• 18 Μαΐου 2024,

Και άλλοι μάρτυρες υπο προστασία στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής

 Και άλλοι μάρτυρες υπο προστασία στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής

Το σήριαλ – θρίλερ της “Χρυσής Αυγής” που ξεκίνησε τα ξημερώματα του προηγούμενου Σαββάτου έπαιξε όλη την εβδομάδα και συνεχίστηκε αυτό το Σαββατοκύριακο αλλα με πιο ήπιους τόνους αφού το νέο στοιχείο της υπόθεσης είναι οι μαρτυρίες άλλων δύο μαρτύρων που είναι υπο προστασία και με τα λεγόμενα τα εμπλέκουν άλλους δύο βουλευτές της

οργάνωσης.

Φοβάμαι οτι η δικαιοσύνη έχει μετανιώσει που άφησε ελεύθερους τους τρείς ( ΜΙΧΟ – ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ – ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟ) και ψάχνει τρόπο για να ανακαλέσει αυτή την άστοχη απόφαση να μείνουν ελεύθεροι.

Για να συμβεί όπως καταλαβαίνει αυτό θα πρέπει να έχουμε νέες μαρτυρίες απο τις οποίες θα προκύψουν νέες κατηγορίες.

Οπως είχε γίνει και στην περίπτωση του Μάκη Ψωμιάδη που για μια συγκεκριμένη υπόθεση εισαγγελέας και ανακριτής είχανε αποφασίσει να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους , είχαν ξεσηκωθεί και είχανε αντιδράσει κάποιοι σε αυτήν την απόφαση και μετά απο μερικές ημέρες ήρθανε νέες κατηγορίες για τις οποίες ο Μάκης οδηγήθηκε και πάλι στον εισαγγελέακαι αυτήν την φορά προφυλακίστηκε και είναι ακόμα μέσα.

Ένα άλλο που θέλω να θίξω είναι η εχεμύθεια και η μυστικότητα με την οποία λειτουργεί η ΕΛ.ΑΣ αφού τον ΄πρώτο μάρτυρα υπο προστασία που λάλησε στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής μέσα σε λίγες ώρες μετά την απολογία του τον ξέρανε οι πάντες.

Αν αυτό λέγεται προστασία μάρτυρα τότε τι να πω …

Τέλος πάντων η ουσία είναι οτι η υπόθεση της Χρυσής Αυγής θα συνεχίζει να μας απασχολεί και ίσως το κατώφλι της ΓΑΔΑ τα επόμενα 24άωρα να περάσουν και άλλοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

Να μην χάσετε το βράδυ της Τρίτης ΄λίγο μετά τις 10:30 την πρώτη εκπομπή για την νέα τηλεοπτική χρονιά “ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ” του Θοδωράκη ο οποίος έχει μια συγκλονιστική συνομιλία με την μαμά του Φύσσα .

Η συνέντευξη είναι απο συγκλονιστική έως ανατριχιαστική.

Οπως συγκλονιστική και ανατριχιαστική είναι και η απολογία της κοπέλα του Φύσσα που παρακάλαγε λίγα λεπτά πρίν γίνει το μακελειό τους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ να επέμβουν αλλα αυτοί πετούσαν χαρτετό.

Μόνο δύο αστυνομικοί συγκινήθηκαν απο τις εκκλήσεις μου και κατευθύνθηκαν προς το μέρος των επεισοδίων.

Τέλος για να το κλείσουμε το θέμα η Ζαρούλια η σύζυγος του Μιχαλολιάκου προχθές του πήγε μια αλλαξιά ρού΄χα και μέσα στον σάκο είχε παραπέσει και μια σφαίρα 9 χιλιοστών.

Άλλο πάλι αυτό.

Πάλι καλά που δεν είχε μέσα κανα Καλάζνικοφ.

 

Χωρίς βροχές

ο καιρός της εβδομάδας …

Σύμφωνα με την ΕΜΥ ο καιρός αυτής της εβδομάδας θα είναι όπως ακριβώς ήτανε και το Σαββατοκύριακο μας.

Με νεφώσεις στην διάρκεια της ημέρας αλλά και μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας και απο το απόγευμα η θερμοκρασία να πέφτει ακόμα και κάτω απο τους 10 βαθμούς.

Πάντως αυτήν την εβδομάδα δεν έχουμε βροχές.

 

Στην ζούγκλα με τον Ταρζάν

Τον γύρο του κόσμου κάνει η είδηση για ένα Αμερικάνικο επιβατικό αεροσκάφος που έπεσε στην ζούγκλα κάπου μεταξύ Κολομβίας και Παναμά.

6 επιβάτες συνολικά και οι 4 νεκροί.

Εκεί που πέσανε και να μην σκοτωνάτανε απο την πτώση θα τους “τρώγανε” μετά αφού το σημείο στο οποίο πέσανε μαστίζεται απο συμμορίες διακίνησης ναρκωτικών που είναι αμείλικτοι.

 

Θλιμμένη Τζάσμιν

Αυτή η εβδομάδα που μίλις ξέκίνησε είναι εβδομάδα κινηματρογράφου.

Στον μοναδικό κινηματοργράφο της πόλης προβάλλεται η ταινία του Γούντι Άλεν που δεν πρέπει να χάσει κανείς.

Πρωταγωνίστρια της ταινίας η καταπληκτική Κέϊτ Μπλάνσετ.

Καλή εβδομάδα και αγάντα λεβέντες και λεβέντισες.

Καλημέρα και να’μαστε καλά να παλεύουμε.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης