«Κάντε μας έλεγχο»

 «Κάντε μας έλεγχο»

Η διοίκηση του ιδρύματος «Αγία Μαρίνα» έστειλε χθες στα μέσα ενημέρωσης της Καβάλας δελτίο τύπου με το οποίο επανέρχεται στα οικονομικά που αφορούν αυτό. Ζητά να γίνει οικονομικός έλεγχος από το 2008 και μετά, για να δοθεί απάντηση σε όσους σχολιάζουν αρνητικά το συγκεκριμένο θέμα.

Η ανακοίνωση της διοίκησης του ιδρύματος αναφέρει τα εξής:

«Σας γνωστοποιούμε ότι από το Δ.Σ. της «Αγίας Μαρίνας» έγινε αίτηση στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης και στο Δήμο Καβάλας για οικονομικό έλεγχο από το έτος 2008 έως σήμερα που είμαστε στη διοίκηση εξαιτίας των συκοφαντιών και κατηγοριών για ατασθαλίες και μη χρηστή διαχείριση. Θεωρούμε ότι όσα λέγονται τον τελευταίο καιρό αψήφιστα αδικούν τους ανθρώπους της διοίκησης που εθελοντικά καθ΄ όλη τη διάρκεια της θητείας τους υπερέβαλαν τον εαυτό τους προκειμένου να λειτουργήσει το ίδρυμα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να μπορεί να πραγματοποιεί το σημαντικό, όμορφο και κοινωνικό έργο, που επιτελείται εκεί.

Καταβάλαμε πέραν του δέοντος προσπάθειες μέσα στις δυσχερέστατες συνθήκες που αναγκαστήκαμε να αντιμετωπίσουμε για καλυτέρευση της κατάστασης. Η επίσχεση εργασίας των εργαζομένων ήρθε σαν μεταίχμιο αυτών των προσπαθειών. Ευελπιστούμε ότι θα επικρατήσει σύνεση και συνείδηση, διότι ο στόχος όλων πιστεύουμε και πρέπει να είναι η φροντίδα των παιδιών της «Αγίας Μαρίνας».

Για το Δ.Σ.

Η Πρόεδρος

ΓΙΑΝΝΙΣΗ ΓΑΡΥΦΑΛΛΙΑ

 

 

Διαβάστε επίσης