Κέρδισε τις εντυπώσεις ο Σάκης …

 Κέρδισε τις εντυπώσεις ο Σάκης …

Εγώ στον Ρουβά δεν πήγα αλλα έμαθα οτι ήτανε καλός.

Για να μην γράψω πολύ καλός , γιατί το άκουσα και αυτό σας γράφω απλά καλός.

Ηταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της παράστασης και ήτανε για πολλούς η ευχάριστη εκπληξη της συγκεκριμένης παράστασης.

Ακόμα και αυτοί που ακούνε Ρουβά και βγάζουν σπυριά χαρακτηρίσανε το παίξιμο του στην συγκεκριμένη παράσταση αδιάφορο γιατί ήτανε αδύνατον να το παραδεχτούνε υποκριτικά.

Και παπάδες να έκανε πάνω στην σκηνή θα ήτανε μέτριος για ορισμένους ανθρώπους που έχουν κατατάξει σε μια άλλη κατηγορία τον Σάκη.

Πάντως ο Ρουβάς που τα τελευταία χρόνια φλερτάρει όλο και πιο σοβαρά με την υποκριτική στην ουσία κάνει ένα άνοιγμα σε έναν άλλο χώρο αφού καταλαβαίνετε οτι ένας άνθρωπος που έχει περάσει τα 40 δεν θα μπορεί για πολύ ακόμα να το παίζει pop star.

Κρίσιμη και δύσκολη εβδομάδα !

Σύμφωνα με τους πολιτικούς αναλυτές της ταλαίπωρης αυτής χώρας και η εβδομάδα αυτή θα είναι δύσκολη και κρίσιμη αφού θα πρέπει όλα αυτά που αποφασίσαμε με την τρόϊκα προκειμένου να πάρουμε την δόση τις προηγούμενες ημέρες να τα ψηφίσουμε στο ελληνικό κοινοβούλιο.

Μιλάμε για δυσάρεστες αποφάσεις που θα φέρουν τα πάνω – κάτω σε χιλιάδες ελληνικές οικογένειες που είχανε μάθει αλλιώς και τώρα θα πρέπει να ξεμάθουν.

Το κακό και με τις προηγούμενες μνημονιακές κυβερνήσεις αλλα και με την κυβέρνηση Σαμαρά είναι οτι σε θέματα απολύσεων δημοσίων υπαλλήλων δεν κάνουν τίποτα και όταν έρθει το αυγό στον κώλο μέσα σε ένα βράδυ κλείνουν την ΕΡΤ και διαλύουν την Δ.Αστυνομία για παράδειγμα.

Αυτές οι ξαφνικές και άκρως σοκαριστικές αποφάσεις δοκιμάζουν τις αντοχές και τις ανοχές της ελληνικής κοινωνίας που δεν έχει και πολλά περιθώρια.

Θα πρέπει στην Ελλάδα μετά τα όλα όσα έχουν προηγηθεί να υπάρχει ένα στάδιο προσαρμογής σε αυτό που έχει αποφασισθεί και έρχεται γιατί ΄πλέον τις συγκινήσεις που προσφέρει η τροϊκα δεν τις αντέχει κανείς.

Και επειδή η ελληνική κυβέρνηση μπήκε στην λογική των τροϊκανών και των απολύσεων θα πρέπει και αυτοί με την σειρά τους να μπούνε στην λογική του ελληνικού χρέους που χρειάζεται νέο κούρεμα για να γίνει πραγματικά βιώσιμο.

Το ελληνικό χρέος σήμερα φαίνεται να είναι βιώσιμο αλλα κανείς δεν μπορεί να το πεί αυτό με σιγουριά.

Οι δανειστές και πιστωτές μας κάνουν εικασίες και εκτιμήσεις οτι τελικά θα τα καταφέρουμε και οτι τελικά θα πιάσουμε τους στόχους και θα μπορέσουμε να παλέψουμε το χρέος μας χωρίς να χρειαστεί νέο κούρεμα.

Αυτό θέλουν να γίνει αυτοί άσχετα με το που τελικά θα κάτσει η μπίλια γιατί δεν είναι δυνατόν να τα καταφέρουν οι έλληνες μόνοι τους.

Αν θέλουν επι της ουσίας να μας βοηθήσουν οι Ευρωπαίοι θα πρέπει να κάνουν ένα νέο κούρεμα που μέχρι στιγμής αποφεύγουν όπως ο διάολος το λιβάνι και να χάσουν και αυτοί αφού το νέο κούρεμα που ενδεχομένως να γίνει θα επηρεάσει τους κατόχους ελληνικών ομολόγων εκτός Ελλάδας.

Για αυτό και τους βλέπεις να ζορίζονται.

Οι Γερμανοί της Μέρκελ και του Σόϊμπλε δεν θέλουν ούτε να μιλάνε ούτε να σκέφθονται για ένα τέτοιο ενδεχόμενο γιατί γνωρίζουν πολύ καλά οτι μεταξύ των χαμένων στην περίπτωση αυτή θα είναι και οι Γερμανικές τράπεζες που θα υποστούν ένα σοβαρό πλήγμα.

Για τον λόγο αυτό και μόνο θα δοθεί μεγάλη μάχη απο την πλευρά της Γερμανίας να μην γίνει ένα νέο κούρεμα.

Ενιαίος Σύριζα , αρχηγός Τσίπρας

Στα υπόλοιπα να σας πώ οτι ο Σύριζα ενιαίος πλέον ψήφισε με ποσοστό πάνω απο 70% τον Αλέξη Τσίπρα και πάλι για αρχηγό και έτσι κάθονται στον πάγκο όλοι αυτοί που τα βάλανε τις προηγούμενες ημέρες με τον Αλέξη που ήθελε να διαλύσει και τελικά το έκανε τις συνιστώσες.

Η αλήθεια για τον Αλέξη Τσίπρα θα φανεί στους επόμενους μήνες.

Λοιπόν λεβέντες αυτά και για σήμερα.

Να είστε καλά μέχρι αύριο που θα τα ξαναπούμε.

Καλημέρα και καλή εβδομάδα.

ΑΛΟΡΑ !

 

Διαβάστε επίσης