«Καίγεται» για αριστερό αμυντικό, δυο μέσους και σέντερ φορ

 «Καίγεται» για αριστερό αμυντικό, δυο μέσους και σέντερ φορ

Ο ΑΟΚ κινείται για 4 ποδοσφαιριστές σε θέσεις που πονάει αυτή τη στιγμή, το ρόστερ. Είναι σε συγκεκριμένες θέσεις.

Εχει μάλιστα εντοπίσει αρκετούς υποψήφιους και οι επαφές προχωράνε. Για τη θέση του αριστερού πλάγιου μπακ, όπου ο Βιτλής αποτελεί παρελθόν,  συζητιέται το όνομα του Γιώργου Μαργαρίτη που πέρσι αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό Βόλου και παλαιότερα στον Αρη Θεσσαλονίκης. Είναι δύσκολη περίπτωση, αφού έχει προτάσεις από ομάδες της πιο πάνω κατηγορίας.

Στη μεσαία γραμμή, υπάρχουν τα περισσότερα κενά, αφού έχουν φύγει οι περισσότεροι βασικοί από πέρσι.  Εδώ ο ΑΟΚ θέλει να φέρει παίκτες που να κάνουν τη διαφορά.

Επίσης ψάχνει παίκτη για να κάνει τη διαφορά στη θέση του σέντερ φορ, αφού έχουν αποχωρήσει ο Κανούλας και ο Κρυστάλλης.

Δεν αποκλείουμε σε καμία περίπτωση μέχρι την Κυριακή, να υπάρχουν ανακοινώσεις.

Επίσης βλέπει και την περίπτωση ενός στόπερ, αφού έχει κολλήσει η περίπτωση του Μποτωνάκη.  Αν τελικά δεν έρθει στην Καβάλα, ο Κρητικός αμυντικός, τότε θα αποκτηθεί άμεσα ένας ακόμη για το κέντρο της άμυνας.

*Προπόνηση χθες πρωί και απόγευμα

Οι παίκτες του ΑΟΚ συνεχίσανε χθες την προετοιμασία τους, με δυο προπονήσεις πρωί και απόγευμα.

Το απόγευμα η προπόνηση έγινε στο βοηθητικό του Περιγιαλίου.

Οι δυο Ούγγροι συνεχίζουν να δοκιμάζονται και θα παίξουν στο φιλικό προπονητικού χαρακτήρα την Κυριακή στη Λυδία με τον Πανθρακικό.

Επίσης εκεί θα δοκιμαστούν και αρκετοί άλλοι, που επίσης συμμετέχουν στις προπονήσεις. Ένας από αυτούς είναι και ο 20χρονος μέσος Σπύρος Τσάκωνας που πέρσι αρχικά αγωνίστηκε στον Ορφέα Ελευθερούπολης και στη συνέχεια στην Κ-20 του ΠΑΣ Γιάννινα. Προέρχεται από το Νέστο Χρυσούπολης.

*Στον Πανσερραϊκό ο Κοσμίδης

Στον Πανσερραϊκό θα συνεχίσει την καριέρα του, ο πλάγιος δεξιός αμυντικός Δήμος Κοσμίδης, που πέρσι με τη φανέλα του ΑΟΚ, είχε αγωνιστεί σε 12 παιχνίδια πρωταθλήματος.

Από το Γενάρη και μετά δεν είχε πολλές συμμετοχές, λόγω σοβαρού τραυματισμού.

Εν τω μεταξύ ο Αμβρόσιος Παπαδόπουλος και ο Θανάσης Κανούλας αποτελούν μεταγραφικοί στόχοι του Απόλλωνα Καλαμαριάς.

 

 

 

*Ενωση: Προφορικές συμφωνίες με παίκτες και 70 ευρώ το πιο φθηνό διαρκείας  

Η έναρξη του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας ορίστηκε για τις 10 Οκτωβρίου αν βέβαια πάνε όλα καλά μέχρι τότε. Στη συνεδρίαση του ΕΣΑΚΕ την Τρίτη που μας πέρασε, παρουσία του προέδρου της Ενωσης, Κώστα Παπακωνσταντίνου, συζητήθηκε σε μεγάλο βαθμό, το πρόβλημα με την οικονομική κατάσταση της χώρας.

Ο προβληματισμός είναι μεγάλος σε πολλά σωματεία της επαρχίας.

*Τα διαρκείας της Ενωσης μέχρι 10 Αυγούστου

Μέχρι τις 10 Αυγούστου αναμένεται να κυκλοφορήσουν τα εισιτήρια διαρκείας για τη σεζόν 2015-2016.  Το πιο φθηνό διαρκείας για τα εντός έδρας παιχνίδια της Ενωσης, θα κοστίζει 70 ευρώ.

Θα υπάρχει μια μικρή αύξηση λόγω της κατηγορίας, σε όλα τα διαρκείας. Αναλυτικά οι τιμές θα ανακοινωθούν σε περίπου 20 μέρες.

*Εχει συμφωνήσει… προφορικά

Πλέον θεωρείται σίγουρο ότι η Ενωση έχει έρθει σε προφορικές συμφωνίες με 4-5 παίκτες. Το πρόβλημα είναι οι… προκαταβολές. Λόγω των προβλημάτων με τις τράπεζες, η οριστικοποίηση των μεταγραφών… κολλάει.

Αν λυθούν αυτά τα προβλήματα και οι παίκτες που συμφώνησαν πάρουν την προκαταβολή, τότε θα ανακοινωθούν και επίσημα.

Το ρόστερ βέβαια έχει ακόμη ανοιχτές θέσεις, που είναι αρκετές.

Εκτός από τους Καράμπουλα, Καλαμπάκα, Χαρισμίδη που ήδη έχουν κλείσει σε άλλες ομάδες, με σιγουριά ουδείς μπορεί να καθορίσει ποιοι άλλοι θα φύγουν από την περσινή ομάδα.

*Ζήτησαν οι ομάδες να μην υπάρχει υποβιβασμός από την Α1

Πηγή: Basket Blog

Διαβάστε επίσης