα δίκυκλα η Τροχαία Καβάλας.

 

Για την απουσία αστυκτηνίατρου στην Ιχθυόσκαλα κατέθεσε ερώτηση ο βουλευτής Γιάννης Πασχαλίδης. Με άλλη ερώτηση του ο κ.Πασχαλίδης θίγει το θέμα των μειωμένων πτήσεων από και προς το αεροδρόμιο «Μέγας Αλέξανδρος» από πλευράς της Ολυμπιακής Αεροπορίας. Αύριο θα επισκεφθεί το Νοσοκομείο Καβάλας ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέας Ξανθός. Ο βουλευτής του ίδιου κόμματος Χρήστος Καραγιαννίδης κατέθεσε ερώτηση για την έλλειψη προσωπικού στο ΕΚΑΒ Καβάλας. Συνεδριάζει το μεσημέρι το τοπικό συμβούλιο Καβάλας. Σύσκεψη για τις εκδηλώσεις αφιερωμένες στα 100 χρόνια από την απελευθέρωση της Καβάλας έγινε χθες στο Δημαρχείο. Κλειστή για μία ώρα θα είναι το απόγευμα της 26ης Ιουνίου η οδός Κουντουριώτου. Συνεδριάζει το βράδυ η διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου. Κοινή συνέντευξη τύπου έδωσαν χθες οι Λάζαρος Βασιλειάδης-Θανάσης Αθανασίου σχετικά με την αυριανή εκδήλωση με ομιλητή τον πρόεδρο του ΣτΕ. Την Κυριακή το πρωί ο σύλλογος εκπαιδευτικών φροντιστών Καβάλας οργανώνει ημερίδα για την συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου από τους αποφοίτους των Λυκείων.

 

Στις 8.30 το απόγευμα εκδήλωση στο 5ο Δημοτικό για τα 100 χρόνια ιστορίας του σχολείου. Αιμοδοτικοί σύλλογοι του Νομού Καβάλας συναντώνται το απόγευμα της Παρασκευής στο Επιμελητήριο. Εγκαινιάζεται το απόγευμα στην λέσχη αξιωματικών έκθεση του πολεμικού μουσείου. Το βράδυ του Σαββάτου λαϊκό γλέντι στον Άγιο Λουκά. Σύλλογο κατοίκων απέκτησε και η συνοικία των Ποταμουδίων.

 

Η ΠΑΕ ΑΟΚ ετοιμάζει τον φάκελο για την αδειοδότηση της από την αρμόδια επιτροπή. Σύντομα διαπραγματεύσεις και με τους ποδοσφαιριστές. Για την ερχόμενη εβδομάδα μετατίθενται οι εξελίξεις στην Ένωση. Οι παλαίμαχοι αθλητές μπάσκετ της Καβάλας ευχαριστούν τον κόσμο για την προσέλευση του στην φιλανθρωπική αναμέτρηση της Κυριακής.

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης