• 18 Μαΐου 2024,

Και άλλοι μάρτυρες υπο προστασία “πυροβολούν” την Χρυσή Αυγή

 Και άλλοι μάρτυρες υπο προστασία “πυροβολούν” την Χρυσή Αυγή

Αλλάζουν τα δεδομένα στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής αφού μετά τις καταθέσεις 6 μαρτύρων εκ των οποίων οι 2 ζήτησαν να τεθούν υπο προστασία μπορεί το κατώφλι της ΓΑΔΑ να το περάσουν και άλλοι βουλευτές της οργάνωσης αφού σύμφωνα με τις νέες μαρτυρίες η δολοφονία του Παύλου Φύσσα είχε αποφασισθεί απο καιρό.

Οπως είπε ο μάρτυρας “κλειδί” υπήρχε εντολή να φάνε τον Φύσσα.

Και τον φάγανε.

Να δείτε που μπορεί σύμφωνα με τα νέα στοιχεία που συλλέγουν να συλληφθούνε εκ νέου κάποιοι βουλευτές που βιαστικά αφέθηκαν ελεύθεροι.

Σήμερα να μην χάσετε την εκπομπή του Θοδωράκη απο το ΜΕΓΚΑ.

Οι “ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ” στην πρώτη τους εκπομπή για την φετεινή τηλεοπτική σαιζόν φιλοξενεί την μητέρα του Παύλου Φύσσα η οποία λέει πολλά και ανατριχιαστικά για την δολοφονία του γιού της.

 

Εβδομάδα

για δουλειές …

 

Σύμφωνα με την ΕΜΥ αυτή η εβδομάδα καιρικά θα είναι μαλακωσιά αφού και η θερμοκρασία θα ανέβει ελαφρώς αλλα και βροχές δεν υπάρχουν στον προσκήνιο.

Ο καιρός αυτής της εβδομάδας θα μας δώσει την δυνατότητα να κάνουμε κάποιες απαραίτητες δουλειές πριν στρωθεί το χειμερινό σπίτι.

Είναι σχεδόν βέβαιο οτι φέτος θα κάνουμε παρέλαση με τα χαλιά στρωμένα και τα τζάκια να βαράνε στο φούλ.

Αυτά που γίνανε πέρσι να τα ξεχάσετε και να τα ξεχάσετε γρήγορα αφού ο φετεινός χειμώνας δεν θα έχει καμμία σχέση με τον περσυνό.

Φέτος θα μιλήσουν και οι μουγγοί θα λαλήσουν και τα κοκόρια.

 

Τα λάθη και τα

πάθη του ΔΝΤ

Η Λαγκάρντ έδωσε μια συνέντευξη σε μια εφημερίδα και είπε οτι η Ελλάδα θα τα κατάφερει , οτι θα μας βοηθήσει ώστε να γίνει βιώσιμο το ελληνικό χρέος ενώ τέλος παραδέχτηκε οτι έγινε λάθος απο την πλευρά του ΔΝΤ σε κάτι υπολογισμούς όταν αποφασίζανε τα μέτρα της δημοσιονομικής προσαρμογής για να συμπληρώσει οτι και τώρα να παίρνανε τα μέτρα πάλι το ίδιο λάθος θα κάνανε.

Και εμείς που πληρώνουμε το λάθος αυτό τι φταίμε κ.Λαγκάρντ ;

Γιατί βλέπω οτι το πήρατε πολύ ελαφριά κ.Λαγκάρντ.

Είναι σα να μας λένε οτι κάνανε λάθος αλλα δεν τρέχει και τίποτα.

Σίγουρα για αυτούς δεν τρέχουν τίποτα.

Για εμάς όμως αυτό το λάθος οδήγησε στην αυτοκτονία ένα σωρό έλληνες που πάνω στην απόγνωση τους αποφασίσανε να περάσουν την θηλειά στο λαιμό τους και bye – bye.

Σίγουρα υπήρχε μια πιο ήπια προσαρμογή αλλα οι δανειστές και πιστωτές μας επέλεξαν την πιο δύσκολη για εμάς και εύκολη για αυτούς αφού ο οικονομικός αφανισμός των ελλήνων θα έφερνε λεφτά στα ελληνικά ταμεία όπως και έφερε αλλα οδήγησε τους έλληνες στην εξαθλίωση.

Αν έτσι πιστεύετε οτι σώσατε την Ελλάδα συγνώμη αλλα κάνετε μεγάλο λάθος.

Τέλος πάντων απο εδώ και στο εξής η Λαγκάρντ έδωσε την υπόσχεση οτι θα μείνει στο πλευρό μας και θα μας υποστηρίξει οτι θα τεθεί στο τραπέζι η βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους.

Αφήστε που τα τελευταία 24άωρα έχει πέσει στο τραπέζι η λύση του 50ετούς ομολόγου για το χρέος που στην ουσία θα απομακρύνει αλλα δεν θα λύσει το πρόβλημα το οποίο θα αντιμετωπίσουν και πάλι όταν έρθει αυτή η ώρα τα παιδιά μας και τα παιδιά των παιδιών μας.

Μου κάνει φοβερή εντύπωση οτι θα κάνουν τα πάντα και θα σκεφθούνε τα πάντα προκειμένου να αποφύγουν ένα νέο κούρεμα.

Θα προτιμήσουν την λύση ενός 50ετούς ομολόγου για τα 130 δις που έχει λάβει η Ελλάδα υπο μορφή δανείου αλλα κούρεμα δεν θα κάνουν.

Μάλιστα σπεύσανε να βαφτίσουν το ομόλογο αυτό και ως ομόλογο σωτηρίας.

Λοιπόν λεβέντες αυτά και για σήμερα.

Να είστε καλά και να έχετε μια καλή εβδομάδα.

Ο Οκτώβρης δεν μπήκε καλά αλλα φαίνεται οτι έχει αρχίσει να στρώνει.

Μακάρι να πάει έτσι και να μην αγριέψει καθόλου.

Δεν είμαστε για άλλες ακραίες καταστάσεις , είτε καιρικές , είτε οικομομικές.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης