• 18 Απριλίου 2024,

Η πλευρά Γκαγκάτση με τον ΑΟΚ – Διαψεύδει ο Τσαλίκης συμφωνία με τρεις

 Η πλευρά Γκαγκάτση με τον ΑΟΚ – Διαψεύδει ο Τσαλίκης συμφωνία με τρεις

Το Σαββατοκύριακο δεν υπήρχε κάποια απόφαση για τον ΑΟΚ αλλά και για τις δυο άλλες ομάδες.

Υπομονή ακόμη λίγο, ενώ τα μηνύματα από την Αθήνα φαίνεται να είναι ενθαρρυντικά. Φαίνεται ότι τελικά η ΕΠΟ θα παρέχει νομική κάλυψη και όλα θα πάνε καλά. Ο Γιώργος Τσοκτουρίδης μάλιστα δημόσια ευχαρίστησε τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΟ που συντάσσονται με την πλευρά του υποψηφίου για την προεδρία Βασίλη Γκαγκάτση και οι οποίοι δήλωσαν τη στήριξη τους στην όλη υπόθεση τόσο για τον ΑΟΚ, όσο για το Βόλο και τον Ηρακλή.

Είναι μια θετική εξέλιξη. Το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ, αναμένεται να συνεδριάσει σήμερα η αύριο. Τα πράγματα είναι καλά. Δε υπάρχουν αντιδράσεις, εκτός αν πάλι όλα έρθουν… τούμπα.

Το Σαββατοκύριακο δεν έγινε δια περιφοράς το διοικητικό συμβούλιο, αλλά οι επαφές του Τσοκτουρίδη έδειξαν ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Το επόμενο 48ωρο είναι κρίσιμο για τον ΑΟΚ. Σε όλα αυτά προσθέτουμε και τις δηλώσεις του προέδρου της Σουπερ Λιγκ Γιάννη Μώραλη στην τηλεόραση του ΟΠΑΠ, που τόνισε ότι δεν είναι αντίθετος για αναδιάρθρωση αρκεί να υπάρχει η νομική κάλυψη αλλά και να τακτοποιηθεί το οικονομικό. Οι φορείς μας θέλουν, μάλλον δείχνει ότι το σήριαλ φτάνει στο τέλος. Δεν υπάρχουν ανησυχίες στη ψηφοφορία της FootBall League, σύμφωνα και με τις δηλώσεις που έκανε την περασμένη Παρασκευή ο Γιώργος Τσοκτουρίδης στο ραδιόφωνο της Πρωινής.

*Ο αγιασμός την Πέμπτη

Χθες ανακοινώθηκε ότι τελικά ο αγιασμός της ομάδας και η πρώτη προπόνηση θα γίνει την Πέμπτη αντί για σήμερα Δευτέρα, που ήταν προγραμματισμένος.

Αυτό γιατί δεν υπάρχουν σήμερα οριστικές εξελίξεις. Ο ΑΟΚ περιμένει την απόφαση ενώ η κλήρωση της Foot Ball League, θα γίνει τελικά την Πέμπτη. Αφού υπάρχει η οριστική γνωμοδότηση της ΕΠΟ αλλά κα η ψηφοφορία της FootBall League. Μέχρι την Πέμπτη δεν αποκλείεται ο ΑΟΚ, να ανακοινώσει κάποιες μεταγραφές.

Κυρίως Ελλήνων ποδοσφαιριστών που έχουν συμφωνήσει με την ομάδα. Γνωστά ονόματα, που μερικοί έχουν παίξει στη Σουπερ Λιγκ.

*Διέψευσε ο Τσαλίκης συμφωνία με Άγγελο, Αμανατίδη και Μιχαηλίδη

Ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ Κώστας Τσαλίκης έκανε δηλώσεις στο site της Πρωινής, σχολιάζοντας δημοσίευμα του Σαββάτου σε πολιτική Αθηναϊκή εφημερίδας, που αναφερόταν ότι ο ΑΟΚ μέσω του… Μάκη Ψωμιάδη έχει κλείσει τον Άγγελο Χαριστέα και τον Γιάννη Αμανατίδη, ενώ έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον τερματοφύλακα Χρυσόστομο Μιχαηλίδη.

Ο Κώστας Τσαλίκης είπε τα εξής: « Ουδέποτε η ΠΑΕ ΑΟΚ ήρθε σε συμφωνία με τους ποδοσφαιριστές Χαριστέα, Αμανατίδη, Μιχαηλίδη, τους οποίους σέβεται και εκτιμά για την προσφορά τους στο χώρο του ποδοσφαίρου. Η ΠΑΕ ΑΟΚ θα ανακοινώσει τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που απέκτησε, τα επόμενα 24ωρα».

*Τα βρίσκει με Ντιέ

Ο Σερζ Ντιέ σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα επιστρέψει στην Καβάλα και θα φορέσει τη φανέλα του ΑΟΚ.

Ο Ιβοριανός μέσος έμεινε ελεύθερος από τη Βέροια, ήρθε αυτές τις μέρες στην Καβάλα και συναντήθηκε με τον μεγαλομέτοχο Γιώργο Τσοκτουρίδη. Οι δυο πλευρές είναι πολύ κοντά σε οριστική συμφωνία και όλα δείχνουν, ότι ένας από τους παίκτες που αγαπήθηκε σε μεγάλο βαθμό από τους φιλάθλους της πόλης, θα ξαναφορέσει τη φανέλα με το καραβάκι στο στήθος.

Ο Ντιέ πέρσι ήταν με τη Βέροια βασικός, όταν η ομάδα της Μακεδονίας, ανέβηκε στη Σουπερ Λιγκ. Προς το τέλος της περασμένης εβδομάδας συναντήθηκε με το μεγαλομέτοχο της Βέροιας κ. Αρβανιτίδη και λύθηκε το συμβόλαιο του, κοινή συναινέσει.

Τώρα ο δρόμος για την επιστροφή, είναι ανοιχτός.

Η καριέρα του Ντιέ ξεκίνησε ουσιαστικά στην Ακτή Ελεφαντοστού την περίοδο 1996-1997 με την φανέλα της Άφρικα Σπορτς.

Στη συνέχεια από το 1997 έως το 2001, αγωνίστηκε στην Ιταλική Ρετζίνα. Επίσης στην Ιταλία έπαιξε στην Αβελίνο και στη Μπενεβέντο. Μετακόμισε στη Γαλλία και από το 2002 μέχρι το 2004, έπαιξε στη Νις. Μια χρονιά δανεικός στη Μετς και επιστροφή στη Νις. Την περίοδο 2005-2006 πήγε στην Τουρκία για λογαριασμό της Ερσίγεσπορ.

Επέστρεψε στη Γαλλία για λογαριασμό της Αζαξιό. Το 2008 ήρθε στην Ελλάδα για τον Ηρακλή. Στον ΑΟΚ ήρθε στις αρχές του 2009 και έπαιξε και την περίοδο 2010- 2011, όπου μάλιστα έγινε αρχηγός της ομάδας. Η πτώση του ΑΟΚ στο Περιφερειακό, τον ανάγκασε να υπογράψει στη Βέροια. Ο Ντιέ έχει και 21 συμμετοχές με την Εθνική ομάδα της Ακτής Ελεφαντοστού.

Ο Ντιέ είχε 35 συμμετοχές αρχικά με τον Ηρακλή στην Ελλάδα. Γεμάτη χρονιά με την Αζαξιό με 25 συμμετοχές στη Β` Γαλλίας. Στην Τουρκία έπαιξε 50 παιχνίδια. Το καλό όνομα το έκανε με τη Νις στη Γαλλία.

*Κλεισμένος ο Καπνόπουλος

Ο Γιώργος Καπνόπουλος επίσης επιστρέφει στον ΑΟΚ.

Ο 20χρονος μέσος έμεινε ελεύθερος από τον Παναιτωλικό και συμφώνησε σε όλα με τον ΑΟΚ. Είχε φύγε πέρσι όταν ο ΑΟΚ έπεσε στο Περιφερειακό.

Δεν είχε συμμετοχές με τον Παναιτωλικό στη Σουπερ Λιγκ. Τώρα ήρθε η ώρα να γυρίσει στον ΑΟΚ.

*Οι υποψήφιοι επαγγελματίες

Ο ΑΟΚ είναι σίγουρο ότι θ` ανεβάσει μερικούς παίκτες νεαρούς στην επαγγελματική ομάδα.

Ο Γρηγόρης Παπαδόπουλος είναι ένας από αυτούς. Πέρσι στο Περιφερειακό, ο νεαρός άσος από την Καρβάλη, παρουσίασε δείγματα καλής γραφής. Έδειξε το ταλέντο του, σε αρκετά παιχνίδια. Σαφώς είναι επένδυση για το μέλλον. Ένας άλλος υποψήφιος είναι ο Κάπατζης, που πέρσι αγωνίστηκε στη θέση του αριστερού αμυντικού αλλά και μέσου. Ο Κάπατζης τα πήγε πολύ καλά.

Επίσης ο στόπερ Κάργας είναι στα υπόψη για επαγγελματίας. Βέβαια αυτοί οι παίκτες θα περάσουν από το μικροσκόπιο του νέου προπονητή του ΑΟΚ, Κώστα Βασιλακάκη που θα έχει συνεργάτες στον πάγκο τον Γιάννη Γκιόκα και τον Γιώργο Μαραντά.

Σημειώνουμε ότι από την ομάδα που αγωνίστηκε πέρσι στο Περιφερειακό, παραμένουν σίγουρα στο ρόστερ ο Αποστολίδης, ο Μαυροβασίλης και ο Γαβριηλίδης. \

Διαψεύει

 

 

 

Διαβάστε επίσης