Καινούργιο κόμμα απο τον Λοβέρδο

 Καινούργιο κόμμα απο τον Λοβέρδο

Ρύξη οριστική ανάμεσα στον Λοβέρδο και τον Βενιζέλο με τον πρώτο να φεύγει και να δημιουργεί την ριζοσπαστική κίνηση σοσιαλοδημοκρατικής συμμαχίας.

Και το όνομα αυτού εν συντομία ΡΙΚΣΣΥ.

Μπορεί στο μυαλό του Λοβέρδου να ήτανε η ανατροπή του Βενιζέλου αλαλ επειδή κατάλαβε οτι αυτό δεν είναι εφικτό αποφάσισε να κάνει αυτό για το οποίο ήτανε αποφασισμένος απο καιρό.

Να φύγει και να φτιάξει το δικό του κόμμα.

Αυτό ήθελε και ο Βενιζέλος που με τον τρόπο του τον οδήγησε στην έξοδο και στην δημιουργία άλλου κινήματος πιστεύοντας οτι έξω απο το μαντρί του ΠΑΣΟΚ δεν θα μπορέσει να κάνει και πολλά πράγματα και θα απογοητευτεί.

Εγώ πάντως αν ήμουνα Λοβέρδος θα έμενα στο ΠΑΣΟΚ και θα διεκδικούσα την αρχηγία του κόμματος στο συνέδριο που έρχεται.

Εκτός και αν πήρε χαμπάρι οτι αυτό δεν μπορεί να γίνει κάτω απο τις υπάρχουσες συνθήκες και έτσι αντί να υποστεί μια εσωκομματική ήττα που θα ακύρωνε κάθε άλλη κίνηση του επέλεξε να κόψει δρόμο και να πάει κατευθείαν στην δημιουργία νέου κόματος ελπίζοντας οτι η ριζοσπαστική σοσιαλοδημοκρατική αυτή κίνηση θα προσελκύσει τον απογοητευμένο και πικραμένο κόσμο του ΠΑΣΟΚ που φαίνεται οτι έχει γυρίσει οριστικά την πλάτη του στο ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΠΑΣΟΚ.

Για να αρχίσουν τα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ να ανεβαίνουν θα πρέπει να πάρει πρωτοβουλίες ο Βενιζέλος , και να ξεθυμώσει ο κόσμος.

Για να συμβεί αυτό θα πρέπει η πολιτική της κυβέρνησης Σαμαρά που στηρίζει και ο σημερινός πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ να κάνει πράξη όλα αυτά που έχει υποσχεθεί τους προηγούμενους μήνες και να δώσει και πάλι την ελπίδα στον έλληνα.

Θα πρέπει η Ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας μέσα απο τις κινήσεις της σημερινής κυβέρνησης να αρχίσουν να αποδίδουν και να ανοίγουν καινούργιες ορίζοντες στο μουντό τοπίο που έχει διαμορφωθεί τα τελευταία χρόνια για την Ελλάδα και τους έλληνες.

Οι έλληνες θέλουν Ευρώπη αλλα οχι την Ευρώπη που προσπαθούν να μας επιβάλουν οι εταίροι και δανειστές μας.

Αυτήν την Ευρώπη τους την χαρίζουμε.

Θέλουν την Ευρώπη που χαίρονται άλλες Ευρωπαϊκές χώρας που έχουν κάνει τα ίδια οικονομικά εγκλήματα με εμάς άλλα έχουν καλύτερη αντιμετώπιση απο τους σωτήρες τους.

Καλό μήνα !

Κατά τα άλλα προσπαθούμε να μαζέψουμε οτι έχει απομείνει και να υποδεχτούμε με καλή ψυχολογία τον εορταστικό Δεκέμβρη γιατί δεν υπάρχει άλλος δρόμος.

Τον ΄δρόμο της παραίτησης τον έχουμε βγάλει απο τις επιλογές.

Έχουμε πάρει την απόφαση να το παλέψουμε και θα το παλέψουμε μέχρι τέλους.

Όσο πάει μέχρι εκεί που πάει.

Έρχεται κρύο …

Οσο αφορά τον καιρό θα σφίξει και άλλο και προς τα τέλη της εβδομάδας θα κοκκινίσουν τα μάγουλα.

Αλλάζει το σκηνικό του καιρού.

Θέλουν να μας τελειώσουν !

Ακούω διάφορα για το νέο φορολογικό που συζητάνε να ψηφίσουν και αναρωτιέμαι αν οι άνθρωποι αυτοί με το νέο φορολογικό αυτό νομοσχέδιο επιζητούν να δώσουν το τελικό χτύπημα στον έλληνα οικογενειάρχη φορολογούμενο που είναι δύσκολο να επιζήσει αν ισχύσουν όλα αυτά που σκέφθονται.

Η Ελλάδα αυτή της κρίσης δεν πάσχει απο κόμματα άλλα απο πολιτικές που θα μας βγάλουν απο την κρίση και θα μας δώσουν την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο.

Αυτό θα πρέπει να έχουν υπόψη τους όλοι όσοι θέλουν να φτιάξουν ένα καινούργιο κόμμα και φυσικά ο Λοβέρδος που θέλει με το κόμμα που ΄ίδρυσε αντικαταστήσει το παλιό ΠΑΣΟΚ.

Λοιπόν λεβέντες αυτά και για σήμερα.

Να είστε καλά μέχρι αύριο που θα τα ξαναπούμε και να προσέχετε τον ευατό σας και τους φίλους σας.

Πάμε καλά και θα πάμε καλκύτερα όταν θα τρέξει και λίγο χρήμα στην αγορά που αργοπεθαίνει.

Εχει περίπου 1,5 μήνα που έχουν τεντώσει και οι τεντωμένοι.

Δεν υπάρχει ούτε σέντς οχι δίφραγκο.

Υπάρχει ζόρι μεγάλο.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

Διαβάστε επίσης