• 18 Ιουνίου 2024,
cialis Online φαρμακείο Farmakeio Trikala με τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα. keybank login

Ιδιωτικοποιούν και τις Ιχθυόσκαλες!

 Ιδιωτικοποιούν και τις Ιχθυόσκαλες!

Ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Βαγγέλης Αποστόλου, που εκλέγεται στην εκλογική περιφέρεια της Εύβοιας, υπεύθυνος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τα θέματα του πρωτογενούς τομέα, ήταν στην Καβάλα από χθες το πρωί. Μαζί με στελέχη του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ, τον κ. Μορφίδη, τον κ. Καρατσομπάνη, τον κ. Εμμανουηλίδη και τον κ. Σωτηριάδη, βρέθηκαν κατ΄ αρχήν στη Χρυσούπολη, όπου είχαν συναντήσεις με κτηνοτρόφους. Το μεσημέρι δόθηκε συνέντευξη τύπου στο «Στέκι της νέας πόλης» και χθες το απόγευμα έγινε ομιλία του κ. Αποστόλου, σε σταφυλοπαραγωγούς, σε αίθουσα κοντά στη Νέα Πέραμο.
Ενδιαφέρον έχει η άποψη του κ. Αποστόλου, που παρουσιάστηκε μία ακόμη φορά χθες στην Καβάλα, βάσει της οποίας η κυβέρνηση προσπαθεί να ιδιωτικοποιήσει ακόμα και τις ιχθυόσκαλες. Σχετική ερώτηση έχει καταθέσει στη βουλή στη διάρκεια του καλοκαιριού, ο κ. Αποστόλου. Είπε χθες ερωτηθείς για το θέμα, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πιέζει η ιδιωτικοποίηση αυτή να μη γίνει. Παρακολουθούμε το θέμα, είπε χαρακτηριστικά, συμπληρώνοντας ότι το κράτος δεν έχει κανένα λόγο να προχωρήσει σε αυτήν την ιδιωτικοποίηση.
Σε άλλο σημείο των δηλώσεων του ο κ. Αποστόλου, είπε στους δημοσιογράφους: «Δυστυχώς βιώνουμε μία συμπαιγνία από τις μνημονιακές δυνάμεις, ώστε ο ΣΥΡΙΖΑ να μην έρθει ποτέ στην εξουσία. Η κυβέρνηση αυτή την περίοδο συζητά ένα τρίτο μνημόνιο, ενώ είναι τέτοιες οι αντοχές της, που ούτε καν μπορούν να φέρουν στη βουλή ένα αντιρατσιστικό νομοσχέδιο. Άρα υπάρχει άμεση ανάγκη εκλογών. Εμείς στο ΣΥΡΙΖΑ πάνω απ΄ όλα τιμούμε την κοινωνία, που υποφέρει, γι΄ αυτό και θέλουμε εκλογές όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Αυτή την περίοδο παρουσιάζουμε τις απόψεις μας στον πρωτογενή τομέα. Στηρίζουμε τα παραδοσιακά αγροτικά προϊόντα. Στηρίζουμε όμως και την είσοδο των προϊόντων αυτών σε νέες αγορές. Σημειώνω ότι πρόσφατα αποδείχθηκε ότι η κυβέρνηση δεν διαχειρίστηκε σωστά ούτε καν την κρίση των γεγονότων στην Ουκρανία, με αποτέλεσμα να υπάρξει το εμπάργκο από τη Ρωσία με τις γνωστές συνέπειες».

Διαβάστε επίσης