• 18 Μαΐου 2024,

Καλά που τέλειωσε και ο τρύγος

 Καλά που τέλειωσε και ο τρύγος

Όλα τα είχαμε το περπάτημα του Πούτιν μας μάρανε.

Διαβάζω στο διαδίκτυο τις τελευταίες μέρες ότι μέχρι και νευρολόγοι ασχολούνται με το περίεργο βηματισμό – περπάτημα του Πούτιν και προσπαθούν να το σκανάρουν αφού σύμφωνα με κάποιους άλλους ο Ρώσος πρόεδρος έχει κάνει πολλά μαθήματα προκειμένου να υιοθετήσει το συγκεκριμένο περπάτημα που φανερώνει έναν ηγέτη με πυγμή και αποφασιστικότητα.

Έκανε ,δεν έκανε μαθήματα ο Πούτιν ώς μοντέλο της πολιτικής νομίζω οτι κανείς δεν έχει την όρεξη να ψάξει τι βρίσκεται πίσω απο το περπάτημα αυτό.

Εγώ προσωπικά αν με ρωτάτε, γιατί μετά απο τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα ασχολήθηκα μερικά λεπτά παραπάνω με το περπάτημα του Πούτιν διέκρινα ένα περπάτημα αμπντάλικο χωρίς συνοχή που απεναντίας φανερώνει έναν άνθρωπο που δεν έχει λάβει καμμία εκπαίδευση και είναι εντελώς αδούλευτος.

Ο Πούτιν περπατάει και είναι έτοιμος να πετάξει αφού σου δίνεται η εντύπωση οτι ανά πάσα στιγμή τα χέρια του μπορεί να γίνουν και φτερά.

Ολα αυτά που λένε είναι απλώς υπερβολικά και δεν έχουν καμμία σχέση με την πραγματικότητα.

Μου θυμίζει όλη αυτή η κουβέντα για τον τρόπο που περπατάει ο Πούτιν την κουβέντα και τα σχόλια που είχε προκαλέσει πρίν απο χρόνια και όταν ήταν πρωθυπουργός ο Κώστας Σημίτης που για πολλούς χαιρετούσε λές και καθάριζε τζάμια.

Ντού στο θέατρο ΒΕΜΠΟ όπου γυριζόταν ζωντανά το τηλεοπτικό σώου του Λαζόπουλου προσπάθησε να κάνει ο Άδωνις ώς ένας άλλος Κούγιας που πρίν απο χρόνια ήθελε να  κάνει κάτι παρόμοιοστο στούντιο όπου γυριζόταν ζωντανά η εκπομπή , αν δεν κάνω λάθος , του Τριανταφυλλόπουλου.

Ο Λαζόπουλος που ενημερώθηκε απο την ασφάλεια της εκπομπής για τις διαθέσεις του Άδωνι έδωσε εντολή να μην του επιτραπεί η είσοδο στο στούντιο και υποσχέθηκε στο τηλεοπτικό του κοινό οτι είναι έτοιμος να τον υποδεχτεί στο καμαρίνι του μετά το τέλος της εκπομπής αποκλείοντας την περίπτωση να δώσει στον υποψήφιο αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας οποιαδήποτε μορφή προβολής λίγα μόνο 24άωρα πρίν απο την ημέρα της ψηφοφορίας.

Τώρα όσο αφορά για την εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου νομίζω οτι έχει χάσει την σατιρική της ιδιότητα και έχει αποκτήσει ένα πολιτικό προφίλ με αναλύσεις της τρέχουσας πολιτικής κατάστασης αλλα και προβλέψει για το τι θα γίνει στο τέλος.

Πάντως ο Λαζόπουλος αν θέλει να τελειώνει οριστικά με τέτοιου είδους επισκέψεις θα πρέπει να επιλέξει να βγάζει τα σώου του απο κάποιο θέατρο στην περιοχή των Εξαρχείων που έτσι όπως πάει η δουλειά δεν θα πλησιάζει κανένας πολιτικός αφού όποιος πάει σε μαγαζί των Εξαρχείων και είναι πολιτικός τα τρώει τα μπουνίδια του.

Κοκέτα η Δήμητρα Λιάνη στην εκπομπή του Θέμου που βγήκε μόνο και μόνο για να διαφημίσει το βιβλίο της αναφέροντας στην εκπομπή πιπεράτες λεπτομέρειες απο την περίοδο της ζωής του Αντρέα που ήταν η ίδια  στο πλευρό του.

Ντεμέκ το βιβλίο δεν θα περιείχε  κοτσομπουλίστικες λεπτομέρειες αλλα μου φαίνεται οτι έχει μόνο τέτοιες.

Πως αλλιώς να πουλήσει το βιβλίο ή τι άλλο περιμέναμε να μας γράψει η Μιμή.

Να μας κάνει πολτικές αναλύσεις ;

Για αυτό σου λέω άσε το θείο και πιάσε το τζόκερ !

Κατά άλλα πάμε καλά και συνεχίζουμε με χαμηλούς τόνους να προσεγγίζουμε την ημέρα των Χριστουγέννων.

Ο καιρός θα είναι καλός και μετά απο 2-3 εικοσιτετράωρα συννεφιάς ο ήλιος θα επιστρέψει με τις θερμοκρασίες να παραμένουν χαμηλές και δύσκολες.

Πάντως επαναλαμβάνω οτι μέχρι τα Χριστούγεννα δεν υπάρχουν φαινόμενα.

Είναι το λογότερο τραγικό λεβέντες μια γυναίκα 30 ετών με ένα μωρό να παίρνει την απόφαση και να βάζει τέλος στην ζωή της.

Είναι τραγικό !

Αυτά και για σήμερα.

Να είστε καλά και να έχετε το νού σας γιατί οι καιροί εκτός απο δύσκολοι και ύποπτοι είναι και ύπουλοι.

Σίγουρα τα καλύτερα είναι αυτά που έρχονται και είναι αυτά που ακόμα δεν έχουμε ζήσει.

Δεν χάνουμε την αισιοδοξία και τον αυθορμητισμό μας.

Δεν χάνουμε το κουράγιο μας και είμαστε έτοιμοι να φάμε τον τόπο.

Μέχρι και την Δευτέρα 21 του μήνα  σύμφωνα με την ΕΜΥ ο καιρός θα είναι καλός.

με το 1 με το 2 με το 3 :

 

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

Διαβάστε επίσης