Καταγγελία για τον πεζόδρομο της Κ. Παλαμά

 Καταγγελία για τον πεζόδρομο της Κ. Παλαμά

Περισσότεροι από δέκα καταστηματάρχες που διατηρούν κατάστημα στο κέντρο της πόλης, ειδικότερα στον πεζόδρομο της Κωστή Παλαμά, καταγγέλλουν συγκεκριμένα τους υπεύθυνους της κλινικής Ιπποκράτη. Θεωρούν ότι κάποιοι από αυτούς χρησιμοποιούν για τα αυτοκίνητά τους χώρο στάθμευσης κοντά στην κλινική, με αποτέλεσμα όταν χρειάζεται να προσεγγίσει την κλινική ασθενοφόρο, αυτό αφού δεν μπορεί να σταθμεύσει αλλού, κλείνει την αρχή του πεζόδρομου από την πλευρά της οδου Αβέρωφ.

Την Πέμπτη υπήρξε σοβαρό επεισόδιο όπου το ασθενοφόρο έκλεινε τον πεζόδρομο, σταθμεύοντας κοντά στις βιτρίνες των καταστημάτων για αρκετή ώρα. Οι καταστηματάρχες ενημέρωσαν τηλεφωνικά τον αντιδήμαρχο Χριστόδουλο Μιχαλάκη, του κατήγγειλαν το περιστατικό και ζήτησαν να ληφθούν άμεσα μέτρα.

Οι ίδιοι καταστηματάρχες πριν καταγγείλουν το περιστατικό στη Δημοτική Αστυνομία και στο Δήμο Καβάλας απευθύνθηκαν στον εκπρόσωπο της κλινικής Ιπποκράτη, ο οποίος φέρεται να τους απάντησε «δεν μας ενδιαφέρει η καταγγελία σας, κάντε ότι θέλετε».

Πριν από λίγες μέρες ο ίδιος πεζόδρομος παρουσίασε πάλι παρόμοια προβλήματα επειδή με ευθύνη της κλινικής έμεινε ανοιχτός για αρκετές ημέρες. Μπορούσε να μπει δηλαδή κανείς όποτε ήθελε και να μείνει όσο ήθελε στον πεζόδρομο. Τότε είχε γίνει γνωστό ότι το ρυθμιζόμενο κολονάκι είχε πάθει βλάβη και είχε μείνει για αρκετές μέρες βυθισμένο, με αποτέλεσμα το μπες – βγες στον πεζόδρομο να είναι μια πολύ απλή υπόθεση.

Οι καταστηματάρχες στην οδό Κ. Παλαμά από την πλευρά της Αβέρωφ που διαμαρτύρονται για το περιστατικό είναι αποφασισμένοι να δώσουν συνέχεια στο θέμα καταγγέλλοντας το και στην Ελληνική Αστυνομία, στο Επιμελητήριο Καβάλας, στην Ομοσπονδία ακόμη και στον Εμπορικο Σύλλογο.

 

 

Διαβάστε επίσης