Και δουλειά δεν γίνεται …

 Και δουλειά δεν γίνεται …

Απο σύσκεψη σε σύσκεψη και απο τηλεδιάσκεψη σε τηλεδιάσκεψη η κυβέρνηση που δεν μπορεί να βρεί την χρυσή τομή και να υπογράψει την πολυπόθητη συμφωνία με τους εταίρους που ζητάνε επίμονα απο τυν κυβέρνηση μέτρα που θα παραβιάζουν τις κόκκινες γραμμές της.

Αυτό καταλαβαίνετε οτι δεν είναι δυνατόν να γίνει αποδεκτό απο την κυβέρνηση γιατί απλά αν υπογράψει μια τέτοια συμφωνία δεν θα μπορέσει ποτέ να περάσει απο το ελληνικό κοινοβούλιο αφού δεν θα την ψηφίσουν ούτε οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο λαός θέλει συμφωνία εντός ευρώ ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει συμφωνία που δεν θα παραβιάζει τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης ΄και έτσι έχουμε φτάσει στο σημείο τέσσερις  μήνες μετά τις εκλογές να τρώμε τις σάρκες μας.

Ο Τσίπρας επαναλαμβάνω οτι δεν πρόκειται να κάνει δημοψήφισμα και αν ζοριστεί πάρα πολύ η μόνη λύση θα είναι η ετυμηγορία του ελληνικού λαού αφού θα προτιμήσει να οδηγήσει ο ίδιος την χώρα σε εκλογές παρά να πέσει.

Οσο τα λεφτά θα λιγοστεύουν στα ταμεία του κράτους τόσο η επιμονή των δανειστών σε ορισμένα μέτρα που “καίνε” θα αυξάνεται.

Δυσχτυχώς και αυτή την φορά ο μοχλός πίεσης των δανειστών είναι η έλλειψη ρευστού.

Αυτό προσπαθεί να αποφύγει ο Τσίπρας και για τον λόγο αυτό είναι αβέρτα στις ρυθμίσεις.

Η τελευταία ρύθμιση των 100 δόσεων έκανε δουλειά και αύξησε σε ένα πολύ μεγάλο βαθμό τα έσοδα του κράτους σε σχέση με πέρσι την ίδια εποχή.

Το θέμα είναι οτι έτσι δεν μπορούμε να φτάσουμε πολύ μακριά και αργά ή γρήγορα θα ξεμείνουμε και τότε η ανάγκη για συμφωνία θα είναι κάτι παραπάνω απο επιτακτική.

Η κυβέρνηση είναι αλήθεια οτι έχει κάνει απο τον Φλεβάρη μέχρι και σήμερα πάρα πολλές υποχωρήσεις αλλα δεν έχει κάνει πίσω εκεί που θέλουν οι δανειστές.

Οσο περνάνε οι μέρες τόσο θα δυσκολεύουν οι διαπραγματεύσεις και αν δεν παρθεί μια πολιτική απόφαση για συμφωνία νομίζω οτι μέσα στο καλοκαίρι θα έχουμε σοβαρές και άσχημες για την χώρα μας εξελίξεις.

Κατα τα άλλα πάμε καλά και συνεχίζουμε την πορεία μας μέσα στον Μάη περίπου καλοκαιρινά.

Τα έργα στην παραλία της Ραψάνης ολοκληρώνονται και το μόνο που μένει είναι να διαλύσουν και να βγάλουν απο το νερό οτι έχει απομείνει απο τον πλωτό γερανό που σαν εικόνα μας πάει αρκετά χρόνια πίσω.

Με ενδιαφέρον αναμένουμε την συνέντευξη τύπου των παλαιμάχων για την φετεινή χρονιά του ΑΟΚ σε οργανωτικό αλλα και αγωνσιτικό επίπεδο αλλα πολύ περισσότερο αναμένουμε και την πρόταση τους για την επόμενη μέρα.

Υπάρχουν πολλά σενάρια για την επόμενη μέρα και θα πρέπει μέχρι τέλη Μαϊου να έχουμε καταλήξει στον τρόπο με τον οποίο θα πορευτεί η ομάδα την νέα αγωνστική χρονιά.

Οχι άλλο χάσιμο χρόνου και ζβέλτα για να μνπορέσουμε να φτιάξουμε την ομάδα που θα έχει τις περισότερες πιθανότητες να κόψει πρώτη το νήμα του τερματισμού.

Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε και πάλι τον ΑΟΚ μεγάλο.

Κρατάμε τα καλά της αγωνιστικής χρονιάς που τελειώνει και μαθαίνουμε απο τα λάθη που σίγουρα γίνανε.

Το ζευγάρι του φετεινού τελικού του Τσάμπιονς Λίνγκ είναι Μπαρτσελόνα – Γιουβέντους και αν η Μπάρτσα είναι το φαβορί φοβάμαι οτι η Γιούβε θα την κάνει την ζημιά όπως την έκανε και μέσα στην Μαδρίτη απέναντι στην Ρεάλ.

Λοιπόν λεβέντες αυτά και για σήμερα.

Να είστε καλά.

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης