• 20 Απριλίου 2024,

Ιδανικός καιρός για να κάνεις οτιδήποτε …

 Ιδανικός καιρός για να κάνεις οτιδήποτε …

Η πιο ευχάριστη είδηση των ημερών είναι οι καιρικές συνθήκες που είναι άριστες.

Ο καιρός είναι ο ιδανικός αφού έχει ήλιο και θερμοκρασία για να κάνεις οτιδήποτε.

Η ανώτερη θερμοκρασία είναι 29 βαθμοί και είναι μια χαρά γιατί με 29 βαθμούς είσαι άρχοντας.

Κάνουμε έναν ύπνο σαν πουλάκια.

Κοιμόμαστε και βλέπουμε δέκα όνειρα και όλα έγχρωμα.

Καλημέρα σας και καλό μήνα και καλό Φθινόπωρο.

Εμείς εδώ στα “σφηνάκια” πιστεύουμε πολύ στο φετεινό Φθινόπωρο αν και μέσα στο Σεπτέμβρη και μέχρι τις 14 του μήνα θα έχουν γνώση οι φύλακες για τα μέτρα που έχουν αποφασισθεί και απλά μένει να ψηφίσει η βουλή και να τηρήσουν οι έλληνες πολίτες που πλέον τρώνε τις πέτσες τους αφού απο τα προηγούμενα χαράτσια δεν έχει μείνει τίποτα.

Τα ταμεία του κράτους είναι άδεια και παραμένουν άδεια αφού όπως σας έχουμε γράψει και στο παρελθόν πως να πάρεις απο κάποιον που δεν έχει ;

Τα μέτρα μπορεί να μπαίνουν αλλα το πρόβλημα όπως καταλαβαίνετε και εσείς δεν είναι τόσο τα μέτρα όσο τα λεφτά που δεν έρχονται και δεν θα έρθουν αφού ο κόσμος δεν έχει να πληρώσει.

Και εκεί είναι που ξεκινάει το πρόβλημα το σοβαρό για τον Σαμαρά και την κυβέρνηση του που πήρανε τα μέτρα και κάνανε τα κέφια της τρόϊκας αλλα λεφτά πως θα μαζέψουν δεν ξέρω.

Και τα μέτρα αυτά πάρθηκαν για να γεμίσουν τα ταμεία και να μπορέσουμε να λειτουργήσουμε το μαγαζί αφού είναι γνωστό οτι απο εδώ και στο εξής τα δανεικά που θα παίρνουμε απο τους δανειστές μας θα είναι μόνο για να πληρώνουμε τους τόκους των δανεικών.

Τα υπόλοιπα θα πρέπει να τα βρίσκουμε μόνοι μας.

Αυτό είναι το μήνυμα και όσο πιο γρήγορα το κατανοήσουμε και κάνουμε τα κουμνάντα τόσο πιο λίγα βάσανα θα έχουμε.

Στο κέντρο της Αθήνας για καφεδάκι !

Πάντως ο Σαμαράς μετά την επιχείρηση σκούπα που άδειασε την Αθήνα απο τους λαθρομετανάστες κατέβηκε στην Ομόνοια στο κέντρο της Αθήνας και ήπιε ένα καφεδάκι θέλοντας να στείλει ένα σαφές μήνυμα σε όλους τους Αθηναίους που εδώ και αρκετούς μήνες αποφεύγανε όπως ο διάολος το λιβάνι το κέντρο της Αθήνας.

Ο Αντώνης το καθάρισε, οχι μόνο το κέντρο αλλα όλη την Αθήνα και έτσι σήμερα είναι αυτός που κατεβαίνει πρώτος για καφέ στην Ομόνοια.

Πωλούνται νησιά και βραχονησίδες …

Η Ελληνική κυβέρνηση αποφάσισε να πουλήσει ή να ενοικιάσει αρκετά ελληνικά νησιά και βραχονησίδες και μέσα σε αυτά που βγαίνουν στο σφυρί είναι και η θασοπούλα που βρίσκεται μεταξύ Κεραμωτής και Θάσου.

Δεν ξέρω τι γίνεται με τα άλλα νησιά και τις βραχονησίδες αλλα με την θασοπούλα δε νομίζω να βρεθεί αγοραστής αφού το νησί είναι χωρίς παραλίες και αυτός που θα το αγοράσει ή θα το νοικιάσει θα πρέπει να ρίξει πολλά λεφτά στην υποδομή.

Σε αυτήν την λίστα με τα νησιά που πωλούνται προτεραιότητα έχουν όπως καταλαβαίνεται τα νησιά με μια στοιχειώδη υποδομή που θα διευκολύνει τον υποψήφιο αγοραστή ή ενοικιαστή.

Και να ξέρετε για να το κλείσουμε το θέμα οτι μέχρι σήμερα ΄έχουν δείξει ενδιαφέρον πάρα πολλοί επιχειρηματίες απο την γειτονική Τουρκία που έχουν λεφτά και ΄θέλουν με τα λεφτά αυτά να έρθουν πιο κοντά στην Ελλάδα.

Να ξέρετε οτι στην γειτονική Τουρκία η ανάπτυξη συνεχίζει να καλπάζει και άνθρωποι που επισκέφθηκαν μετά απο ένα χρόνο την πόλη έπαθαν πλάκα απο την ανοικοδόμηση που υπάρχει.

Η Καϊλή στον ΑΛΦΑ

Η Εύα Καϊλή που δεν είναι βουλευτής επιστρέφει στην τηλεδημοσιογραφία και την νέα τηλεοπτική χρονιά θα λέει το κεντρικό ειδήσεων του ΑΛΦΑ.

Κανένα πρόβλημα αφού στην περίπτωση της ισχύει η παροιμία μάθε τέχνη και άσε την και αν πεινάσεις πιάσε την.

Μετά την Νικολούλη και η Καϊλή στον Αλφα που φαίνεται οτι μπαίνει δυνατά στον τομέα της ενημέρωσης με δύο πολύ καλές μεταγραφές.

Ο Ονούρ στον Αντ1

Πάντως μιας και το έφερε η κουβέντα και να σας πως οτι στον Αντ1 χθές ξεκίνησε ένα ακόμα Τούρκικο σήριαλ που παίχτηκε στην γειτονική Τουρκία και σάρωσε όλα τα βραβεία και αναμένεται να γίνει το σήριαλ hit του φετεινού χειμώνα με πρωταγωνιστή τον Ονούρ που έγινε γνωστός απο το σήριαλ Χίλιες και μια νύχτες.

Δεν ξέρω αν δίπλα του στο καινούργιο αυτό σήριαλ παίζει και η Σεχραζάτ η οποία επίση έγινε γνωστή απο το χήριαλ “Χίλιες και μία νύχτες”.

Λοιπόν λεβέντες αυτά και για σήμερα.

Να είστε καλά μέχρι αύριο που θα τα ξαναπούμε και να προσέχετε τον ευατό σας και τους φίλους σας.

Καλό μήνα και καλό Φθινόπωρο και μην το φοβάστε το Φθινόπωρο.

Ολα θα πάνε καλά αν διατηρήσουμε την πίστη και την αισιοδοξία μας.

Δεν θα αργήσει η μέρα που θα γυρίσει το κλίμα στην Ελλάδα.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

Διαβάστε επίσης