• 17 Ιουνίου 2024,
cialis Online φαρμακείο Farmakeio Trikala με τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα. keybank login

Καλή επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους

 Καλή επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους

Καλή επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους  που ξεκίνησαν απο χθες τις Πανελλαδικές τους εξετάσεις με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας.
Είναι η μεγαλύτερη δοκιμασία των μαθητών απο την ημέρα που μπαίνουν στο εκπαιδευτικό σύστημα της χώρας και θα πρέπει να έχουν και την ανάλογη ψυχολογία και κατά την διάρκεια των εξετάσεων αλλα πολύ περισσότερο να κάνουν σωστή διαχείριση της κατάστασης που θα διαμορφωθεί με τα αποτελέσματα των εξετάσεων τους.

Ιδιαίτερα αν αυτά δεν είναι καλά αφού ο μαθητής μετά απο δύο μήνες θα πρέπει να αποφασίσει για το μέλλον του ώς ένας άνθρωπος έτοιμος να βγεί στον στίβο της ζωής χωρίς το προστατευτικό δίχτυ της μαθητικής ιδιότητας.

Ο Ολυμπιακός έχασε προχθές τον τελικό απο την Ρεάλ γιατί δεν είχε ούτε το κουράγιο ούτε την ψυχολογία να πάρει το παιχνίδι.

Ο αντίπαλος ήταν πιο έτοιμος και αυτό φάνηκε μέσα στο γήπεδο.

Έτσι όπως πήγε το παιχνίδι ήτανε λές και η ιστορία χρωστούσε αυτή την κούπα στους Ισπανούς.

Αυτό βέβαια που δεν μπορώ να καταλάβω με τίποτα είναι η αντίδραση περίπου 250 φιλάθλων του Ολυμπιακού στον Πειραιά που μετά το τέλος του αγώνα βγήκανε για να τα σπάσουν !

Αντε το καταλαβαίνω να κερδίσεις και να βγείς να πανυγηρίσεις αλλα να χάνεις και να βγαίνεις να σπας και να καίς δεν το έχω ξανακούσει.

Για αυτόν και άλλους πολλούς λόγους  δεν θα γίνουμε άνθρωποι ποτέ αγαπητοί αναγνώστες της στήλης.

Κάτι παρόμοιο δεν έγινε προχθές και στην Ελευθερούπολη ;

Με το που έμαθαν οι φίλαθλοι του ΑΡΗ οτι ο Πανσερραϊκός ΄έβαλε γκόλ και κέρδιζε με 1-0 την Δόξα άρχισαν να σπάνε τα καθισματάκια του γηπέδου.

Ο απολογισμός των συμπλοκών με τους αστυνομικούς ήταν να βρεθούνε δύο οπαδοί του ΑΡΗ με ανοιγμένα κεφάλι στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας.

Οσο αφορά το μέτωπο των διαπραγματεύσεων αυτή η εβδομάδα νομίζω οτι είναι η πιο κρίσιμη.

Μην περιμένετε συμφωνία αυτή την εβδομάδα αλλα σίγουρα θα φανεί που πάει το πράμα αφού οι δανειστές θα πρέπει να κάνουν γνωστές τις προθέσεις τους αφού αυτά που ήταν να κάνει η κυβέρνηση του Τσίπρα τα έκανε.

Για να υπάρξει συμφωνία θα πρέπει να βάλουν  νερό στο κρασί τους και οι εταίροι.

Δεν γίνεται να υπάρξει συμφωνία όταν απο τους δύο κάνει πίσω μόνο ο ένας.

Πάντως η κυβέρνηση δείχνει οτι είναι κοντά σε μια συμφωνία και πλέον εστιάζει στον τρόπο με τον οποίο θα περάσει αυτή η συμφωνία απο την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ αλλα και το ελληνικό κοινοβούλιο προσπαθώντας να διαχειριστεί με τον καλύτερο τρόπο τις φωνές διαμαρτυρίας που ακούγονται πρίν ακόμα γίνει γνωστό το περιεχόμενο της συμφωνίας αυτής.

Βέβαια να έχετε υπόψη σας οτι και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να μην την ψηφίσουν θα την ψηφίσουν οι βουλευτές τόσο της Νέας Δημοκρατίας όσο και του ΠΑΣΟΚ που είναι συνηθισμένοι σε τέτοιου είδους καταστάσεις αφού αυτό θα είναι το τρίτο στην σειρά ΜΝΗΜΟΝΙΟ που θα ψηφίσουν.

Οι θερμοκρασίες αυτής της εβδομάδας θα είναι πιο καλοκαιρινές και τις μεσημεριανές ώρες το θερμόμετρο θα φλερτάρει με τους 30 βαθμούς δείχνοντας τον δρόμο πρός την παραλία.

Πλέον πατάμε και με τα δύο πόδια στο καλοκαίρι με οτι αυτό συνεπάγεται.

Λοιπόν λεβέντες αυτά και για σήμερα.

Να είστε καλά και να έχετε το νού σας γιατί οι καιροί εκτός απο δύσκολοι και ύποπτοι είναι και πονηροί.

Σίγουρα τα καλύτερα είναι αυτά που ακόμα δεν έχουμε ζήσει και τα αναμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον.

Καλή σας ημέρα και καλή εβδομάδα.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης