Και τώρα δουλειά …

 Και τώρα δουλειά …

Η νέα βουλή ορκίστηκε και η κυβέρνηση έπιασε δουλειά.

Τώρα χρειάζεται ταχύτητα και αποτελεσματικότητα γιατί οι οι δανειστές – πιστωτές και εταίροι μας δεν μπορούν να περιμένουν άλλο.

Κάνανε μια υπομονή για την εκλογική αναμέτρηση του Σεπτέμβρη αλλα τώρα δεν υπάρχει κάτι άλλο που μπορεί να καθυστερήσει την λήψη των μέτρων τα οποία έχουμε υπογράψει προκειμένου να αποφύγουμε την κατάρρευση.

Ο Τσίπρας είναι αιασιόδοξος οτι η νέα κυβέρνηση θα πάει καλά και μέσα στην τετρεατία την οποία και θα εξαντλήσει θα μπορέσει η χώρα να αφήσει πίσω της και το 3ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ το οποίο σύμφωνα με τις εκτιμήσεις , όχι των δανειστών αλλα των δανειζόμενων θα είναι και το τελευταίο.

Μακάρι γιατί μ’ αυτά και μ’ αυτά την φάγαμε την 5ετία.

Απο το 2010 παλεύουμε με τα ΜΝΗΜΟΝΙΑ και τα χαράτσια και δεν μπορούμε να βρούμε άκρη.

Πάνω που πάμε να τα βάλουμε σε μια σειρά κάτι γίνεται και επιστρέφουμε στο σημείο 0.

Για τον λόγο αυτό και μετά απο τόσα χρόνια κρίσης δεν μπορούμε ακόμα να δούμε χαϊρι και προκοποπή.

Τώρα όσο αφορά την μείωση του χρέους όσο πιο πιο κοντά θα φτάνουμε στον στόχο τόσο θα πληθαίνουν οι δηλώσεις διαφόρων αξιωματούχων που θα προσπαθούν να κατεβάσουν τον πήχη των προσδοκιών.

Αυτό κατά την γνώμη μου δείχνει οτι είμαστε σε καλό δρόμο όσο αφορά το συγκεκριμένο ζήτημα και για τον λόγο αυτό έχουμε πολλές δηλώσεις απο διάφορους.

Αν δεν είμασταν στο σωστό δρόμο κανείς δεν θα ασχολούταν με το ελληνικό αίτημα.

Είναι σχεδόν βέβαιο οτι θα έχουμε μείωση του χρέους και για τον λόγο αυτό οι δανειστές μας προσπαθούν απο τώρα να περιορίσουν όσο τον δυνατόν γίνεται αυτή την μείωση για να μην πάρει και πολύ αέρα ο κώλος μας.

Αφού δεν μπορούν να την αποτρέψουν κοιτάνε να την περιορίσουν.

Εμείς δεν έχουμε να παλέψουμε μόνο με την κρίση αλλα και με τους δανειστές.

Στην Νέα Δημοκρατία έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες εκλογής προέδρου με τον Άδωνι Γεωργιάδη να προλαβαίνει την τελευταία στιγμή και να αυτοβαφτίζεται ως το μεγάλο φαβορί για να κόψει πρώτος το νήμα.

Οχι μόνο θα είναι ο επόμενος αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας αλλα θα είναι αυτός που θα κερδίσει και τον Τσίπρα.

Ο άνθρωπος έχει πάρει φορά και δεν σταματιέται με τίποτα.

Ο Μπερμπάτοφ της πολιτικής.

Αν και ανέτοιμος για 90 λεπτά αγώνα δηλώνει σίγουρος για τον τίτλο.

Το έχω γράψει και το ξαναγράφω οτι στον δεύτερο γύρο θα περάσει σίγουρα ο Μεϊμαράκης και ενας εκ των Άδωνι και Μητσοτάκη αφού ο Τζιτζικώστας είναι ακόμά  “άγουρος” για μια τέτοια διαδικασία.

Ο Τζιτζικώστας θα πρέπει να κάνει υπομονή μερικά χρόνια ακόμα για να μπορέσει με διεκδικήσει με αξιώσεις την προεδρία του κόμματος.

Αν θα είναι αυτός ο επόμενος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα είναι έκπληξη.

Σχεδόν σβηστός ο Ολυμπιακός πέρασε μέσα απο την Τούμπα και φάνηκε οτι αγωνιστικά η ομάδα του Σίλβα είναι δύο κλίκ πάνω απο την ομάδα του Τούντορ που φαίνεται οτι θα είναι ο μεγαλύτερος αντίπαλος της ομάδας του Πειραιά στην κούρσα του τίτλου αφού ο Παναθηναϊκός πελαγοδρομεί και η ΑΕΚ ακόμα ψάχνεται.

Στα συν τα αγώνα το κλίμα στην ΤΟΥΜΠΑ το βράδυ της Κυριακής με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ μετά απο αρκετά χρόνια να χειροκροτούν την αποστολή του Ολυμπιακού που κάτεθεσε στεφάνι στην θύρα 4 και στη μνήμη των 6 νεαρών φιλάθλων του ΠΑΟΚ που χάσανε την ζωή τους σε τροχαίο στα ΤΕΜΠΗ πριν απο 16 χρόνια.

Κατά τα άλλα πάμε καλά και συνεχίζουμε Φθινοπωρινά με καλό όμως καιρό και πολύ νορμάλ για την εποχή θερμοκρασίες.

Τουλάχιστον το πρώτο 15θήμερο του Οκτώβρη ο καιρός θα είναι καλός γιατί βλέπω οτι το δεύτερο 15θήμερο να πέφτει και η θερμοκρασία και να έρχονται βροχές και καταιγίδες.

Την Κυριακή ο ΑΟΚ υποδέχεται τον ΑΡΗ που πρέπει να κερδίσει οποσδήπωτε αφού ο Αρης θα είναι ο μεγαλύτερος μας αντίπαλος στην κούρσα του πρώτου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Την Κυριακή ο ΑΟΚ χρειάζεται τον κόσμο του και θα πρέπει οι παίκτες που θα αγωνιστούν να δώσουν τον καλύτερο τους ευατό προκειμένου η ομάδα να φτάσει στην νίκη.

Σίγουρα τα καλύτερα είναι αυτά που ακόμα δεν έχουμε ζήσει και σίγουρα τα καλύτερα παιδιά δεν έχουν μεγαλώσει ακόμα.

Να ετοιμάζεστε ψυχολογικά για την πρώτη δόση του ΕΝΦΙΑ που έρχεται με φόρα και πληρώνουμε τέλη του μήνα.

Φέτος λένε οι πληροφορίες οτι οι δόσεις θα είναι μια λιγότερη και αυτό είναι θέμα για να μην πω πρόβλημα.

Αυτά και για σήμερα.

Να είστε καλά.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης