• 19 Μαΐου 2024,

Κατεβαίνουν Αθήνα αλλά δεν πάνε ΜΕΓΑΡΟ !

 Κατεβαίνουν Αθήνα αλλά δεν πάνε ΜΕΓΑΡΟ !

Οι αγρότες έχουν αποφασίσει και κατεβαίνουν Σύνταγμα ενώ ο Τσίπρας που φαίνεται οτι δεν ασχολείται και πολύ με τους αγρότες βρίδκεται ήδη στην Τεχεράνη και κάνει επαφές με την ηγεσία του Ιράν.

Οσο αφορά τους αγρότες και τα μπλόκα τους που κάθε μέρα αυγατίζουν αφού κανείς δεν πήρε χαμπάρι πότε απο τα 66 φτάσαμε στα 130 αποφασίσανε να κατέβουν στην Αθήνα με αεροπλάνα – βαπόρια και τρακτέρ και να πραγματοποιήσουν ένα Συλλαλητήριο που θα ζορίσει την κυβέρνηση μέσα στην έδρα της αφού φαίνεται οτι τα μπλόκα στα εθνικά οδικά δίκτυα δεν τους επηρεάζουν και πολύ.

Το ερώτημα είναι που την πάνε την δουλειά όχι μόνο οι αγρότες αλλα που την πάνε την δουλειά και οι δανειστές που παρουσιάζονται στις διαπργματεύσεις τους με την ελληνική κυβέρνηση πιο σκληροί απο ποτέ.

Ζητάνε όλο και περισσότερα απορρίπτοντας με συνοπτικές διαδικασίες το σχέδιο Κατρούγκαλου το οποίο κατά την γνώμη τους είναι πολύ χαμηλών προσδοκιών.

Έχει πολλές ασάφιες και δεν μπορεί να καλύψει τις ανάγκες του ασφαλιστικού μας συστήματος έτσι όπως το έχουμε καταντήσει.

Οι εκπρόσωποι των δανειστών είπανε στην κυβέρνηση οτι οι ανώτερες συντάξεις που μπορούμε να πληρώνουμε έτσι όπως είναι τα πράγματα είναι περί τα 700 ευρώ άντε 750 με το ζόρι.

Πάνω απο τα 750 δεν αντέχουμε.

Όλοι τραβάνε το σχοινί και δεν ξέρουμε τι θα γίνει αν το σχοινί αυτό σπάσει.

Πάντως μέχρι τελος του μήνα θα πρέπει να έχουμε καθαρίσει με το ασφαλιστικό και να έχουμε πάει παρακάτω.

Η αξιολόγηση περιμένει και η αξιολόγηση θα ανοίξει την συζήτηση για την μείωση του χρέους που είναι και το μοναδικό που έχει μείνει ώς διεκδίκηση απο την ελληνική πλευρά.

Όπως ο Δήμος Καβάλας κάθε χρόνο βραβεύει τις καλύτερες Χριστουγεννιάτικες βιτρίνες  καταστημάτων έτσι να βραβεύσει  σε μια ειδική εκδήλωση και όλα αυτά τα μαγαζιά που επιλέξανε την ημέρα της γενικής απεργίας να λειτουργήσουν σκεπτόμενοι κουτοπόνηρα το εύκολο κέρδος που θα είχανε.

Μπράβο  παλικάρια και είς ανώτερα …

Ευτυχώς η Καβάλα είναι μικρή πόλη και όλοι γνωριζόμαστε μεταξύ μας.

Τουλάχιστον εσείς που επιλέγετε να είστε ανοιχτοί σε μια ημέρα απεργιακών κινητοποιήσεων για τους δικούς σας λόγους μην κρύβεστε σαν τους τυφλοπόντικες.

Να έχετε το θάρρος και να υπερασπίζεστε τις επιλογές σας.

Φωτιές στο Μαξίμου έχει ανάψει η δήλωση του Καμμένου για προσφυγή σε κάλπες αν οι απαιτήσεις των δανειστών είναι παράλογες.

Σύμφωνα με τους πολιτικούς αναλυτές η δήλωση αυτή έγινε για να τρομάξει τους δανειστές που έχουν ΄δείξει και στο παρελθόν οτι δεν παίρνουν χαμπάρι εύκολα απο τέτοιους εκβιασμούς.

Θα κάνουν αυτό που έχουν στον μυαλό τους ο κόσμος να χαλάσει.

Για τον λόγο αυτό ο Καμμένος θα πρέπει να επιλέξει άλλους τρόπους για να πιέσει τους δανειστές να βάλουν νερό στο κρασί τους.

Λοιπόν λεβέντες αυτά και για σήμερα.

Να είστε καλά και να έχετε το νού σας γιατί οι καιροί εκτός απο δύσκολοι και ύποπτοι είναι και ύπουλοι.

Καλή σας ημέρα και καλή εβδομάδα.

Δεν θα πρέπει να χάσουμε και την αισιοδοξία μας και τον αυθορμητισμό μας.

με το 1 με το 2 με το 3 : ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης