Κανάκης: « Είναι αμαρτία να μη βοηθηθεί αυτή η ομάδα»

 Κανάκης: « Είναι αμαρτία να μη βοηθηθεί αυτή η ομάδα»

Σήμερα η γενική συνέλευση του ερασιτέχνη ΑΟΚ

 

Σήμερα από τις 7.30 το απόγευμα στο ξενοδοχείο Lusy πραγματοποιείται γενική συνέλευση του ερασιτέχνη ΑΟΚ, που είναι κρίσιμη, όταν στη μέση υπάρχει η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.

Ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Ντίνος Κανάκης έκανε δηλώσεις στο ραδιόφωνο της Πρωινής και τόνισε ότι

Πιο αναλυτικά.

Ερώτηση: Μιλήστε μας για τη γενική συνέλευση του ερασιτέχνη, τι ακριβώς θα γίνει;

Απάντηση: Αρχικά θα γίνει ο απολογισμός της χρονιάς που πέρασε, όλων αυτών που κάναμε η δεν κάναμε. Θα ρωτήσουμε τα μέλη μας εάν θέλουν να εισχωρήσουν και άλλα τμήματα στον ερασιτέχνη. Θέλουμε να βάλουμε το Μπάσκετ. Εχουμε το Βόλει.

Υπάρχει στον ΑΟΚ το Μπάσκετ, όπως και άλλα τμήματα. Μιλάμε όμως για μικρές ηλικίες. Για κορασίδες. Επίσης θέλουμε να βάλουμε το Kick Boxing. Να αναπτυχθεί ο ερασιτέχνης, μια και η μεγάλη ομάδα είναι σε άλλα χέρια αυτή τη στιγμή. Αν θέλουν να βοηθήσουμε όλοι οι σύμβουλοι, μπορούμε να βάλουμε και άλλα τμήματα. Δε θα είμαστε ανταγωνιστικοί με την Ενωση. Καμία σχέση, όσον αφορά το Μπάσκετ. Εμείς το βλέπουμε καθαρά… ερασιτεχνικά. Ξεχάστε το επαγγελματικό. Εχουμε τις ομάδες των μικρών ηλικιών στο ποδόσφαιρο. Κάπως έτσι σκεφτόμαστε και το Μπάσκετ, για μικρά κορίτσια. Θα πούμε περισσότερες λεπτομέρειες την Τετάρτη.

Επίσης εκτός απ` όλα αυτά θα συζητήσουμε την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Είναι μια απόφαση που πήρε η ΠΑΕ.

Ερώτηση: Το Βόλει τελικά θα το βοηθήσετε; Υπάρχουν προβλήματα σε αυτό τμήμα.

Απάντηση: Θέλουμε επίσης να πάρουμε και την γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της Καβάλας. Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχουμε χρήματα. Φυσικά θέλουμε να βοηθήσουμε το Βόλει.

Απορώ πως μπορούν στο Βόλει και τα καταφέρουν και κάνουν αυτή τη τόσο μεγάλη προσπάθεια. Επίσης το ίδιο και στο γυναικείο ποδόσφαιρο. Για το Βόλει προσπαθήσαμε και προσπαθούμε.

Μέχρι τώρα μαζεύουμε χρήματα για να πληρώσουμε τα χρέη που έμειναν από πέρσι. Είναι μικρά αλλά τα έχουμε ακόμη. Αυτοί που μας υποσχέθηκαν, δε μας τα δώσανε.

Δεν πήραμε τα χρήματα από το Δήμο Καβάλας. Αν τα είχαμε πάρει θα ήμασταν τακτοποιημένοι. Πιστεύω ότι μέχρι τέλος του μήνα θα τα πάρουμε.

Να ξοφλήσουμε κάποια μικρά ποσά που υπάρχουν από πέρσι.

Κάνουμε αγώνα αυτή τη στιγμή για να βοηθήσουμε τα παιδιά του Βόλει. Σίγουρα έπρεπε να τους έχουμε βοηθήσει περισσότερο. Υπάρχουν πάντως άνθρωποι που έχουν αρμοδιότητες γύρω από το Βόλει. Εμείς θα αρχίσουμε να είμαστε κοντά στα παιδιά, στους αγώνες.

Θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε ένα μέρος από τις μετακινήσεις. Τα παιδιά προσπαθούν πάρα πολύ. Δε θέλουμε να μας χαλάσουν κάποιοι αυτό που κάναμε πέρσι. Ο ΑΟΚ πρέπει να μείνει.

Ερώτηση: Οσον αφορά την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, ποιες είναι οι σκέψεις σας;

Απάντηση: Εμείς πάντοτε θέλουμε να βοηθήσουμε την ΠΑΕ ΑΟΚ, σε ότι μπορεί να γίνει καλύτερο. Ότι απόφαση πάρει το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ, εμείς θα ακολουθήσουμε. Μπορεί να χάσουμε με την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου ως ερασιτέχνης. Να μειωθεί το ποσοστό μας, δεν ξέρουμε. Εμείς όμως για το καλό του ΑΟΚ, θα κάνουμε ότι μας πουν. Αυτό που ζητάει η ΠΑΕ θα το κάνουμε.

Θα το πούμε και στα μέλη μας. Είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα σε τέτοιους καιρούς να υπάρχει μεγάλη ανταπόκριση. Σίγουρα όμως υπάρχει και μια περίπτωση πάντοτε να βρεθεί κάποιος η κάποιοι που να θελήσουν να πάρουν την ομάδα, οικονομικά. Εμείς είμαστε διατεθειμένοι να βοηθήσουμε όσο μπορούμε. Φυσικά δε θα ξεπουληθεί ο ΑΟΚ.

Ο κ. Τσοκτουρίδης έκανε μεγάλη προσπάθεια μέχρι τώρα, αυτό δεν το αμφισβητεί ουδείς. Αν δεν έχουμε όμως αποτελέσματα από την αύξηση, θα υπάρχει πρόβλημα. Μετά θα πρέπει να σηκώσουμε τα μανίκια και να βγούμε έξω, στην τοπική κοινωνία. Να μαζέψουμε χρήματα. Βέβαια χρειάζονται πολλά χρήματα, μέχρι το τέλος της περιόδου. Είναι αμαρτία να αφήσουμε χωρίς βοήθεια μια ομάδα που χωρίς προετοιμασία τα πάει πολύ καλά στο πρωτάθλημα. Έχω την εντύπωση ότι στο τέλος θα βοηθηθούμε.

Είμαστε κοντά και στην ομάδα νέων. Δυστυχώς με δανεικά πήγε στην Μυτιλήνη. Έχουμε μια πολύ καλή ομάδα. Μπράβο που υπάρχουν ορισμένοι άνθρωποι, που βοηθάνε.

 

Διαβάστε επίσης