Κάνενα εθνικό συμφέρον δεν είναι πάνω απο τους νόμους

 Κάνενα εθνικό συμφέρον δεν είναι πάνω απο τους νόμους

Μα ήτανε ποτέ δυνατόν να μην βγεί άκυρη η απόφαση του Στουρνάρα για την συνέχιση είσπραξης του χαρατσιού μέσα απο τους λογαριασμούς της ΔΕΗ που θέλησε να καπελώσει την ελληνική δικαιοσύνη ;

΄’Οποιοι λόγοι και να συντρέχουν εθνικοί και μή δεν είναι δυνατόν να βγαίνει ο υπουργός πάνω απο τις αποφάσεις των δικαστηρίων.

Δηλαφή ή είμαστε κράτος ή είμαστε μπουρδέλο χωρίς αρχή και τέλος.

Και αντί ο Στουρνάρας να επικαλείται το εθνικό συμφέρον και τον κίνδυνο να πέσει έξω ο προυπολογισμός του κράτους ας μαθει στους υπαλλήλους του υπουργείου Οικονομικών οχι μόνο να βάζουν φόρους αλλα και να τους εισπράττουν με ορθόδοξο και νόμιμο τρόπο.

Αν δεν είναι κανοί να βρούνε αυτό τον ορθόδοξο τρόπο ας κάνουν κολοτούμπες και ας αφήσουν την δικαιοσύνη να κάνει την δουλειά της.

Εγώ νομίζω οτι παρά τις πιέσεις του υπουργού τελικά το χαράτσι δεν θα συνεχίσει να εισπράττεται μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ και θα μπορεί ο καταναλωτής όταν πηγαίνει για να πληρώσει να ζητάει να πληρώνει μόνο το ρεύμα και οχι το χαράτσι το οποίο θα πηγαίνει στην εφορία.

Αυτό έπρεπε να γίνει απο την ΄πρώτη στιγμή και όλη αυτή η ταλαιπωρία χρεώνεται στον τότε υπουργό Οικονομικών των Βενιζέλο τον Ευάγγελο που εντελώς στα χαμένα και πάρα πολύ αγχωμένα έτρεξε να μαζέψει τα λεφτά βάζοντας το χαράτσι στο λογιαριασμό της ΔΕΗ.

Απο τότε , απο εκείνη την απόφαση ο Βενιζέλος τελείωσε απο την πολιτική ζωή του τόπου και θα πρέπει αν δεν θέλει να εξαφανίσει το ΠΑΣΟΚ να αποχωρήσει διακριτικά και να αποσυρθεί αφού το χαράτσι της ΔΕΗ που ήτανε δική του έμπνευηση έβαλε τους τίτλους τέλους στην πολιτική του καριέρα.

Κατα τα άλλα συνεχίζουμε να το παλεύουμε αν και τα δύσκολα έρχονται μετά τις γιορτές.

Βλέπω απο τις 15 του Γενάρη και μετά να βαράμε παραλαμάκια και να παίζουμε περνάει περνά περνά η μέλισσα.

Γενάρη , Φλεβάρη ξέρετε τι θα γίνει ;

Αυτούς τους δύο μήνες θα πέσουν τα πολλα κορμιά.

Τρίτη – Πέμπτη μακαρόνια και για τον Λαυρέντη

Τελικά ο Λαυρέντης δεν την γλύτωσε την φυλάκα αφού χθές το πρωί οδηγήθηκε και αυτός στην 6η πτέρυγα φυλακών Κορυδαλλού που είναι όλοι οι VIP.

Μάκης , Λάκης , Άκης και Λαυρέντης τις τελευταίες ώρες.

Ο Λαυρεντιάδης βέβαια λέει οτι κακώς είναι μέσα προφυλακιστέος γιατί όπως υποστηρίζει στις καταθέσεις του είναι έτοιμος να επιστρέψει τα λεφτά που χρωστάει στα ταμεία της Proton Bank.

Λεφτά που θα έπρεπε να έχει επιστρέψει απο το καλοκαίρι αλλα πάντα κάτι γινότανε και δεν τα επέστρεφε.

Αντί αυτού ήτανε σε συνεχείς επαφές με τον εισαγγελέα που άλλαξε κάποια στιγμή και αλλάξανε και τα πλάνα του Λαυρέντη που απο την μάνα του εδώ και μερικές ώρες κοιμάται στον Κορυδαλλό.

Οι φυλακές στο πλαισιο εξυγίανσης είναι γεμάτες με ανθρώπους που έχουν διαπράξει οικονομικά εγκλήματα αλλα δεν ξέρω .όταν περάσει η μπόρα , γιατί κάποια στιγμή θα περάσει πόσοι θα μείνουν μέσα απο όλους αυτούς.

Και άλλα μέτρα το 2014 αν αυτά που πήραμε δεν αποδώσουν …

Και το κερασάκι στην τούρτα είναι η πρόσφατη έκθεση της Κομισιόν που λέει οτι αν δεν εφαρμόσουμε σε πρώτη φάση και δεν αποδώσουν σε δεύτερη τα μέτρα που ψηφίσαμε θα παρθούν και άλλα το 2014.

Και τα λένε οι άνθρωποι αυτά γιατί είναι σε έναν άλλο κόσμο μαγικό.

Καμμία σχέση με την πραγματικότητα.

Λοιπόν λεβέντες αυτά και για σήμερα.

Ο καιρός αγριεύει αλλα δεν θα χιονίσει όπως ελπίζαμε και περιμέναμε.

Μπορεί το χιόνι που περιμέναμε μέσα στα Χριστούγεννα να πέσει μετά τα; Χριστούγεννα.

Οποτε και να έρθει είναι καλοδεχούμενο.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

 

Διαβάστε επίσης