Και τώρα αξιολόγηση …

 Και τώρα αξιολόγηση …

Μετά και τις προγραμματικές δηλώσεις σειρά έχει η πρώτη αξιολόγηση του νέου προγράμματος στήριξης ή του ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ Νο3 που θα γίνει τέλη του μήνα αφού σύμφωνα με τους δανειστές η θετική αξιολόηγηση του προγράμματος αποτελεί βασική προυπόθεση ώστε να προχωρήσει μέσα στον Νοέμβρη η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών που θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέχρι και τέλος του χρόνου για πολλούς και διαφόρους λόγους που έχουμε γράψει και έχουμε αναλύσει αρκετές φορές.

Ένα ΄άλλο που αποφάσισε το Eurogroup ήταν το πακέτο των προαπαιτούμενων που θα πρέπει να ψηφίσει το ελληνικό κοινοβούλιο μέχρι τα μέσα του Οκτώβρη προκειμένου να εκταμιευτούν άλλα 2 δις.

Το καλό με το ΜΝΗΜΟΝΙΟ Νο3 είναι οτι υπάρχει πρόγραμμα και υπάρχει και χρονοδιάγραμμα.

Δεν πάμε κουτουρού και με το νού όπως στα δύο προηγούμενα προγράμματα στήριξης.

Σε αυτό το τρίτο πρόγραμμα που ευελπιστούμε να είναι και το τελευταίο θα πρέπει να γίνουν συγκεκριμένα πράγματα για να έχουμε και συγκεκριμένα αποτελέσματα.

Θα πρέπει μέχρι τα τέλη του 2015 να γίνουν αρκετά απο αυτά που έχουν αποφασισθεί το καλοκαίρι στις Βρυξέλες προκειμένου οι δανειστές να ανοίξουν τον φάκελο “ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ” που έχουμε καταλάβει οτι δεν θα γίνει με κούρεμα και δεν θα είναι και τόσο σοβαρή.

Απλά θα την κάνουν γιατί το έχουνε υποσχεθεί και δεν μπορούν να κάνουν κάτι άλλο όταν μάλιστα  η ελληνική κυβέρνηση θα εφαρμόζει τα συμφωνηθέντα.

Για να έρθουν επενδύσεις στην Ελλάδα θα πρέπει να γίνουν δύο πράγματα.

Το ένα είναι να μειωθεί το χρέος και να γίνει πραγματικά βιώσιμο και το δεύτερο να μειωθεί η φορολογία των επιχειρήσεων.

Απλά πράγματα.

Πάντως είναι και στα σχέδια της κυβέρνησης οι αξιολογήσεις των δανειστών απο εδώ και στο εξής να γίνοντα γρήγροα για να εκταμιεύονται γρήγορα και τα λεφτά που έχουμε συμφωνήσει να πάρουμε στην διάρκεια αυτού του 3ετούς προγράμματος.

Ο 67χρονος ιερέας Γρηγόριος Πασσιάς που έχει αναλάβει την ηγεσία στον Άγιο Σπυρίδωνα της Νέας Υόρκης αποδείχθηκε οτι είχε σχέση με την 46χρονη

 

Περουβιανή Εθέλ Μπουζάλας με την οποία κάθε φορά που αντάμωνε για να παίξουν “μηλάκια” ή “τσανταλίνα μανταλίνα” το βιντεοσκοπούσανε κιόλας με αποτέλεσμα σήμερα που έγινε γνωστή αυτή η σχέση να κυκλοφορούν στο διαδίκτυο ένα σωρό “πιπεράτα” βίντεο με την Περουβιανή Μπουζάλας και τον 67χρονος ιερέα που απορώ πως δεν έπαθε καμμιά ανακοπή στην διάρκεια αυτών των ερωτικών περιπτύξεων αφού η παρτενέρ του όπως και εσείς θα έχετε καταλάβει και απο το εκτόπισμα που διαθέτει ώς γυναίκα αλλα και απο το ταπεραμέντο της δεν άφηνε τίποτα όρθιο όταν έπεφτε στο κρεβάτι.

Ο κακομοίρης ο ιερέας είπε τον Δεσπότη Παναγιώτη απο τότε που έμπλεξε με την Μπουζάλας.

Την παράνομη σχέση της

Μπουζάλας αν δεν κάνω λάθος πήρε χαμπάρι ο άντρας της , ο κερατάς της υπόθεσης και έστειλε παντού αυτά τα βιντεάκια ερωτικού περιεχομένου.

Κρίμα κυρίως για τον πάτερ αφού η Μπουζάλας σε μερικούς μήνες θα βρεί αλλού να ξεδίνει τις ερωτικές της μανίες.

Τώρα που θα είναι και ζωντοχήρα με βούλα και υπογραφή θα βογκήξει όλη η Νέα Υόρκη.

Κατά τα άλλα πάμε καλά και συνεχίζουμε σφιχτά όχι μόνο λόγω  της κρίσης της οικονομικής και του ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ Νο3 που έχουμε αρχίσει να εφαρμόζουμε αλλα κυρίως και λόγω του καιρού που χαλάει αφού έρχονται βροχές , καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας.

Είναι πολύ πιθανό αν οι προβλέψεις της ΕΜΥ για βροχές ισχυρές  Σάββατο και Κυριακή

να αναβάλουν το ντέρμπι του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής ανάμεσα στον ΑΟΚ και τον ΑΡΗ που είναι προγραμματισμένο για το μεσημέρι της Κυριακής στις 16:00.

Παρά το γεγονός οτι ο χλοοτάπητας στο “Ανθή Καραγιάννη” έχει αλλάξει πρίν απο μερικά χρόνια ο αγωνιστικός χώρος δεν έχει πολλές αντοχές και μια ισχυρή βροχή μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα.

Μακάρι βέβαια να πέσουν έξω οι προβλέψεις της ΕΜΥ και ο αγώνας να γίνει κανονικά και χωρίς πρόβλημα γιατί αν το παιχνίδι δεν διεξαχθεί την Κυριακή θα γίνει καμμιά Τετάρτη και αυτό δεν είναι καλό για τον ΑΟΚ που θέλει να κόψει και εισητήρια απο αυτό το παιχνίδι που καταλαβαίνετε οτι αν γίνει καμμιά Τετάρτη θα έχει και λιγότερους Καβαλιώτες αλλα και λιγότερους Αρειανούς.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης