• 18 Μαΐου 2024,

Κάνουν λάθος όσοι νομίζουν οτι έχουμε πρόβλημα με τον Ερασιτέχνη

 Κάνουν λάθος όσοι νομίζουν οτι έχουμε πρόβλημα με τον Ερασιτέχνη

Κάνουν λάθος όσοι νομίζουν οτι έχουμε πρόβλημα με τον Ερασιτέχνη.

Κανένα πρόβλημα.

Το πρόβλημα είναι με αυτούς , τους ελάχιστους ευτυχώς, που έχουν τρυπώσει στον Ερασιτέχνη γιατί ο στόχος τους είναι ΄να κάνουν κουμάντο στην ΠΑΕ ΑΟΚ.

Για να το πετύχουν αυτό θα πρέπει να διατηρηθούνε στην διοίκηση του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη και σε έναν ενδεχόμενο υποβιβασμό της ομάδας να σκάσουν το καλοκαίρι ώς αφεντικά της ομάδας και να κάνουν τον ΑΟΚ μαγαζάκι τους αφού θα έχουν τον πρώτο και τελευταίο λόγο για το μέλλον της ομάδας.

Είναι άνθρωποι που δίνουν τα πάντα για την δημοσιότητα και την προσωπική τους προβολή και για τον λόγο αυτό τα κάνουν όλα.

Έχουν φορέσει τον μανδύα του Ερασιτέχνη αλλα το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η ΠΑΕ ΑΟΚ αφού μόνο η ΠΑΕ μπορεί να τους δώσει την προβολή που επιδιώκουν.

Αν δεν είναι έτσι και κάνουμε λάθος ας μας εξηγήσουν γιατί στις αρχές του χρόνου όταν η ομάδα Τσάκα έκανε πίσω και σήκωσε τα χέρια ψηλά πλησιάσανε παρασκηνιακά τον μεγαλομέτοχο τον Τσοκτουρίδη και ζητήσανε να τους παραχωρήσει το 6% των μετοχών της ΠΑΕ έτσι ώστε με το ποσοστό που διαθέτει ο Ερασιτέχνης να γίνουν τα αφεντικά της ομάδας.

Ζητήσαν να πάρουν αυτό το μικρό ποσοτό που θα τους έδινε όμως σε συνεργασία με το ποσοστό του Ερασιτέχνη το πάνω χέρι στην ΠΑΕ για να εκπληρώσουν τους στόχους τους.

Δεν τα καταφέρανε τότε και θέλουν παση θυσία να είναι έτοιμοι να διοικήσουν την ΠΑΕ σε περίπτωση που πέσει στην Γ’ Εθνική.

Για τον λόγο αυτό όπου σταθούν και όπου βρεθούν λένε οτι θέλουν ο ΑΟΚ να πέσει.

Μάλιστα αυτή την πρόταση εκείνη την εποχή για να αποκτήσουν το 6% των μετοχών το είχανε φέρει και στην Γ.Σ του Ερασιτέχνη αλλα τα πιο υγιή μέλη του Σωματείου που δεν έχουν τους ίδιους στόχους με αυτούς αλλα παρασύρονται απο τις θεωρίες τους δεν την κάνανε δεκτή.

Η Γ.Σ. συνέλευση και ψηφοφορία για το νέο Δ.Σ. του Ερασιτέχνη έγινε με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να αποκλείσουν οποιαδήποτε καινούργια υποψηφιότητα που θα απειλούσε να χαλάσει τα σχέδια τους.

Για αυτό και βιάστηκαν να τελειώνουν για να περάσουν μετά το πέρας του πρωταθλήματος της Foot ball League στο δεύτερο μέρος του σχεδίου που είναι η ανάληψη της διοίκησης της ΠΑΕ ΑΟΚ.

Εμείς τους στέλνουμε απο αυτή την σελίδα το μήνυμα οτι ο ΑΟΚ δεν πρόκειται να πέσει όπως εύχονται αλλα και να πέσει θα τους το χαλάσουμε το πάρτι που έχουν στο μυαλό τους να διοργανώσουν απο το καλοκαίρι και μετά.

Και μιλάμε για ανθρώπους που μέχρι και πρίν απο λίγο χρόνια δεν γνωρίζανε που ΄πέφτει το “Ανθή Καραγιάννη” αφού οι εξωεπαγγελματικές τους ασχολίες δεν είχανε καμμία σχέση με το ποδόσφαιρο και πολύ περισσότερο με τον ΑΟΚ.

Είναι οι ίδιοι μεγαλοπαράγοντες που θέλουν να διοικήσουν τον ΑΟΚ και παρακαλάνε τον Τσάκα να τους βάζει στην λίστα του ΑΟΚ στα εκτός έδρας παιχνίδια για να μην πληρώνουν εισητήριο.

Δεν τους ενδιαφέρει ο Ερασιτέχνης ,δεν τους ενδιαφέρει ο ΑΟΚ παρά μόνο η προβολή και η δημοσιότητα που μπορεί να τους προσφέρει ο ΑΟΚ γιατί ο ΑΟΚ, και αναφέρομαι στην ΠΑΕ , πουλάει.

Αναρωτιέμαι πως δεν τους έχουν καταλάβει ακόμα τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. που σίγουρα δεν έχουν τις ίδιες φιλοδοξίες με αυτούς.

Κοιμούνται και ξυπνάνε με την εικόνα να δίνουν συνεντεύξεις τύπου μπροστά σε δεκάδες μικρόφωνα.

Επαναλαμβάνω οτι δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τον Ερασιτέχνη και τους περισσότερους που είναι στο Δ.Σ. αλλά έχουμε πρόβλημα, και μάλιστα σοβαρό, με αυτούς που σπέρνουν σπόρους διασποράς και ΄κοιτάνε μόνο την πάρτι τους.

Να είναι σίγουροι οτι όσο έχουν στο μυαλό τους αυτά τα σχέδια για την ΠΑΕ δεν θα νιώσουν ποτέ μόνοι.

Θα νιώθουν τις ανάσες μας συνεχώς και κάποια στιγμή θα τους πάρουν χαμπάρι και αυτοί που δεν τους έχουν πάρει αφού η μανία που έχουν με την προσωπική τους προβολή και επιμελώς κρύβουν κάποια στιγμή θα θεριέψει και θα τους ξεβρακώσει δείχνοντας τους πραγματικούς τους λόγους για τους οποίους συμμετέχουν στον Ερασιτέχνη.

Καλημέρα και αγάντα.

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης