Πιέζει ο Ιωαννίδης για λύση του θέματος

 Πιέζει ο Ιωαννίδης για λύση του θέματος

Το πιθανότερο είναι σήμερα μέχρι το μεσημέρι να γίνει η συνάντηση ανάμεσα σε ΕΠΟ, Σουπερ Λιγκ και FootBall League. Το πλαίσιο αυτής της συνάντησης «δουλευόταν» χθες από παράγοντες των 3 φορέων. Αν γίνει σήμερα η σύσκεψη θα είναι ένα καλό νέο για τον ΑΟΚ, αφού οι μέρες περνάνε και το αργότερο μέχρι την Τετάρτη η την Πέμπτη πρέπει να λυθεί το θέμα.

Προς αυτή την κατεύθυνση πιέζει σε μεγάλο βαθμό τα τελευταία 24ωρα ο Γιάννης Ιωαννίδης. Φαίνεται καθαρά δυσαρεστημένος για την καθυστέρηση, που υπάρχει. Ο Ιωαννίδης σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες έχει αναλάβει προσωπικά το θέμα. Επίσης άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν πρόκειται να ανεβάσει το ποσό που ήδη έχει υποσχεθεί στις ομάδες. Δε θα δεχτεί εκβιασμούς παρά τη θέληση που έχει να τελειώσει το θέμα το επόμενο 48ωρο.

Χθες οι άνθρωποι του ΑΟΚ ήταν και πάλι αισιόδοξοι ότι όλα θα πάνε καλά. Παράλληλα όμως ήταν και ανήσυχοι, για το γεγονός ότι όλα πρέπει να τελειώσουν πολύ γρήγορα για να προχωρήσει ο σχεδιασμός της ομάδας.

Υπάρχει ο φόβος πολλοί παίκτες που έχουν συμφωνήσει αν καθυστερήσει κι άλλο η υπόθεση, να καταλήξουν σε άλλες ομάδες. Σήμερα μάλλον θα αναχωρήσει για την Αθήνα, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Γιώργος Τσοκτουρίδης.

*Ο ΑΟΚ επιδιώκει να μη γίνουν οι εκλογές στη FootBall League

Σήμερα πραγματοποιείται η γενική συνέλευση της FootBall League όπου ο ΑΟΚ θα επιδιώξει να μπλοκάρει τις εκλογές για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου. Η δικαιολογία έχει να κάνει μα την ρευστή κατάσταση που υπάρχει, όσον αφορά τη δική του συμμετοχή αλλά του Ολυμπιακού Βόλου και του Ηρακλή στη συγκεκριμένη κατηγορία.

Από τη στιγμή που αυτές οι ομάδες πιθανό να συμμετέχουν στην κατηγορία, κρίνει σκόπιμο να μη γίνει η γενική συνέλευση στην παρούσα φάση και μέχρι να ξεκαθαριστεί το θέμα.

Σήμερα πάντως θα κριθεί αν τελικά περάσει το «μπλοκάρισμα» του ΑΟΚ, που ζήτησε χθες επίσημα να μη γίνει η γενική συνέλευση.

*Τελικά Έλληνας ο προπονητής;

Ο ΑΟΚ όπως γράφτηκε και χθες δεν έχει καταλήξει στο νέο προπονητή.

Αρχικά είχε δοθεί η εντύπωση ότι θα είναι ξένος και ότι υπάρχει ήδη συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές. Τελικά όσο περνάνε οι μέρες, φαίνεται να αλλάζει η όλη κατάσταση.

Δεν αποκλείουμε προπονητή και μάλιστα πολύ γνωστό όνομα, που έχει δουλέψει και στη Σουπερ Λιγκ. Οι επαφές των ανθρώπων του ΑΟΚ, συνεχίζονται με 4-5 ονόματα. Όλα θα κριθούν μέχρι το τέλος της εβδομάδας και εφόσον υπάρχουν καλά νέα από την Αθήνα. Η τελική απόφαση για το νέο προπονητή, θα έχει άμεση σχέση με το να γνωρίζει αυτός την Ελληνική πραγματικότητα, αφού οι μέρες έχουν περάσει και θα ήταν ρίσκο να ερχόταν ξένος που θα αργούσε να προσαρμοστεί.

*Το ρόστερ δεν ανακοινώνεται

Πριν τελειώσει θετικά η υπόθεση συμμετοχής του ΑΟΚ στη Β` Εθνική, δε πρόκειται να ανακοινωθεί καμία μεταγραφή.

Υπήρχαν σκέψεις να βγουν στην επιφάνεια κάποια ονόματα, αλλά τελικά δε θα συμβεί αυτό, πριν την τελική ανακοίνωση ότι η ομάδα θα παίξει στη Β` Εθνική. Στην επιφάνεια χθες βγήκαν και άλλα ονόματα που μπορεί να έχουν συμφωνήσει, αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο.

Δυο από αυτούς που ακούστηκαν είναι ο Πακάλτσης και ο Χλωρός. Ο πρώτος έχει φορέσει και στο παρελθόν τη φανέλα του ΑΟΚ, στο πρωτάθλημα της Γ` Εθνικής. Ο δεύτερος τελευταία αγωνιζόταν στη Δόξα Δράμας. Είναι δυο έμπειροι παίκτες που ξέρουν πολύ καλά το πρωτάθλημα.

Επίσης υπάρχει φλερτ με τον πρώην τερματοφύλακα της ΑΕΚ και του Ατρομήτου, Χρυσόστομο Μιχαηλίδη.

Θεωρούνται κλεισμένοι ο Θεοδωρέλης και ο Χργκόβιτς. Ο Καρντόσο μάλλον θα ανακοινωθεί από τον Ολυμπιακό Βόλου, αλλά και πάλι δεν είχε επαφές με ανθρώπους του ΑΟΚ για επιστροφή.

*Την Πέμπτη η κατανομή αρμοδιοτήτων στη ΛΦΚ

Το νέο 11μελες της Λέσχης Φιλάθλων που προέκυψε από τις εκλογές που έγιναν την Κυριακή που μας πέρασε, θα συνέλθει σε σώμα την Πέμπτη στις 20.30 μ.μ.

Ο Μιχάλης Σωτηρόπουλος κατά πάσα πιθανότητα θα συνεχίσει στη θέση του προέδρου. Επίσης ο Γιώργος Λουπέλης θα παραμείνει στη θέση του ταμία. Στο 11μελες συμβούλιο συμμετέχουν ακόμη ο Βασίλης Βακιρτζής, ο Γιάννης Προμούσας, ο Γιώργος Λουπέλης, ο Παράσχος Αγανικόλας, ο Τόλης Γουργουτσιώτης, ο Κώστας Κουκουτζής, ο Τάσος Μεταξάς, ο Βασίλειος Χατζηραφαηλίδης, ο Μάρκος Γκόγκος και ο Αναστάσιος Τζιώγας. Τα νέα πρόσωπα στο 11μελες συμβούλιο είναι ο Β. Χατζηραφαηλίδης, ο Κ. Κουκουτζής, ο Μ. Γκόγκος, Α. Τζιώγας και ο Τάσος Μεταξάς. Οι περισσότεροι από αυτούς ήταν μέλη από το ξεκίνημα της ΛΦΚ.

Οι υποψήφιοι στις εκλογές της Κυριακής ήταν 15. Συνολικά ψήφισαν 97 μέλη της ΛΦΚ. Η Φωτεινή Χατζηιωαννίδου θα είναι η υπεύθυνη του γυναικείου τμήματος της Λέσχης.

Στις τάξεις της ΛΦΚ, υπήρχε ικανοποίηση για τη συμμετοχή των μελών στη γενική συνέλευση.

 

Διαβάστε επίσης