• 24 Απριλίου 2024,

Κινητοποίηση για το ματς της Δράμας – Είναι ένας τελικός παραμονής

 Κινητοποίηση για το ματς της Δράμας – Είναι ένας τελικός παραμονής

Τρία νέα πρόσωπα στο διοικητικό συμβούλιο

Ο Κωνσταντίνος Σαριδάκης, ο Πέτρος Πετρόπουλος και ο Συμεών Μπατμάνης είναι τα 3 νέα πρόσωπα του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ.

Χθες το πρωί κατατέθηκαν τα ονόματα τους, στο Ειρηνοδικείο της Καβάλας, τα οποία και τα ενέκρινε.

Ο Κωνσταντίνος Σαριδάκης είναι από την Αθήνα. Ο Πέτρος Πετρόπουλος είναι εδώ και χρόνια, ο υπεύθυνος τύπου της ΠΑΕ και αποδέχτηκε την πρόταση να μπει στο διοικητικό συμβούλιο. Ο Συμεών Μπατμάνης είναι πατέρας του Γιάννη, που ασκεί χρέη γενικού αρχηγού στην ομάδα.

Αναλυτικά η σύνθεση του νέου διοικητικού συμβουλίου.

Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος: Βλάσης Τσάκας

Αντιπρόεδρος: Κωνσταντίνος Σαριδάκης.

Μέλη: Βασίλης Σιδηρόπουλος, Γιάννης Ξανθιώτης, Παντελεήμων Ηλιάδης, Πέτρος Πετρόπουλος και Συμεών Μπατμάνης.

Σημειώνουμε ότι είχαν αποχωρήσει από το προηγούμενο διοικητικό συμβούλιο, ο Φάνης Ελευθεριάδης και ο Κώστας Νάνος.

Αυτή τη φορά δεν υπάρχει εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη στο νέο διοικητικό σχήμα.

*Κινητοποίηση για το ματς της Κυριακής

Από χθες υπάρχει μια κινητοποίηση για να βρεθούν όσο το δυνατό περισσότεροι Καβαλιώτες, στο γειτονικό ντέρμπι με τη Δόξα Δράμας, όπου αποτελεί τελικός και για τις δυο ομάδες. Είναι ένας τελικός παραμονής.

Είναι σίγουρο ότι ΣΦΑΟΚ και ΛΦΚ θα διοργανώσουν εκδρομές για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Ο ΑΟΚ θέλει μεγάλη βοήθεια από τους φιλάθλους του, την Κυριακή που έρχεται. Μπροστά του έχει ένα πρόγραμμα Γολγοθά και δεν πρέπει να χάσει μέσα στη Δράμα. Μπροστά στην κρισιμότητα του αγώνα, μάλλον όλοι όσοι αγαπάνε τον ΑΟΚ, πρέπει να παραμερίσουν τα προσωπικά τους και να παραβρεθούν κοντά στην ομάδα.

*Η ΠΑΕ πληρώνει δυο λεωφορεία

Χθες το μεσημέρι έγινε γνωστό ότι η ΠΑΕ προτίθεται να ναυλώσει δυο λεωφορεία δωρεάν για τους φιλάθλους του ΑΟΚ, για το Κυριακάτικο παιχνίδι. Θα είναι πληρωμένη η μετάβαση των φιλάθλων και όχι το εισιτήριο του αγώνα.

Εδώ χρειάζεται ένας συντονισμός της ΠΑΕ με ΣΦΑΟΚ και ΛΦΚ.

*Εκδρομή και η ΛΦΚ, αλλά…

Η ΛΦΚ ανακοίνωσε και αυτή από την πλευρά της εκδρομή. Η αναχώρηση θα γίνει στις 13.00 της Κυριακής από την κεντρική πλατεία Ομονοίας.

Η τιμή συμμετοχής είναι 5 ευρώ, χωρίς το εισιτήριο του αγώνα. Χθες πάντως μετά την πρόθεση της διοίκησης , να ναυλώσει δωρεάν λεωφορεία, η ΛΦΚ προτίθεται να ακυρώσει την εκδρομή της και να συμμετέχει όπως και ο ΣΦΑΟΚ στην εκδρομή της ΠΑΕ. Οι συμμετοχές στον ΣΦΑΟΚ ήδη έχουν ξεκινήσει.

*Σημαντικές επιστροφές

Χθες οι παίκτες του ΑΟΚ, προπονήθηκαν το πρωί.

Αυτοί που αγωνίστηκαν στο ματς με τη Νίκη Βόλου, ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης. Το ευχάριστο για τον Μιχάλη Ιορδανίδη που έμεινε ευχαριστημένος μόνο από την απόδοση της ομάδας του στα πρώτα 45 λεπτά, στο ματς με τη Νίκη Βόλου, είναι οι επιστροφές βασικών παικτών.

Επιστρέφουν από τιμωρία τέσσερεις ποδοσφαιριστές. Ο Γκαρακλίδης, ο Ντουτσαρίδης, ο Ντομί και ο Αρτσε. Επίσης μάλλον θα είναι έτοιμος και ο Πόπτσης που δεν αγωνίστηκε στο ματς με τη Νίκη Βόλου, λόγω τραυματισμού.

Οι επιλογές για τον Ιορδανίδη σαφώς θα είναι περισσότερες. Ο τεχνικός του ΑΟΚ θα ρίξει βάρος σε μεγάλο βαθμό και στο ψυχολογικό κομμάτι.

Είναι παιχνίδι τελικός και πολλοί νεαροί ποδοσφαιριστές, δεν έχουν ζήσει τέτοιες καταστάσεις.

Σήμερα το πρόγραμμα περιλαμβάνει μια πρωινή προπόνηση.

 

Διαβάστε επίσης