Κατέθεσε αίτηση και ο Γκόνης

 Κατέθεσε αίτηση και ο Γκόνης

Χθες το μεσημέρι κατέθεσε την αίτησή του για τη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή του ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας, ο Θοδωρής Γκόνης. Ήταν κάτι που αναμένονταν να γίνει και δεν ξαφνιάστηκε κανείς. Νωρίτερα χθες το πρωί στο ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας κατατέθηκαν δύο ακόμη αιτήσεις για την ίδια θέση, του κ. Τσολακίδη σκηνοθέτη από την Αθήνα και της κυρίας Καλλιόπης Ταχτζιόγλου, ηθοποιού με καταγωγή από τη Δράμα.

Με τη χθεσινή κατάθεση της αίτησης Γκόνη, οι ενδιαφερόμενοι για τη θέση είναι 19.

Η προθεσμία λήγει το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου. Το ΔΗΠΕΘΕ θα περιμένει και τη Δευτέρα μήπως παραλάβει κάποιες αιτήσεις ταχυδρομικώς. Στη συνέχεια η αίτηση καθενός ενδιαφερόμενου θα φωτοτυπηθεί και θ΄ αποσταλεί στα μέλη του διοικητικού συμβουλίου για ενημέρωση τους.

Ο σχεδιασμός που γίνεται από το ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας αναφέρει ότι πρώτη συνεδρίαση της διοίκησης και συζήτηση του θέματος θα επιδιωχθεί να γίνει την Τετάρτη 19 Σεπτέμβρη.

Πρόθεση της διοίκησης του ΔΗΠΕΘΕ είναι να ξεχωρίσει από το σύνολο των αιτήσεων τις 10 καλύτερες και ν΄ αρχίσει τις συνεντεύξεις με τους ενδιαφερόμενους. Το ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας εκτιμά ότι μπορεί να επισπεύσει τη διαδικασία ώστε να πάρει απόφαση για το νέο καλλιτεχνικό διευθυντή του πριν το τέλος του μηνός.

 

 

Διαβάστε επίσης