ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 6 ΟΚΤΩΒΡΗ 2015

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 6 ΟΚΤΩΒΡΗ 2015

4 και πλέον ώρες συζητούσαν τις αλλαγές στο Χωροταξικό τα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου και οι Δήμαρχοι της ΑΜΘ χθες στην Κομοτηνή. Συμφώνησαν να δημιουργήσουν ομάδα εργασίας η οποία θα καταθέσει πρόταση που θα εγκριθεί ως απόφαση και όχι γνωμοδότηση από το Περιφερειακό Συμβούλιο. Σήμερα οι εκπρόσωποι του Υπουργείου Περιβάλλοντος και οι μελετητές, που για αυτόν τον λόγο βρίσκονται στην Κομοτηνή, έχουν διαβούλευση με εκπροσώπους 120 φορέων από τους 5 νομούς της ΑΜΘ.

 

Με χθεσινή ανακοίνωση της η Διεύθυνση Υγείας της Π.Ε. Καβάλας επιτρέπει το μπάνιο σε Καλαμίτσα και Ραψάνη. Ισχύει λίγες ακόμη ημέρες η απαγόρευση στο Περιγιάλι. Διαμαρτύρονται προς τη Δήμαρχο οι συντηρητές καυστήρων επειδή η Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή μέσω πρόχειρου διαγωνισμού ανέθεσε σε έναν ιδιώτη τη συντήρηση των καυστήρων δημοτικών και νηπιαγωγείων. Κατηγορούν ως υπεύθυνο της παράτυπης όπως λένε διαδικασίας τον δημοτικό σύμβουλο Νίκο Ξανθόπουλο. Το Δημοτικό Συμβούλιο ενέκρινε κατά πλειοψηφία χθες το Τεχνικό Πρόγραμμα του 2016. Εγκρίθηκαν οι νέες διοικήσεις σε ΔΗΠΕΘΕ και Δημοτικό Ωδείο. Με συμβολικά δώρα προς το προσωπικό ο νέος πρόεδρος του Δημοτικού Ωδείου Μπάμπης Κουφατζής. Στις 11 το πρωί σε όλο το Νομό Καβάλας θα ακουστούν οι σειρήνες για την άσκηση Παρμενίων. 14 αναπληρωτές καθηγητές εργάζονται ήδη σε Γυμνάσια και Λύκεια του Νομού Καβάλας. Αναμένονται κι άλλοι, για τα υπόλοιπα κενά, εντός των ημερών.

 

Παρουσία αστυνομικών συνεχίστηκε χθες η τοποθέτηση κάγκελων στον πεζόδρομο της οδού Π. Μελά. Φημολογείται ότι ιδιοκτήτες καταστημάτων θα προσφύγουν άμεσα στη δικαιοσύνη. Το νέο Χειμερινό ωράριο που θα είναι ίδιο με πέρσι αποφασίζει στις 14 Οκτώβρη ο Εμπορικός Σύλλογος. Το 2016 θα αρχίσει η κατασκευή του ΤΑΡ, υποστηρίζουν εκπρόσωποι του έργου. Νέα διαμαρτυρία της ναυτιλιακής εταιρίας Φιλιάγκου επειδή χθες στις 6 το πρωί δεν έγινε το δρομολόγιο ολικής ναύλωσης από Κεραμωτή προς Λιμένα. Οι εθελοντές που μοιράζουν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης στους πρόσφυγες από τη Συρία θα συνεχίσουν την διανομή αλλά θα βρίσκονται μέσα στο λιμάνι και όχι πλησίον του ΚΤΕΛ. Την Πέμπτη συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Καβάλας. Σύσκεψη για τα προβλήματα των Τεναγών των Φιλίππων έγινε χθες στο Διοικητήριο.

 

Μαθήματα φωτογραφίας και υποβρύχιας φωτογραφίας θα γίνουν και φέτος στο ΤΕΙ. Στις Ιταλικές Άλπεις βρέθηκαν πρόσφατα μέλη του ΕΟΣ Καβάλας. Κοτόπουλα θα αγοράσει για λογαριασμό του κοινωνικού παντοπωλείου ο σύλλογος Πνοή. Ένα ακόμη κρουαζιερόπλοιο αναμένεται σήμερα το πρωί στο λιμάνι της Καβάλας.

 

Σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα του ΑΟΚ με τον Άρη θα γίνει το μεσημέρι στην Α.Δ. Καβάλας. Για τον ίδιο λόγο συνεδρίασε χθες βράδυ η διοίκηση του ΑΟΚ. Εντείνονται οι εργασίες στο κλειστό γυμναστήριο «Αλεξάνδρα Δήμογλου» ώστε αυτό να είναι έτοιμο για το ματς της Ένωσης με το Λαύριο το Σάββατο. Πρόταση σε παίκτη επιπέδου Ευρωλίγκα κατέθεσε η ομάδα μας που περιμένει την απάντηση του. Σήμερα η Ένωση παίζει φιλικό ματς με Βουλγαρική ομάδα.

 

 

 

Διαβάστε επίσης