• 22 Μαΐου 2024,

Κεραμίδα 80.000 ευρώ από Νικουλάε – Έρχονται και άλλα… 90.000 από προσφυγή του Καρντόσο

 Κεραμίδα 80.000 ευρώ από Νικουλάε – Έρχονται και άλλα… 90.000 από προσφυγή του Καρντόσο

Μέχρι την 28η Οκτωβρίου η ΠΑΕ ΑΟΚ είναι υποχρεωμένη να καταβάλει το ποσό των 80.000 ευρώ στον Ρουμάνο επιθετικό Κονσταντίν Νικουλάε.

Η FIFA ειδοποίησε την ΠΑΕ ότι πρέπει να πληρωθεί το χρέος που υπάρχει από την εποχή της Σουπερ Λιγκ. Ο Νικουλάε είχε έρθει στον ΑΟΚ το Γενάρη του 2010. Αγωνίστηκε με επιτυχία για 6 μήνες. Το καλοκαίρι του ίδιου έτους, ο ΑΟΚ είχε υποβιβαστεί αδίκως στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα με πρωταγωνιστική τότε, τον Γερουλάνο. Ο Ρουμάνος έκανε προσφυγή διεκδικώντας το ποσό που προαναφέρουμε. Δικαιώθηκε και τώρα… βάζει σε μπελάδες τη νέα διοίκηση του ΑΟΚ, που φυσικά δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση. Είναι όμως ένα αγκάθι, που πρέπει να βρεθεί άμεσα μια λύση.

Χθες στην ΠΑΕ επικρατούσε αμηχανία ενώ ήδη οι άνθρωποι της νέας διοίκησης περιμένουν και άλλο φιρμάνι από την προσφυγή του Αργεντινού Καρντόσο που τώρα αγωνίζεται στον Εργοτέλη. Το ποσό αναμένεται να είναι γύρω στις 90.000 ευρώ.

Σαφώς όλα αυτά δυσκολεύουν σε μεγάλο βαθμό την προσπάθεια της νέας διοίκησης που μέχρι τώρα έχει πληρώσει κάποια ποσά σε προσφυγές που έγιναν το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Στο μυαλό είναι να υπάρχει μια καθυστέρηση πληρωμής του Νικουλάε και να γίνει συμψηφισμός χρεών, όταν θα έρθει η ώρα της αγοραπωλησίας των μετοχών, με το καθεστώς που επικρατεί αυτή τη στιγμή στη μετοχική σύνθεση.

Όλα αυτά σε μια περίοδο που ήδη στη σκέψη των ιθυνόντων περνάει η μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας στην περίοδο του Ιανουαρίου.

 

*Πέρασαν από εργομετρικές

Κατά τα άλλα συνεχίζεται η προετοιμασία του ΑΟΚ εν όψει του αγώνα της Κυριακής με τον Πιερικό στην Κατερίνη. Χθες οι ποδοσφαιριστές του ΑΟΚ πέρασαν από εργομετρικές εξετάσεις.

Πολύ δύσκολα θα προλάβουν να παίξουν οι τραυματίες Καρλόπουλος και Ντόσης. Δεν υπολογίζεται ο επίσης τραυματίας Βαλεριάνος.

 

*Με Γιαννιτσά Παρασκευή 1 Νοεμβρίου

Τη Δευτέρα 4 Νοεμβρίου θα διεξαχθεί ο κύριος όγκος των αναμετρήσεων της 6ης αγωνιστικής. Αυλαία την Παρασκευή 2/11 με το παιχνίδι Καβάλας-Αναγέννησης Γιαννιτσών.

 

Διαβάστε επίσης